You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Διδασκάλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 232
- Εμφανίσεις 115K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
]
Τον αυτή η γυναίκα,
τον έχει στο βλέμα της,
τον έχει στο μυαλό της,
Θέλει να τον έχει μέσα της........
deepthroat
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Gilf ?
To καλό είναι πάντα ΚΑΛΟ, ανεξάρτητα ηλικίας.........
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
παιζει στο έργο- μονόλογος
"Η πόρνη από πάνω" :o
παιζει στο έργο- μονόλογος
Tι να κάνουμε αφού το έχει η Κυρία , , ,
να μην το εκμεταλευτεί επαγγελματικά...................
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Το καλύτερο ελληνικό milf
Κατερίνα Διδασκάλου: «Δυο πράγματα κάνω πολύ καλά στη ζωή μου: να είμαι μάνα και θεατρίνα»
http://[URL unfurl="true"]www.allstars.gr/wmt/userfiles/Image/news/k/katerina_didaskalou_prasina.jpg[/img[/URL]]
«Αισθάνομαι ευτυχής που έχω βιώσει τη μητρότητα τρεις φορές στη ζωή μου», εξομολογείται η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για την χαρά της μητρότητας.
«Στο σπίτι είμαι μόνο μαμά. Όπως παλιά, τον χειμώνα ζέσταινα τις κάλτσες για να τις βάλουν οι κόρες μου, έτσι κάνω και τώρα με τον γιο μου, που είναι μικρότερος. Ποτέ δεν σηκώθηκε γυναίκα να στο σπίτι για να περιποιηθεί τα παιδιά προτού φύγουν για το σχολείο. Το έκανα πάντα μόνη μου», εξομολογείται και συνεχίζει μιλώντας για την σχέση που έχει με τον χρόνο. «Μια γυναίκα που έχει χορτάσει θαυμασμό δεν φοβάται τον χρόνο. Είμαι μια γυναίκα μετά τα 40, πολύ κοντά στα 50 και για μένα είναι μεγάλη υπόθεση να έρχονται στο θέατρο για να δουν πως παίζω και όχι για να πάρουν μάτι το μπούτι ή το στήθος μου», καταλήγει στο Πρώτο Θέμα.
Για το βασικό προσόν της, :fuck1: ,δεν μας λέει τπτ. :think:
http://[URL unfurl="true"]www.allstars.gr/wmt/userfiles/Image/news/k/katerina_didaskalou_prasina.jpg[/img[/URL]]
«Αισθάνομαι ευτυχής που έχω βιώσει τη μητρότητα τρεις φορές στη ζωή μου», εξομολογείται η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για την χαρά της μητρότητας.
«Στο σπίτι είμαι μόνο μαμά. Όπως παλιά, τον χειμώνα ζέσταινα τις κάλτσες για να τις βάλουν οι κόρες μου, έτσι κάνω και τώρα με τον γιο μου, που είναι μικρότερος. Ποτέ δεν σηκώθηκε γυναίκα να στο σπίτι για να περιποιηθεί τα παιδιά προτού φύγουν για το σχολείο. Το έκανα πάντα μόνη μου», εξομολογείται και συνεχίζει μιλώντας για την σχέση που έχει με τον χρόνο. «Μια γυναίκα που έχει χορτάσει θαυμασμό δεν φοβάται τον χρόνο. Είμαι μια γυναίκα μετά τα 40, πολύ κοντά στα 50 και για μένα είναι μεγάλη υπόθεση να έρχονται στο θέατρο για να δουν πως παίζω και όχι για να πάρουν μάτι το μπούτι ή το στήθος μου», καταλήγει στο Πρώτο Θέμα.
Για το βασικό προσόν της, :fuck1: ,δεν μας λέει τπτ. :think:
Mixanodigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Και μόνο την αφίσα να κοιτάξεις, καυλώνεις...!
Πολύ MilF Γυναικάρα, λες και έχει την καύλα μέσα της............
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Και μόνο την αφίσα να κοιτάξεις, καυλώνεις...!
Συμφωνω!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
πολύ ερωτική γυναίκα, αποπνέει απίστευτο αισθησιασμό.
το ξαναλεω έτυχε να την δω πριν 5 χρόνια περιπου σε καταστημα στην οδο Αιολου και είναι το ίδιο σαγηνευτική οπως στις φωτογραφιες
το ξαναλεω έτυχε να την δω πριν 5 χρόνια περιπου σε καταστημα στην οδο Αιολου και είναι το ίδιο σαγηνευτική οπως στις φωτογραφιες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 175
- Εμφανίσεις
- 11K