Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Στο κρεβατι τη γνώρισες;Την έχω γνωρίσει!Η γυναίκα ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα και καύλα!
Στο τραπέζι;
Στον τοίχο;
Στο αυτοκίνητο;
Στο κρεβατι τη γνώρισες;Την έχω γνωρίσει!Η γυναίκα ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα και καύλα!
Στο κρεβατι τη γνώρισες;
Στο τραπέζι;
Στον τοίχο;
Στο αυτοκίνητο;
----------------------
Την είχα γνωρίσει το 2009 σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι.Ήταν μαζί με έναν(πολύ νεότερο της)ηθοποιό-άγνωστον σε εμένα-και δειπνούσαν.Τους κέρασα μία φίαλη κρασιού-ίδια με αυτή που έπιναν-και πήγα στο τραπέζι τους για να δηλώσω θαυμαστής της (στις ταινίες της).Μιλήσαμε,το πολύ,για πέντε λεπτά...Όσο μιλούσαμε, με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια και ήταν χαμογελαστή...Ό συνοδός δεν συμμετείχε στην συζήτηση...Με κάλεσε να πάω στο θεταρικό έργο που έπαιζε αλλά δεν είμαι φίλος των θεατρικών παραστάσεων...
Δεν υπάρχει θέμα για την κατερινάρα μας? Το απόλυτο Milf..
οπως λεγαμε και στα 80's,ΥΠΕΡΑΤΟΥ!!
μουναρος!!!
Αρα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ. Παπάτζες μας πουλάς μου φαίνεται..Την είχα γνωρίσει το 2009 σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι.Ήταν μαζί με έναν(πολύ νεότερο της)ηθοποιό-άγνωστον σε εμένα-και δειπνούσαν.Τους κέρασα μία φίαλη κρασιού-ίδια με αυτή που έπιναν-και πήγα στο τραπέζι τους για να δηλώσω θαυμαστής της (στις ταινίες της).Μιλήσαμε,το πολύ,για πέντε λεπτά...Όσο μιλούσαμε, με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια και ήταν χαμογελαστή...Ό συνοδός δεν συμμετείχε στην συζήτηση...Με κάλεσε να πάω στο θεταρικό έργο που έπαιζε αλλά δεν είμαι φίλος των θεατρικών παραστάσεων...
]
ωραιο σεναριο....εγινα πουτανα απο βαρεμαρα,τελικα αν το εχεις στο dna σου θα τον βρεις καποια στιγμη τον δρομο σου
Αρα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ. Παπάτζες μας πουλάς μου φαίνεται..
Ηθοποιός,μοντέλο,τραγουδίστρια,ζωγράφος;;;
50 μόνο!!!!