Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Θα μας πεις πόσους έχουν σφάξει οι Έλληνες στρατιώτες που πηγαίνουν στις ΝΑΤΟϊκές αποστολές;
Θα μας πεις πόσα σπίτι έχουν γκρεμίσει;
Απευθύνομαι σε αυτούς που ζητούν τη νομιμοποίηση των μεταναστατών...
Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη Γη έχουν το ίδιο επίπεδο πολιτισμού,την ίδια κουλτούρα και την ίδια συμπεριφορά.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αδύνατον...Οι περισσότεροι από αυτούς τους μετανάστες μεγάλωσαν σε διδακτορικό καθεστώς,σε φτώχεια,ανέχεια,πόλεμο,αλλά δέχομαι ότι όλα αυτά δεν οδηγούν υποχρεωτικά σε χαμηλό επίπεδο πολιτισμού,μιας και τα περάσαμε και εμείς πολλές φορές στην ιστορία μας αλλά επιβιώσαμε με αξιοπρέπεια.Αυτό που είναι βαθιά ριζωμένο όμως σε αυτούς τους ανθρώπους και τους κηνυγάει από την ημέρα που γεννιούνται είναι η θρησκεία τους.Μια θρησκεία γεμάτη μίσος για τους αλλόθρησκους και γενικά τους άπιστους,ένα σύστημα από ήθη και έθιμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι σε ποιό μεσαίωνα ζούνε αυτοί οι άνθρωποι.Πετροβολούν τις γυναίκες τους,βιάζουν μικρά παιδιά με την άδεια του νόμου και για όσους λένε ότι δεν είναι όλοι έτσι σκεφτείτε ότι το Ισλάμ είναι στον αραβικό κόσμο ότι ο χριστιανισμός στο δυτικό κόσμο.Αυτοί που είναι ήρεμοι και απλά επιβιώνουν ίσως να μην είναι τόσο φανατικοί,αλλά πάλι ίσως να είναι και απλά να μην το εκδηλώνουν,γιατί περιμένουν την κατάλληλη στιγμή.Το σίγουρο είναι ότι σε ένα σεβαστό στατιστικό δείγμα οι περισσότεροι είναι βαθιά φανατικοί και άρα επικίνδυνοι,αυτό το βλέπουμε άλλωστε από την κατάσταση που επικρατεί στις αραβικές χώρες και τη Μέση Ανατολή.Προσωπικά δεν πιστέυω στο χριστιανισμό και σε καμία θρησκεία και θεωρώ ότι οι θρησκείες αν και πριν από πολλές χιλιετίες είχαν μια χρησιμότητα,τώρα πιά κρατάνε την ανθρωπότητα πίσω,το Ισλάμ όμως είναι η πιό επιθετική και επικίνδυνη από όλες και μάλιστα αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Γης.Εσείς λοιπόν που υποστηρίζετε τη νομιμοποίηση των μεταναστατών,έχετε κάτσει να σκεφτείτε έστω και για μια στιγμή ότι μπορεί πολλοί απο αυτούς τους ανθρώπους να μην είναι και τόσο "ανθρωπιστές" όσο εσείς?Η άποψη μου είναι ότι κάποιοι πονηροί για να ανέβουν σκαλοπάτια στην κλίμακα της εξουσίας χρησιμοποιούν όχι μόνο τους μετανάστες,που όπως και να το κάνουμε είναι δυστυχισμένοι στην κατάσταση που βρίσκονται,αλλά και τους αριστερούς κομπάρσους που στην πλειοψηφία τους αντιμετωπίζουν προβλήματα προσωπικής ανεπάρκειας και μειονεξίας και αισθάνονται σημαντικοί συμμετέχοντας σε τέτοιες δραστηριότητες,νομίζοντας ότι βοηθάνε τους αδύναμους.Δείτε σας παρακαλώ την ταινία Dogville του Lars Von Trier,για την έννοια της δύναμης...
