Γνωμη μου ειναι να μην θιξετε κανεναν αναφεροντας και το εκαστοτε υποκαταστημα που αναφερεστε για να μην υπαρχουν αλλα προβληματα μετα και δουμε το site να φιγουραρει σε κεντρικο δελτιο των 8
Γνωμη μου ειναι να μην θιξετε κανεναν αναφεροντας και το εκαστοτε υποκαταστημα που αναφερεστε για να μην υπαρχουν αλλα προβληματα μετα και δουμε το site να φιγουραρει σε κεντρικο δελτιο των 8
ε θα τα δουμε ολα εδω μεσα....μην ανοιγεται θεματα που θα ΄΄φωτογραφισουν΄΄ ανθρωπους...Ξερεις να δουλευει καμιανου η μανα η αδερφη σε καμια τραπεζα και να αρχισουν να λενε το μακρυ και το κοντο τους ολοι εδω??????????
locked....
Τα περισσοτερα ιδιωτικα νοσοκομεια εχουν γινει σαν στουντιο. Οποτε παω μου φαινεται οτι θα αρχισουν τα μουνακια να μου λενε για ξεσκουφωτα και κουλουρακια.
Μουφα, ενταξει τα κοριτσια φορανε καυτα σορτσακια και κολλητες φανελες αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κι ολας. Περισσοτερα ξεκολλα θα δεις Σαββατο βραδυ στα μπουζουκομαγαζα παρα στο εν λογω
Μουφα, ενταξει τα κοριτσια φορανε καυτα σορτσακια και κολλητες φανελες αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κι ολας. Περισσοτερα ξεκολλα θα δεις Σαββατο βραδυ στα μπουζουκομαγαζα παρα στο εν λογω
Μπορουμε να ενημερωνουμε για δημοσιες υπηρεσιες , καταστηματα κλπ. γραφοντας τι θα βρει κανεις και που , η να περιοριστουμε σε μια απλη και χωρις ακριβεις πληροφοριες ενημερωση για γυναικες που μας αρεσουν και ισως πηδηχτουν με οποιον προσπαθησει ;
Αν μπεί στόχος απο τους δημοσιοκαρχαρίες το site θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι και μετά θα δείτε και τράπεζες, ΟΤΕ ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.... τόσα θέματα υπάρχουν χαλαρώστε .....................................................................................
Το είχα σκεφτεί και γώ να το κάνουμε αυτό που λέει το θρεντ, στο άλλο με τις εμπειρίες από ξέκολα ντυσίματα...
Μου φαίνεται όμως δύσκολο.
Πρέπει να μην εκθέτουμε άτομα τα οποία μπορούν να εντοπιστούν....άρα δεν πρέπει να λέμε τίποτα συγκεκριμένο...
Η ιδιοκτήτρια είναι μια απο τις πιο καυτές περιζήτητες επώνυμες Ελληνίδες και νυν γκόμενα γνωστού προπονητή . Απλά δεν υπάρχει η γυναίκα . Οταν την δεις με τον γιό της (20 ετών) νομίζεις οτι είναι ο γκόμενος της .Καμμία υπερβολή . Όσοι ξέρουν κατάλαβαν .