Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Νομικα δεν τιθεται καν θεμα ασυλου, αν θελεις τη γνωμη μου. Προκειται σαφως για παρανομη καταληψη δημοσιου κτιριου.

Νομικα απαγορευεται να κλεινουν και οι δρομοι.
Μισό ρε συ όταν ένας χώρος χαρακτηρίζεται άσυλο δεν σημαίνει άσυλο;;;

(εκτός φυσικά αν τίθεται εγκληματική πράξη εντός)

Οι δρόμοι από όσο ξέρω κλείνουνε νομιμότατα για διαμαρτυρία,άλλωστε μετά ποιο είναι δικαιώμα της απεργίας κ της διαμαρτυρίας;;;

Αν χάσεις τον μισθό σου ως απεργός κ δεν ακουστείς δεν είσαι διαμαρτυρόμενος αλλά απλά μαλάκας...

Έχω κάπου λάθος;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Οι δρόμοι από όσο ξέρω κλείνουνε νομιμότατα για διαμαρτυρία,άλλωστε μετά ποιο είναι δικαιώμα της απεργίας κ της διαμαρτυρίας;;;

Αν χάσεις τον μισθό σου ως απεργός κ δεν ακουστείς δεν είσαι διαμαρτυρόμενος αλλά απλά μαλάκας...

Έχω κάπου λάθος;;;

Ποιος ειναι ο συνδεσμος απεργιας και κλεισιματος δρομων?
Αυτο ειναι ελληνικη πατεντα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το κτιριο που σπουδασα εχει φτιαχτει για να διδασκονται φοιτητες.
Οταν λες οτι δεν εμποδιζεται τιποτα, στο τιποτα περιλαμβανεις και τις σπουδες μου?

Δεν τελειται διδασκαλια τωρα...Αν το καταλαβαινεις εχει καλως
Μου το ειπαν φοιτητες της σχολης!!!!!! Λεμε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οταν ξυλοφορτωσε η αστυνομια του τους απεργους μεσα στον ιερο βραχο της Ακροπολης δε σκεφτοταν ουτε ανθρωπιστικα ουτε συμβολικα
Δεν έχω υπόψιν,για πες...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποιος ειναι ο συνδεσμος απεργιας και κλεισιματος δρομων?
Αυτο ειναι ελληνικη πατεντα.
Και μετά η απεργία ποια ουσία έχει αν δεν ακουστεί;;;

Σκατά δικαίωμα κ λόγος υπαρξής της...

Επισκέπτης

Έχω κάπου λάθος;;;
βρε ηλιθιε, το εχουμε πει 1000 φορες!

ασυλο σημαινει οτι δε μπορει κανεις ειτε ειναι μπατσος ή φανταρος ή καθηγητης ή οτιδηποτε να μπει μεσα και να σου απαγορευσει να πεις αυτο που σκεφτεσαι! Αυτο σημαινει ασυλο και τιποτε αλλο! Δε σημαινει οτι μπαινει μεσα ο καθε αρχιδης και δε μπορει να μπει μεσα η αστυνομια να τον πιασει!

το οτι λαθραια το εχουν μετατρεψει σε αβατο για τις αρχες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και συνεχιζεται ΜΟΝΟ απο την ανοχη των κυβερνησεων!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Και στη χουντα μπορουσαν να καθονται σπιτι και να συζητανε (χαμηλοφωνα) για τις ιδεες τους με τους φιλους τους
Καβλα,εεεεε?

Επισκέπτης
Ειναι υπο κατασκευη-επισκευη τελοσπαντων ο χωρος
Δεν παρεμποδιζεται η διδασκαλια ή οι εξετασεις
παλι λες μαλακιες παπαρα!

ο χωρος ειναι υπο ανακαινηση! Ποτε θα τελειωσει για να παραδοθει λοιπον στους φοιτητες? οταν γουσταρουν οι λαθρομεταναστες? αυτο δεν ειναι παρεμποδιση?

η εξεταστικες ακυρωθηκαν και η σχολη εκλεισε μεχρι την παρασκευη! Αυτο δεν ειναι παρεμποδιση!

100 φορες πρεπει να τα λεμε? τοσο ηλιθιοι ειστε πια!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παντως ειμαστε γραφικοι ολοι μας.
Στην εποχη που οι ιδεες διακινουνται με αστραπιαια ταχυτητα μεσω του διαδικτυου, εμεις συζηταμε ακομη για διαδοση ιδεων μεσω του ασυλου.
Μα ειμαστε για γελια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βρε ηλιθιε, το εχουμε πει 1000 φορες!

ασυλο σημαινει οτι δε μπορει κανεις ειτε ειναι μπατσος ή φανταρος ή καθηγητης ή οτιδηποτε να μπει μεσα και να σου απαγορευσει να πεις αυτο που σκεφτεσαι! Αυτο σημαινει ασυλο και τιποτε αλλο! Δε σημαινει οτι μπαινει μεσα ο καθε αρχιδης και δε μπορει να μπει μεσα η αστυνομια να τον πιασει!

