Πάντως ειδοποίηση στο κινητό ήρθε, σου λέει εγώ το χρέος μου το έκανα, δικό σου πρόβλημα αν πνιγείς ή όχι. Πάρε βάρκα, κανό, βάτραχο πέδιλα. Δικό σου πρόβλημα να σωθεις. Εγώ σε προειδοποίησα. Το αν μένεις ημιυπόγειο, ισόγειο, δικό σου πρόβλημα αν πλημμυρίσεις. Και μην κάνεις άσκοπες μετακινήσεις, ποιος σου είπε ότι πρέπει να πας δουλειά ή να γυρισεις πίσω σπίτι, θεωρείται άσκοπη μετακίνηση. Να καθόσουν στον χώρο δουλειάς σου. Α ναι ξέχασα, σε αυτή τη τεράστια χώρα με τις απέραντες τεράστιες πόλεις, είναι δύσκολο στο να γίνουν κάποια έργα προληψης για φαινόμενα πλημμύρας. Όσες κυβερνήσεις και αν πέρασαν, δε κατάφεραν να αποταμίευσουν κάποια χρήματα για τέτοιου είδους έργα.Την ίδια ώρα που έχουμε κάνει αλλά και άλλα έργα απείρου καλούς στον εγκέφαλο μην χεσω μέσα. 1 εβδομάδα πριν καιγόμαστε, 1 εβδομάδα μετά πνιγομαστε.
Όσο για το καιγόμαστε,το πυροσβεστικο σωμα τα μεγάλη μου σέβη. Είναι οι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι μαζί με πολλούς άλλους βίο παλαιστές σε αυτή την χώρα που ζούμε. Ακούς για αντιπυρικές ζώνες και μοιάζουν λέξεις ξένες στα αυτιά μας. Έχεις το δασαρχειο με την πυροσβεστική να τσακώνονται για αντιπυρικές ζώνες. Όσο για την πρόληψη αυτών. Σου λέει κύριε πυροσβέστη, πήγαινε να κόψεις δέντρα, κλαδια κτλ, που έχουν χαλάσει τις αντιπυρικές ζώνες που έχουμε (ξέρετε αυτές τις ελάχιστες που έχουμε), να πάμε λένε οι πυροσβέστες. Θέλουμε βενζινοπριονα, θέλουμε βενζίνη να βάλουμε σε αυτά κτλ, το κράτος καλύπτει κάποια χρήματα που σε αναλογία βγαίνουν ψίχουλα . Αντε κόψε δέντρα εσύ με ένα λίτρο βενζίνη στο βενζινοπριονο, 2 ώρες δουλειά και μετά κάθονται και κοιταγονται χωρίς να φταίνε οι ίδιοι πουθενά . Και μερικούς μήνες μετά, φωνάζουμε ελάτε να σβησετε τις φωτιές. Τρέξτε τι κάθεστε πυροσβέστες.