Δειξε μου οταν το ΝΑΤΟ κυρησει πολεμους που διαφωνει η Ελλαδα? Πες μου γιατι υποστηριζεις εναν οργανισμο που θεωρει οτι δεν εχουμε εθνικη κυριαρχια? Γιατι στελνουμε στρατα εκει? Μηπως τα συνορα μας ειναι στην Καμπουλ? Τα Β52 που βομβαρδιζαν το Ιρακ μηπως εφοδιαζοντουσαν με ελληνικο πετρελαιο? Το λιμανι της Θεσσαλονικη δεν εγινε ορμητηριο των σφαγεων στα Βαλκανια? Η κυβερνηση της Ουγκαντας η της Ελλαδας το εδωσε? Τους Ισραηλινους ποιος τους βοηθησε να σφαξουν τους Παλεστινιους μηπως ηταν η Ελλαδα (θυμησου της αποκαλυψεις του Ριζοσπαστη τοτε τπτ αλλο).Στην Πριστινα δεν ανοιξαν πυρ εναντια σε αμαχους που παλι το αποκαλυψε ο ριζοσπαστης.Στο Σουδσν δεν συνεπλακησαν στην θαλλασα με πειρατες.Και ποσα αλλα τετοια περιστατικα εχουν συμβει το ξερεις?Θα μας πεις πόσους έχουν σφάξει οι Έλληνες στρατιώτες που πηγαίνουν στις ΝΑΤΟϊκές αποστολές;
Θα μας πεις πόσα σπίτι έχουν γκρεμίσει;
τυπε με τους νεφελιμ θα κανουμε κανα πολεμο?Δειξε μου οταν το ΝΑΤΟ κυρησει πολεμους που διαφωνει η Ελλαδα? Πες μου γιατι υποστηριζεις εναν οργανισμο που θεωρει οτι δεν εχουμε εθνικη κυριαρχια? Γιατι στελνουμε στρατα εκει? Μηπως τα συνορα μας ειναι στην Καμπουλ? Τα Β52 που βομβαρδιζαν το Ιρακ μηπως εφοδιαζοντουσαν με ελληνικο πετρελαιο? Το λιμανι της Θεσσαλονικη δεν εγινε ορμητηριο των σφαγεων στα Βαλκανια? Η κυβερνηση της Ουγκαντας η της Ελλαδας το εδωσε? Τους Ισραηλινους ποιος τους βοηθησε να σφαξουν τους Παλεστινιους μηπως ηταν η Ελλαδα (θυμησου της αποκαλυψεις του Ριζοσπαστη τοτε τπτ αλλο).Στην Πριστινα δεν ανοιξαν πυρ εναντια σε αμαχους που παλι το αποκαλυψε ο ριζοσπαστης.Στο Σουδσν δεν συνεπλακησαν στην θαλλασα με πειρατες.Και ποσα αλλα τετοια περιστατικα εχουν συμβει το ξερεις?
ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ
Μιλάς για τον καθρέπτη σου;
Δειξε μου οταν το ΝΑΤΟ κυρησει πολεμους που διαφωνει η Ελλαδα? Πες μου γιατι υποστηριζεις εναν οργανισμο που θεωρει οτι δεν εχουμε εθνικη κυριαρχια? Γιατι στελνουμε στρατα εκει? Μηπως τα συνορα μας ειναι στην Καμπουλ? Τα Β52 που βομβαρδιζαν το Ιρακ μηπως εφοδιαζοντουσαν με ελληνικο πετρελαιο? Το λιμανι της Θεσσαλονικη δεν εγινε ορμητηριο των σφαγεων στα Βαλκανια? Η κυβερνηση της Ουγκαντας η της Ελλαδας το εδωσε? Τους Ισραηλινους ποιος τους βοηθησε να σφαξουν τους Παλεστινιους μηπως ηταν η Ελλαδα (θυμησου της αποκαλυψεις του Ριζοσπαστη τοτε τπτ αλλο).Στην Πριστινα δεν ανοιξαν πυρ εναντια σε αμαχους που παλι το αποκαλυψε ο ριζοσπαστης.Στο Σουδσν δεν συνεπλακησαν στην θαλλασα με πειρατες.Και ποσα αλλα τετοια περιστατικα εχουν συμβει το ξερεις?