το οτι λαθραια το εχουν μετατρεψει σε αβατο για τις αρχες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και συνεχιζεται ΜΟΝΟ απο την ανοχη των κυβερνησεων!
Κόπανε όταν ένας χώρος χαρακτηρίζεται πανεπιστημιακό άσυλο δεν παύει να είναι κ άσυλο(δηλαδή σωτηρία από τον άδικο ίσως νόμο κτλ.).

Μην τα μπερδεύεις.

Το πανεπιστήμιο αποτελεί άσυλο κ δεν είναι ο μόνος χώρος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κόπανε όταν ένας χώρος χαρακτηρίζεται πανεπιστημιακό άσυλο δεν παύει να είναι κ άσυλο(δηλαδή σωτηρία από τον άδικο ίσως νόμο κτλ.).

Μην τα μπερδεύεις.

Μηπως υπαρχει και σχολικο ασυλο? γιατι το εχω ακουσει και αυτο.

Επισκέπτης
Και στη χουντα μπορουσαν να καθονται σπιτι και να συζητανε (χαμηλοφωνα) για τις ιδεες τους με τους φιλους τους
Καβλα,εεεεε?
ναι! και 1000000000 μπραβο στη χουντα που απαγορευε να μιλανε και να πραττουν τις γνωστες παπαριες τους οι αριστεροι! Μπραβο στη χουντα! μακαρι να ξαναγινει! Η αριστερα εχει αποδειξει ιστορικα οτι υπαρχει στην Ελλαδα για να δημιουργει μονο προβληματα! ΜΟΝΟ! και ΠΑΝΤΑ! τελος!

δε καταλαβα δηλαδη, τι ακριβως δημοκρατικο υπαρχει οταν μια μειοψηφια προσπαθει να επιβαλλει την αποψη της με το ζορι σε ολους??? καιμαλιστα καταφευγοντας σε εκνομες ενεργειες? Καραφασιστες του κερατα ειναι οι αριστεροι! Οι χειροτεροι που υπαρχουν! Να πανε να γαμηθουν ολοι τους! Μακαρι να ξανακυρρυχθει η αριστερα παρανομη! Μονο ετσι θα σωθει αυτη η ρημαδοχωρα!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
παλι λες μαλακιες παπαρα!

ο χωρος ειναι υπο ανακαινηση! Ποτε θα τελειωσει για να παραδοθει λοιπον στους φοιτητες? οταν γουσταρουν οι λαθρομεταναστες? αυτο δεν ειναι παρεμποδιση?

η εξεταστικες ακυρωθηκαν και η σχολη εκλεισε μεχρι την παρασκευη! Αυτο δεν ειναι παρεμποδιση!

100 φορες πρεπει να τα λεμε? τοσο ηλιθιοι ειστε πια!!!!

Προς το παρον-και για ενα μηνα- εχει εξεταστικη, και οι χωροι που χρησιμοποιουνται υπερ-επαρκουν
Τελοσπαντων, το ακαδημαικο ασυλο εχει να κανει με κατι παραπανω απο τις "ιδεες" για τις οποιες τοσο κοπτεστε, και αν ειστε τοσο εκτος της συγκεκριμενης φιλοσοφιας δεν θα το καταλαβετε ποτε...
Οι "ιδεες" δεν ειναι αυλες, εκφραζονται απο προσωπα, παραταξεις κ.ο.κ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άσυλο
ουδέτερο

1. χώρος ιερός που δεν μπορεί να παραβιαστεί

ο ναός της Αθηνάς αποτελούσε απαραβίαστο άσυλο

2. (συνεκδοχικά) οποιοσδήποτε χώρος που χαίρει κάποιας προστασίας απέναντι στην πολιτεία

οικογενειακό άσυλο
   πανεπιστημιακό άσυλο

3. καταφύγιο για κάποιον που διώκεται

4. (κατ' επέκταση) κατάλυμα, χώρος όπου κάποιος βρίσκει προστασία

βρίσκω άσυλο, ζητώ άσυλο
    δίνω άσυλο, χορηγώ άσυλο
     πολιτικό άσυλο

5. ίδρυμα περίθαλψης και προστασίας

το άσυλο του παιδιού.

Επισκέπτης

Μην τα μπερδεύεις.

Μαλακιστηρι διαβασε το Συνταγμα! αντε μπραβο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Προς το παρον-και για ενα μηνα- εχει εξεταστικη, και οι χωροι που χρησιμοποιουνται υπερ-επαρκουν
Τελοσπαντων, το ακαδημαικο ασυλο εχει να κανει με κατι παραπανω απο τις "ιδεες" για τις οποιες τοσο κοπτεστε, και αν ειστε τοσο εκτος της συγκεκριμενης φιλοσοφιας δεν θα το καταλαβετε ποτε...
Οι "ιδεες" δεν ειναι αυλες, εκφραζονται απο προσωπα, παραταξεις κ.ο.κ...
Σε παραπεμπω στην ανακοινωση του ΚΚΕ που καταδικασε το συγκεκριμενο γεγονος.
Εκτός αν και το ΚΚΕ κατα τη γνωμη σου ειναι φασιστοεθνικιστικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom