κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.931
- Πόντοι
- 19.795
Μακαρι να μην υπαρχουν αλλοι νεκροι, κανεις δεν το θελει, σημερα στον Θεσσαλικο καμπο, αυριο ομως μπορει να ειναι στο σπιτι μας.
Θείο ασε τα μπουρδελοφορουμ κ κοιτα να βρεις καμία καημένη να φτιάξεις την ζωή σου γτ θα πεθάνεις καμια μέρα και θα κάνουν μια βδομάδα να σε βρουνανοια εχεις εσυ απο τις πολλες κουτουλιες που σου ριχνουν τα βραδια στα δεντρα στο πεδιο του αρεως πουστογερε αριστεριστη του κωλου
υ.γ. γελαει και ο αλλος ο χαζος με την βλακεια του μαιντανου
Ακούγεται ότι άνοιξαν τα φράγματα τα χαράματα χωρίς να ενημερώσουν τον κοσμο να απομακρυνθεί. Αν ισχύει μιλάμε για δολοφονίαΣύμφωνα με το ρεπορτάζ, που δεν το διέψευσε κανείς μέχρι στιγμής, στον Παλαμά το νερό είχε ανεβεί στο ένα μέτρο το βράδυ, αλλά το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας από το 112 ήρθε στις 6:30 το πρωί της επομένης . Όταν πλέον είχε γίνει λιμνη η περιοχή.
Θείο ασε τα μπουρδελοφορουμ κ κοιτα να βρεις καμία καημένη να φτιάξεις την ζωή σου γτ θα πεθάνεις καμια μέρα και θα κάνουν μια βδομάδα να σε βρουν
Μπάρμπα σε κόβω είσαι από αυτούς που σκανε μυτη στα κορίτσια με σοκολατακια κ τριαντάφυλλα.Α ρε κακομοίρη που θες να πουλήσεις και πνεύμα και λες για μπουρδελοφορουμ με 5700 μνμ
Κερατάς 100%
Έχουμε κάνει αρκετές εγκαταστασεις Θεσσαλια. Έχω δει πάρα πολλά μερη της. Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Και μακάρι να διαψευστουμε και οι δύο....δεν θελω να γινω μαντης κακων, αλλα γνωριζοντας αυτες τις περιοχες, οι νεκροι θα ειναι δεκαδες μολις πεσουν τα νερα και οχι 10-15 που αναφερουν! Μακαρι να ειμαι λαθος
Ειχαν πλαστικα καλαμάκια τοτε;
Εσύ πουστη θα πηγαινεις με στραπον και pjur, ο καθένας στο είδος τουςΜπάρμπα σε κόβω είσαι από αυτούς που σκανε μυτη στα κορίτσια με σοκολατακια κ τριαντάφυλλα.
40 χρόνια ναυάγιο, είναι πολλά
Ας ερθουν οι χωριατες απο κει αθηνα να δουλεψουν wolt μαζι με πακιστανους.Έχουμε κάνει αρκετές εγκαταστασεις Θεσσαλια. Έχω δει πάρα πολλά μερη της. Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Και μακάρι να διαψευστουμε και οι δύο.
Καινούρια γέφυρα στη Διάβα, που είχε παρασύρει πριν λίγα χρόνια ο Πηνειός και την παρέσυρε πάλι. Φαντάσου τι προβλέψεις εκαναν στην ανακατασκευή.
Τι ψήφισες είπαμε;Ας ερθουν οι χωριατες απο κει αθηνα να δουλεψουν wolt μαζι με πακιστανους.
Κρεατα φρουτα λαχανικα τα φερνουμε απο αλλα κρατη.
Αυτο θελουν οι ανθελληνικές πολιτικές
Εγώ ξεροχυνω μονο με Ε.Ρεβηξεροχυνουμε με ρεπορτερς χαζο-καναλων που μεταδιδουν με το νερο στα γονατα οταν διπλα εχει στεγνο εδαφος
ΠλαστήραΤι ψήφισες είπαμε;
Με Ευλαμπία χυνουμε κανονικά και με το νόμοΕγώ ξεροχυνω μονο με Ε.Ρεβη
Αυτός άντεξε για την ώρα. Και δεν είχαμε υπερχείλιση.Πλαστήρα
αυτη προσεξα τωρα ,,,, ωραιο μουνι φαινεταιΕγώ ξεροχυνω μονο με Ε.Ρεβη