Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Αυτά τα γνωρίζω, έγραψε για λεοπαρντ ο φιλος
Μπορούν να βάλουν τα Μ-113 να πάνε στα νερά. Άνετα κινούνται. Το πρόβλημα είναι πως δε μπορούν να ανοίξουν πόρτες, οπότε παππούδες και θειές πρέπει να σκαρφαλώσουν στο επανω μέρος και δεν έχουν εικόνα που πάνε. Μπορεί στο μισό μέτρο από τον οδηγό να χασκει κανένα κενό και να βουτήξουν με τη μούρη κατω κι αντί να σώσουν τα γεροντάκια να τα στείλουν νωρίτερα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε,τι συγκρινεις!

Αφου ο Δήμαρχος Αθηνών Κωτσομπακογιαννης ειπε πως βγηκε το 2019 με κλιμάκιο,έκριναν σε 40κατι περιπτωσεις κ οντως καναν αντιπλημμυρικά κ πηγαν οι ανθρωποι στην συναυλία.

Γιατι οχι δλδ!

Το θεμα με το καραβι ηταν αλλης φυσης
Όσον αφορά στη συναυλία, η μέγιστη ευθύνη, αν συνέβαινε κάτι, θα ανήκε στους ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
5 υπουργοι οχι παιζουμε ...
Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας δημιουργείται Κέντρο Επιχειρήσεων...

Δηλαδή ο Κυριάκος αποφάσισε να γίνει το κέντρο επιχειρήσεων ή αποφάσισε να δουλέψουν οι υπουργοί του :confused:
Αλλά και πάλι, κάπου δεν υπάρχει ένα υπουργείο που έπρεπε να το αποφασίσει αυτό πριν το αποφασίσει ο Κυριάκος :think:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Τι να κάνει ρε τυπε ο στρατός με τα τανκ? Να τους βομβαρδίσει?
Ήμουν πολύ σαφησ. Να στειλει αμέσα βοήθεια. Έχει κι άλλα μέσα εκτός από τανκ. Τα οποία χρυσό πληρώνουμε αν ξέρεις..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
στα καναλια ολοι ζητανε ελικοπτερο :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Εγώ πάντως με αυτά που βλέπω έχω τρελαθεί. Δε γίνεται ρε φίλε πριν μια βδομάδα να γίνεται της πουτάνας με τις φωτιές και τώρα να πνίγεται η Θεσσαλία.

Κάτι δεν πάει καλά. Και ναι θα πάρω το μέρος του Κούλη. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Πραγματικά. Δεν είναι ο Αμαζόνιος ή ο Μισισιπής με τους χιλιάδες παραπόταμους να πω ΟΚ κατεβάζουν νερά από τις Άνδεις. Εδώ τι ακριβώς πλημμύρισε μέσα σε λίγες ώρες; Ποια χιόνια έλιωσαν και το προκάλεσαν αυτό;

Διαβάζω για κάτι τρελά νούμερα βροχοπτώσεων και δεν το πιστεύω. Αν είναι αλήθεια δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να αναλογιστεί ευθύνη.

Εδώ λέει ότι ΟΛΟ το χρόνο στη Θεσσαλονίκη το 2000 έπεσαν 231 χιλιοστά. Στη Ζαγορά έπεσαν 750 χτες. Δηλαδή 3 φορές πάνω. Και η Θεσσαλονίκη δεν είναι και πολύ στεγνή σαν πόλη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
στα καναλια ολοι ζητανε ελικοπτερο :confused:

Να αυτα λενε και θα μπει μετα ο Αλεξ71 και θα πει , ολοι μου θελετε απο ενα πυροσβεστικο και ενα ελικόπτερο στον κηπο σας .. ε δεν γινονται αυτα :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Να αυτα λενε και θα μπει μετα ο Αλεξ71 και θα πει , ολοι μου θελετε απο ενα πυροσβεστικο και ενα ελικόπτερο στον κηπο σας .. ε δεν γινονται αυτα :coffee:
και δεν μπορειτε και ολοι να εχετε εναν ηλικιωμενο στο σπιτι σας...ελεος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Ατυχος ο Κουλης

με τις φωτιες βολεψε το 112 γιατι σου λεει θα τους διωξω και μετα δεν πρεπει να κανω κατι , απλα να περιμενω να σβησει η φωτιά μονη της και αυτος εκανε και ελεγε οτι την σβηνουνε και καλά
Ενω τωρα με την πλημμύρα του εμεινε ο κοσμος στα χωριά που γεμισαν νερό ... και φαινεται οτι ειναι για το πουτσο

Ατυχο το παιδι , ΑΤΥΧΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom