Αυτο ρωταω που ειναι ???????? Να δουμε τι παει να πει Ασυλο με τους βρωμιαριδες εδω που μαζεψαν.
Γιατι δεν πας να τον βρεις αντι να ρωτας εμας?
Αυτο ρωταω που ειναι ???????? Να δουμε τι παει να πει Ασυλο με τους βρωμιαριδες εδω που μαζεψαν.
τυπε τα πραγματα θα αλλαξουν μονο αν αναλαβει καθηκοντα ο ΜεγαλειοτατοςΑυτο ρωταω που ειναι ???????? Να δουμε τι παει να πει Ασυλο με τους βρωμιαριδες εδω που μαζεψαν.
Την Ντόρα ξεχνάς μωρό μου,την Ντόρατυπε τα πραγματα θα αλλαξουν μονο αν αναλαβει καθηκοντα ο Μεγαλειοτατος
Την Ντόρα ξεχνάς μωρό μου,την Ντόρα
Την Ντόρα ξεχνάς μωρό μου,την Ντόρα
τυπε τα πραγματα θα αλλαξουν μονο αν αναλαβει καθηκοντα ο Μεγαλειοτατος
Ενταξει ρε μεγαλε εισαι ο τσιλιαδορος των Αμερικανων στην ερωτηση που σου εκανα γιατι φοβασαι να απαντησεις.Μηπως σαν ολους τους ακροδεξιους περιμενετε παλι το κοκκαλακι των Αμερικανων σαν πιστα τους σκυλια?
Τι μουναρα ειναι αυτη ρε τυπε!
Την γαμουσα στο χαλαρο!
οχι τυπεH σύζυγος τού Μεγαλειοτάτου ήτο μετανάστις;
Τι μουναρα ειναι αυτη ρε τυπε!
Την γαμουσα στο χαλαρο!
ωραιο βατραχοπεδιλο!!!!!!!!!!!!
οχι τυπε
γαλαζοαιματη ηταν
Εισαι ξενερωτος!
...koροιδευε τυπε εσύ αλλά αμα τους περιλάβει με τα ninja stars που έχει στο πέτο θα δεις τι θα πάθουνε..τυπε τα πραγματα θα αλλαξουν μονο αν αναλαβει καθηκοντα ο Μεγαλειοτατος
...μάλλον εννοεί με τις μεταγραφές γιατί μόνοι τους δε γεμίζουνε ταξί ουτε με το ταξιτζή και αν υπάρχει και αντίπαλος που απαντά μαζεύουν αρκετές ψηλέςΕίσα σήμερα το γνωστό απολογητή των φινιάδων του Μπακογιάννη, Αξαρλιάν, Περατικού και άλλων πολλών Γιαννόπουλο ν απειλεί τις αρχές ότι σε περίπτωση επέμβασης είναι σκληροί αντίπαλοι και οι αρχές το ξέρουν απο άλλες περιπτώσεις (καμια πισώπλατη "εκτέλεστη" μπάστου εννοεί μάλλον)...