Kαι να διαφωνησει δεν θα βγει παραεξω και δεν εχει και καμμια σημασια...Ειναι μελος της συμμαχιας και εχει απολαβες και υποχρεωσεις...Κατα τα αλλα απο στρατιωτες περιμενεις στρατιωτικες αποστολες, αλλιως θα στελναμε κομμωτες. Εννοειται οτι πυρ κατα αμαχων ειναι καταδικαστεο οχι μονο απο εμας, αλλα και απο το δικαιο του πολεμου. Στην δικη μας περιπτωση ομως δεν εχει αποδειχτει κατι τετοιο, γιατι τα στρατοδικεια ειναι μονοδρομος σε τετοια περιπτωση, και δεν ακουσα κατι σχετικο....Δειξε μου οταν το ΝΑΤΟ κυρησει πολεμους που διαφωνει η Ελλαδα?
Εφοσον με την ψηφο σου εφτιαξες αυτο το πραγμα ειναι ο καθρεφτης σου (ολων μας δηλαδη)καθρεπτη μου? πληζ εξπλεϊν...
Ελα πατριωτη γιαλαντζι απλως η Ελλαδα συμετεχει στο ιμπεριαλιστικο συστημα.Και απαντησε μου εσυ γιατι θες να ειμαστε στο Νατο που αμφισβητει την εθνικη μας κυριαρχια?Δυσκολη απαντηση για παραδοσιακο Νατοικοπροσκυνημενο ακροδεξιο ε
αλλωστε ειναι γνωστο πως η ιμπεριαλιστικη Ελλαδα εχει καταλαβει και εκμεταλλευεται ολες αυτες τις χωρες!!!
αλλα να φτανεις στο σημειο να αναφερεις την εμπλοκη με τους πειρατες ως δειγμα Ελληνικου ιμπεριαλισμου..... δεν εχω λογια....
Δειξε μου οταν το ΝΑΤΟ κυρησει πολεμους που διαφωνει η Ελλαδα? Πες μου γιατι υποστηριζεις εναν οργανισμο που θεωρει οτι δεν εχουμε εθνικη κυριαρχια? Γιατι στελνουμε στρατα εκει? Μηπως τα συνορα μας ειναι στην Καμπουλ? Τα Β52 που βομβαρδιζαν το Ιρακ μηπως εφοδιαζοντουσαν με ελληνικο πετρελαιο? Το λιμανι της Θεσσαλονικη δεν εγινε ορμητηριο των σφαγεων στα Βαλκανια? Η κυβερνηση της Ουγκαντας η της Ελλαδας το εδωσε? Τους Ισραηλινους ποιος τους βοηθησε να σφαξουν τους Παλεστινιους μηπως ηταν η Ελλαδα (θυμησου της αποκαλυψεις του Ριζοσπαστη τοτε τπτ αλλο).Στην Πριστινα δεν ανοιξαν πυρ εναντια σε αμαχους που παλι το αποκαλυψε ο ριζοσπαστης.Στο Σουδσν δεν συνεπλακησαν στην θαλλασα με πειρατες.Και ποσα αλλα τετοια περιστατικα εχουν συμβει το ξερεις?
Δειξε μου οταν το ΝΑΤΟ κυρησει πολεμους που διαφωνει η Ελλαδα?
Πες μου γιατι υποστηριζεις εναν οργανισμο που θεωρει οτι δεν εχουμε εθνικη κυριαρχια?
Γιατι στελνουμε στρατα εκει? Μηπως τα συνορα μας ειναι στην Καμπουλ?
Τα Β52 που βομβαρδιζαν το Ιρακ μηπως εφοδιαζοντουσαν με ελληνικο πετρελαιο? Το λιμανι της Θεσσαλονικη δεν εγινε ορμητηριο των σφαγεων στα Βαλκανια? Η κυβερνηση της Ουγκαντας η της Ελλαδας το εδωσε?
Τους Ισραηλινους ποιος τους βοηθησε να σφαξουν τους Παλεστινιους μηπως ηταν η Ελλαδα (θυμησου της αποκαλυψεις του Ριζοσπαστη τοτε τπτ αλλο).
Στην Πριστινα δεν ανοιξαν πυρ εναντια σε αμαχους που παλι το αποκαλυψε ο ριζοσπαστης.
Στο Σουδσν δεν συνεπλακησαν στην θαλλασα με πειρατες.Και ποσα αλλα τετοια περιστατικα εχουν συμβει το ξερεις?
