Επισκέπτης
Η γνωστή κουμμουνίστρια διανοούμενη ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΥΒΟΥΑΡ ...
Καλλονή επίσης ...
Καλλονή επίσης ...
...ε καλά ρε τυπε δεν ειναι και τόσο τραγικές πια...ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΥΒΟΥΑΡ ... με τέτοια εμφάνιση μόνο κουμμουνίστρια θα μπορούσε να ήταν ...
εν τω μεταξύ τον αράπη που το παίζει τσολιάς τον έχεις για "προδευτικό" ξεκάρφωμα φαντάζομαι
ρε μαλακα οσοσο και η αλλη η καριολα ...ακομα δεν ψοφησατε;;;
με αυτα και αυτα στο τελος θα τον ψηφισειςΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ...
Η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και η διερεύνηση από την εισαγγελία εφετών τυχόν ποινικών ευθυνών πρώτο θέμα και σήμερα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών. Τα ρεπορτάζ επικεντρώθηκαν στην συνάντηση που έχει τώρα η υπουργός Παιδείας με τις Πρυτανικές αρχές. Εξελίξεις αναμένονται μετά τις 9 το βράδυ. Πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή μέχρι αύριο να έχουν αποχωρήσει όλοι οι μετανάστες...
....εντάξει ρε τυπε...μεχρι τότε όμως...πιο ωραίες ειναι οι κουμμουνιστριες για άβαταρ..Τον έχω για να δείξω το ξεφτυλισμένο μέλλον της ελλάδας ,
όταν τσολιάδες στο σύνταγμα θα είναι αφρικανοί κάφροι ...
τυπε δεν πιστευω να λες εμενα ακροδεξιο?εγω ειμαι με τον Μεγαλειοτατο δικε μουΠιστευα οτι οι ακροδεξιοι ηταν σοβαροι αντιπαλοι αλλα γελαστηκα τους κανεις μια ερωτηση και χεζονται και φωναζουν αναρχα.Εσενα σε κοβω παλι για καλο βολεψακια.
και αυτο ειναι κακο;Τον έχω για να δείξω το ξεφτυλισμένο μέλλον της ελλάδας ,
όταν τσολιάδες στο σύνταγμα θα είναι αφρικανοί κάφροι ...
...που το πάτε που το φέρνετε όλο στη πουτσα το χετε το μυαλό σαςκαι αυτο ειναι κακο;
θα γινει επιτελους αληθινο το συνθημα
ειναι βαρια η πουτσα του τσολια
Αυριο έρχεται η Τρόϊκα, και πιθανόν λαμβάνεται νέο πακέτο μέτρων.
Οι μαλάκες του Συριζα, κατάφεραν (με τις ευλογίες του γιωργάκη) να αποπροσανατολίσουν την επικαιρότητα, και όλοι να ασχολουμαστε με τους λαθρομετανάστες της νομικής
Ευγε σουργελα!