Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
το ξεφτιλικι του Στρατουλη απο τον Χ''νικολαου το ακουσες?

Χμμμ...πολυ αντικειμενικος ο Χατζηνικολαου!
Εχει ταχθει και υπερ του φρακτη, παρεμπιπτοντως...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Εγω ομως αναρωτιεμαι, αφου ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχει κανενα Κρατος στον πλανητη που να δεχθει να παρασχει ετσι αδεια παραμονης σε εναν λαθρομεταναστη, γιατι εγινε ολη αυτη η ιστορια?
Ομολογω δεν εχω καταλαβει.
Ούτε καν πολιτικα οφελη δεν θα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ απο ολο αυτο.
Δεν βρισκω καμια, ούτε λογικη, ούτε πολιτικη, ούτε καν μικροπολιτικη εξηγηση.

Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες. Μόνο πορνομετανάστες, τουρίστες για σκι, για  :fuck1: με τη γκόμενα κ.λπ. Οι άλλοι είναι πρόσφυγες. Όπως είναι αναγνωρισμένα από τον ΟΗΕ (ασχέτως αν τον ελέγχουν κάποιοι και τον γράφουν οι πάντες  :headbang:) τα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων, αν είναι εκτοπισμένοι λόγω πολέμου ή διώξεων, πολιτικών, θρησκευτικών, φυλετικών κ.λπ., έτσι θα πρέπει να αναγνωριστούν και τα δικαιώματα των οικονομικών προσφύγων, αυτών που είναι εκτοπισμένοι λόγω φτώχειας. Τέλος πάντων, εντύπωση μου έκανε που και το ΚΚΕ "στράβωσε" με τη φάση στη Νομική. Ότι να'ναι για να διαφοροποιηθεί  :idiot:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Το ΚΚΕ=Ανατροπή του καπιταλισμού κ το κράτος ελεκτής στα πάντα-φιλολαικό(το τελευταίο ουδέποτε υπήρξε στις πρώην ''σοσλιαλιστικές'' χώρες όλα τα χρόνια,ελάχιστα).

Ο ΣΥΡΙΖΑ=το σύστημα όπως έχει αλλά θα ελέγχεις τα αφεντικά ώστε να είναι ευχαριστημένος-κερδισμένος ο λαός.

Αυτά κ διαλέγεις.

Υ.Γ.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται καρά αδύνατο αυτό που πρεσβεύει το ΚΚΕ αλλά είναι πιο οργανωτικό κ γι'αυτό το συμπαθώ λίγο παρά πάνω.

Κοιτα,εγω για να σου δωσω να καταλαβεις,μαλλον Κουβελη θα ψηφισω- αλλα απο κει και περα δεν εχω προβλημα με οποιονδηποτε αλλο "αριστερο"-εντος ή εκτος εισαγωγικων, χωρο. Απλα θεωρω την εξοδο απο την ΕΕ και τη μη-αποπληρωμη του χρεους που προτεινουν οι πιο σκληροπυρηνικες πτερυγες καταστροφικες επιλογες- ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αμα ημασταν Γερμανια, το συζητουσαμε-ανετα. Αλλα αν και διαφωνω, σαφως θεωρω οτι το ΚΚΕ εχει ξεκαθαρο προγραμμα. Κατι που ελειπε και λειεπει απο τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. (Κοιτα μερος και ωρα που βρεθηκαμε να τα λαμε αυτα  :2funny:)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κοιτα,εγω για να σου δωσω να καταλαβεις,μαλλον Κουβελη θα ψηφισω- αλλα απο κει και περα δεν εχω προβλημα με οποιονδηποτε αλλο "αριστερο"-εντος ή εκτος εισαγωγικων, χωρο. Απλα θεωρω την εξοδο απο την ΕΕ και τη μη-αποπληρωμη του χρεους που προτεινουν οι πιο σκληροπυρηνικες πτερυγες καταστροφικες επιλογες- ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αμα ημασταν Γερμανια, το συζητουσαμε-ανετα. Αλλα αν και διαφωνω, σαφως θεωρω οτι το ΚΚΕ εχει ξεκαθαρο προγραμμα. Κατι που ελειπε και λειεπει απο τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. (Κοιτα μερος και ωρα που βρεθηκαμε να τα λαμε αυτα  :2funny:)
Είναι κάπως άσχετο το θέμα εδώ όντως,εδώ λέμε για την κατάργηση του ασύλου που δεν θα γίνει κ ας το επιθυμούνε οι εθνόγκαυλοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Εξαρτάται πόσο km θα τον κάνεις κ αν θα είναι ηλεκτροφόρος...