εκκολαπτομενε προδοτακο, για πες ποιος ειναι ο επικεφαλης του "ιμπεριαλιστικου συστηματος"? η Ελλαδα?Ελα πατριωτη γιαλαντζι απλως η Ελλαδα συμετεχει στο ιμπεριαλιστικο συστημα.Και απαντησε μου εσυ γιατι θες να ειμαστε στο Νατο που αμφισβητει την εθνικη μας κυριαρχια?Δυσκολη απαντηση για παραδοσιακο Νατοικοπροσκυνημενο ακροδεξιο ε
Η μονη απολαβη που εχεις ειναι η μειωση της εθνικης σου κυριαρχιας και η οικονομικη σου αφαιμαξη.Νομιζω οτι ωριμασαν οι συνθηκες για αποχωρηση απο το Νατο δεν νομιζεις.Δεν σου λεω οτι ειναι ευκολο αλλα μονο ετσι δεν θα λερωνουμε τα χερια μας με αιμα και θα ειμαστε εθνικα ανεξαρτητη.Απλως η αρχουσα ταξη μας εχει να κερδισει πολλα απο το Νατο.Θυμησου στην Γιουγκοσλαβια που σαν τυμβορυχοι πεσαν να τους εκμεταλευτουν.Εστω σε συνεργασια με Αμερικανικα και Γερμανικα κεφαλαια θελαν και αυτοι ενα ψιχουλακι απο την πιτα.Kαι να διαφωνησει δεν θα βγει παραεξω και δεν εχει και καμμια σημασια...Ειναι μελος της συμμαχιας και εχει απολαβες και υποχρεωσεις...Κατα τα αλλα απο στρατιωτες περιμενεις στρατιωτικες αποστολες, αλλιως θα στελναμε κομμωτες. Εννοειται οτι πυρ κατα αμαχων ειναι καταδικαστεο οχι μονο απο εμας, αλλα και απο το δικαιο του πολεμου. Στην δικη μας περιπτωση ομως δεν εχει αποδειχτει κατι τετοιο, γιατι τα στρατοδικεια ειναι μονοδρομος σε τετοια περιπτωση, και δεν ακουσα κατι σχετικο....
Αυτο ειναι ψεμα και το ξερεις.Αλλιως αποδειξετοΦίλε μη τρελαίνεσαι. Αν τα κρατούν μυστικά είναι διότι με την αριστερή κουλτούρα που επιρατεί (ευτυχώς όλο και λιγότερο) οι φυλλάδες θα έκαναν τη τρίχα τριχιά.
από την άλλη, όταν είσαι μέλος μιας συμμαχίας τηρείς τις υποχρεώσεις σου. ή όχι?
πχ. Ξέρεις ότι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που είπες, και του Βόλου έχουν ανακαινισθεί με χρηματοδότηση του ΝΑΤΟ?
Ε, δεν γίνεται όταν με βάση σχέδια πολέμου, στα οποία έχεις συνυπογράψει, να σε έχει χρηματοδοτήσει με 100δις για να κάνεις έργα υποδομής (μπας και χρειαστούν ποτε) ... και όταν έρθει η ώρα να χρειαστούν εσύ να πεις ΟΧΙ!
Δεν γίνεται..
Στο Σουδαν δεν συνεπλακησαν στην θαλλασα με πειρατες.
Ενταξει ρε μεγαλε εισαι ο τσιλιαδορος των Αμερικανων στην ερωτηση που σου εκανα γιατι φοβασαι να απαντησεις.Μηπως σαν ολους τους ακροδεξιους περιμενετε παλι το κοκκαλακι των Αμερικανων σαν πιστα τους σκυλια?εκκολαπτομενε προδοτακο, για πες ποιος ειναι ο επικεφαλης του "ιμπεριαλιστικου συστηματος"? η Ελλαδα?
οσο για την εθνικη κυριαρχια, περισσοτερο και πιο εντονα την αμφισβητουν κατι αναρχοαπλυτοι αριστεροι που καταλυουν νομους και θεσμους σε καθε ευκαιρια! γκε γκε?
δυσκολο να καταλαβει ενας αριστερος φασιστας οτι ειναι φασιστας...ε?
Ενταξει ρε μεγαλε εισαι ο τσιλιαδορος των Αμερικανων στην ερωτηση που σου εκανα γιατι φοβασαι να απαντησεις.Μηπως σαν ολους τους ακροδεξιους περιμενετε παλι το κοκκαλακι των Αμερικανων σαν πιστα τους σκυλια?
και σιγουρα οταν ηταν μικρος ντυνοταν πειρατης τυπεΚαι μόνο που θεωρείς πως η συνεισφορά του Ελληνικού Π.Ν. στην προφύλαξη του διεθνούς εμπορικού ναυτικού (το Ελληνικό Ε.Ν. είναι ως γνωστόν πρώτο παγκοσμίως) από ΠΕΙΡΑΤΕΣ σημαίνει πως ή είσαι μικρονοϊκός (πέρα από το φανατικά κομματικά ενταγμένος, που είναι προφανές εξ άλλου) ή πιτσιρικάς 13-14 χρονών και έχεις δει πολλά έργα με "καλούς" πειρατές της Καραϊβικής με τον Τζώνυ Ντεπ.
Κατόπιν αυτού, τα λοιπά δεν αξίζουν σχολιασμού...
Δεν ειναι μονο αυτα που λες, ειναι και χρημα, ειναι και οπλα, ειναι και στατους...Ειναι και ασφαλεια απο γειτονες...Δεν πιστευω οτι ειναι ωριμες οι συνθηκες να αποχωρησουμε με τιποτα, γιατι ειμαστε μικρη χωρα και δεν μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι γιατι θα μας πηδηξουνε. Ουτε στην αγκαλια της Ρωσιας μπορουμε να παμε γιατι παλι θα μας πηδηξουνε...Θελω να ειμαστε εθνικα ανεξαρτητοι αλλα δεν με νοιαζει το να λερωσω τα χερια μου με αιμα την στιγμη που και ο απεναντι θελει να λερωσει τα δικα του. Ετσι ειναι το παιχνιδι της πολιτικης και ετσι παιζεται. Περα απο οποιες ιδεολογικες κορδελιτσες και περιτυλιγματα αυτο που ισχυει ειναι το δικαιο του ισχυρου...Η μονη απολαβη που εχεις ειναι η μειωση της εθνικης σου κυριαρχιας και η οικονομικη σου αφαιμαξη.Νομιζω οτι ωριμασαν οι συνθηκες για αποχωρηση απο το Νατο δεν νομιζεις.Δεν σου λεω οτι ειναι ευκολο αλλα μονο ετσι δεν θα λερωνουμε τα χερια μας με αιμα και θα ειμαστε εθνικα ανεξαρτητη.Απλως η αρχουσα ταξη μας εχει να κερδισει πολλα απο το Νατο.Θυμησου στην Γιουγκοσλαβια που σαν τυμβορυχοι πεσαν να τους εκμεταλευτουν.Εστω σε συνεργασια με Αμερικανικα και Γερμανικα κεφαλαια θελαν και αυτοι ενα ψιχουλακι απο την πιτα.
Ελληνικο εμπορικο ναυτικο σημαινει απαξιωση των ναυπηγειων της ελλαδας,προσληψεις ξενων ανασφαλιστων και χαμηλομισθων ναυτικων, εξαθλιωση και πεινα τω ελληνων λεηλασια των ασφαλιστικων ταμειων τους φορολογικη ασυλια με 55 φοροαπαλαγες.Και μόνο που θεωρείς πως η συνεισφορά του Ελληνικού Π.Ν. στην προφύλαξη του διεθνούς εμπορικού ναυτικού (το Ελληνικό είναι ως γνωστόν πρώτο παγκοσμίως) από ΠΕΙΡΑΤΕΣ σημαίνει πως ή είσαι μικρονοϊκός (πέρα από το φανατικά κομματικά ενταγμένος, που είναι προφανές εξ άλλου) ή πιτσιρικάς 13-14 χρονών και έχεις δει πολλά έργα με "καλούς" πειρατές της Καραϊβικής με τον Τζώνυ Ντεπ.
Κατόπιν αυτού, τα λοιπά δεν αξίζουν σχολιασμού...