Την θάλασσα πώς θα την ελέξεις;;;

απο τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε η frontex το κυμα των προσφυγων περνα απο τον εβρο
δεν χρειαζεται να ειναι ηλεκτροφορος ..

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Είναι κάπως άσχετο το θέμα εδώ όντως,εδώ λέμε για την κατάργηση του ασύλου που δεν θα γίνει κ ας το επιθυμούνε οι εθνόγκαυλοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

πολλα θα καταργηθουν σε τουτη τη χωρα
με μνημονιο μεχρι το 2020 .... θα αλλαξουν ολα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απο τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε η frontex το κυμα των προσφυγων περνα απο τον εβρο
δεν χρειαζεται να ειναι ηλεκτροφορος ..
Ελά τώρα,έχει ελεγχεί η θάλασσα δηλάδη άριστα;;;

Από τί υλικό θα είναι πού δεν θα κόβεται-παραβιάζεται;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πολλα θα καταργηθουν σε τουτη τη χωρα
με μνημονιο μεχρι το 2020 .... θα αλλαξουν ολα
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι θα μειωθεί ο πληθυσμός,τίποτε άλλο...

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Ελά τώρα,έχει ελεγχεί η θάλασσα δηλάδη άριστα;;;

Από τί υλικό θα είναι πού δεν θα κόβεται-παραβιάζεται;;;
το κυμα απο τον εβρο ξεκινησε στα τελη του 2009 οταν ενεργοποιηθηκε η frontex στη θαλασσα ..

ας ειναι απο μπετον οπως των ισραηλινων ..

Επισκέπτης
ακομη περιμενω ... το ακουσες το ξεφτιλισμα του Στρατουλη?

διαφωνεις πουθενα με τον Χ''νικολαμου?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
ακομη περιμενω ... το ακουσες το ξεφτιλισμα του Στρατουλη?

διαφωνεις πουθενα με τον Χ''νικολαμου?

εγω διαφωνω σχεδον στα παντα
ακομα κι αν ο Σκυφτουλης το επαιζε μαλακας σκοπιμα, δεν ειχε δικαιωμα να τον κλεισει πριν ολοκληρωσει αυτα που ειχε να πει
και γενικα ηταν εξαιρετικα επιθετικος και μεροληπτουσε υπερ του μπουμπουκου

Επισκέπτης
εγω διαφωνω σχεδον στα παντα
ακομα κι αν ο Σκυφτουλης το επαιζε μαλακας σκοπιμα, δεν ειχε δικαιωμα να τον κλεισει πριν ολοκληρωσει αυτα που ειχε να πει
και γενικα ηταν εξαιρετικα επιθετικος και μεροληπτουσε υπερ του μπουμπουκου
καλα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση....το διαπιστωσαμε αυτο νωριτερα....

χαχαχα Σκυφτουλης.......λανθανουσα γλωσσα......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
καλα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση....το διαπιστωσαμε αυτο νωριτερα....

χαχαχα Σκυφτουλης.......λανθανουσα γλωσσα......

Δεν μου φαινεται περιεργο που δεν ξερεις τον Σκυφτουλη...Το αντιθετο θα μου εκανε εντυπωση! Απο την αλλη, εγω ξερω ΟΛΟΥΣ τους δικους σου, και ξερω και πολυ καλα καθε τι που λετε και γραφετε...Ενω εσυ παλι δεν εχεις ιδεα για τον δικο μου πολιτικο χωρο. Εισαι εκει που εισαι χωρις να εχεις αποψη για το τι γινεται εξω απο το μικροκοσμό σου, κι αρα αυτο δειχνει οτι οι επιλογες σου δεν εχουν γινει μετα απο ωριμη σκεψη

ΥΓ Παντως,ναι, υπαρχει ΚΑΙ Σκυφτουλης. Και κατεβαζει 4-5 χιλιαδες στις πορειες/ πιο πολλους απο οσους μπορει να κατεβασει ΟΛΗ η ακροδεξια μαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom