το ξεφτιλικι του Στρατουλη απο τον Χ''νικολαου το ακουσες?
Χμμμ...πολυ αντικειμενικος ο Χατζηνικολαου!
Εχει ταχθει και υπερ του φρακτη, παρεμπιπτοντως...
το ξεφτιλικι του Στρατουλη απο τον Χ''νικολαου το ακουσες?
Μα δεν τον αφήνει ΚΑΝ να μιλήσει ο μπουμπούκος!!!Χμμμ...πολυ αντικειμενικος ο Χατζηνικολαου!
ακουσε το αποσπασμα και ελα να μου πεις που δεν ηταν αντικειμενικος ο Χ''νικολαουΧμμμ...πολυ αντικειμενικος ο Χατζηνικολαου!
Χμμμ...πολυ αντικειμενικος ο Χατζηνικολαου!
Εγω ομως αναρωτιεμαι, αφου ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχει κανενα Κρατος στον πλανητη που να δεχθει να παρασχει ετσι αδεια παραμονης σε εναν λαθρομεταναστη, γιατι εγινε ολη αυτη η ιστορια?
Ομολογω δεν εχω καταλαβει.
Ούτε καν πολιτικα οφελη δεν θα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ απο ολο αυτο.
Δεν βρισκω καμια, ούτε λογικη, ούτε πολιτικη, ούτε καν μικροπολιτικη εξηγηση.
Εξαρτάται πόσο km θα τον κάνεις κ αν θα είναι ηλεκτροφόρος...τι κακο εχει ο φραχτης ?
Το ΚΚΕ=Ανατροπή του καπιταλισμού κ το κράτος ελεκτής στα πάντα-φιλολαικό(το τελευταίο ουδέποτε υπήρξε στις πρώην ''σοσλιαλιστικές'' χώρες όλα τα χρόνια,ελάχιστα).
Ο ΣΥΡΙΖΑ=το σύστημα όπως έχει αλλά θα ελέγχεις τα αφεντικά ώστε να είναι ευχαριστημένος-κερδισμένος ο λαός.
Αυτά κ διαλέγεις.
Υ.Γ.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται καρά αδύνατο αυτό που πρεσβεύει το ΚΚΕ αλλά είναι πιο οργανωτικό κ γι'αυτό το συμπαθώ λίγο παρά πάνω.
Είναι κάπως άσχετο το θέμα εδώ όντως,εδώ λέμε για την κατάργηση του ασύλου που δεν θα γίνει κ ας το επιθυμούνε οι εθνόγκαυλοι!!!Κοιτα,εγω για να σου δωσω να καταλαβεις,μαλλον Κουβελη θα ψηφισω- αλλα απο κει και περα δεν εχω προβλημα με οποιονδηποτε αλλο "αριστερο"-εντος ή εκτος εισαγωγικων, χωρο. Απλα θεωρω την εξοδο απο την ΕΕ και τη μη-αποπληρωμη του χρεους που προτεινουν οι πιο σκληροπυρηνικες πτερυγες καταστροφικες επιλογες- ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αμα ημασταν Γερμανια, το συζητουσαμε-ανετα. Αλλα αν και διαφωνω, σαφως θεωρω οτι το ΚΚΕ εχει ξεκαθαρο προγραμμα. Κατι που ελειπε και λειεπει απο τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. (Κοιτα μερος και ωρα που βρεθηκαμε να τα λαμε αυτα )
Εξαρτάται πόσο km θα τον κάνεις κ αν θα είναι ηλεκτροφόρος...
Την θάλασσα πώς θα την ελέξεις;;;
Είναι κάπως άσχετο το θέμα εδώ όντως,εδώ λέμε για την κατάργηση του ασύλου που δεν θα γίνει κ ας το επιθυμούνε οι εθνόγκαυλοι!!!
Εξαρτάται πόσο km θα τον κάνεις κ αν θα είναι ηλεκτροφόρος...
Την θάλασσα πώς θα την ελέξεις;;;
Ελά τώρα,έχει ελεγχεί η θάλασσα δηλάδη άριστα;;;απο τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε η frontex το κυμα των προσφυγων περνα απο τον εβρο
δεν χρειαζεται να ειναι ηλεκτροφορος ..
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι θα μειωθεί ο πληθυσμός,τίποτε άλλο...πολλα θα καταργηθουν σε τουτη τη χωρα
με μνημονιο μεχρι το 2020 .... θα αλλαξουν ολα
το κυμα απο τον εβρο ξεκινησε στα τελη του 2009 οταν ενεργοποιηθηκε η frontex στη θαλασσα ..Ελά τώρα,έχει ελεγχεί η θάλασσα δηλάδη άριστα;;;
Από τί υλικό θα είναι πού δεν θα κόβεται-παραβιάζεται;;;
ακομη περιμενω ... το ακουσες το ξεφτιλισμα του Στρατουλη?
διαφωνεις πουθενα με τον Χ''νικολαμου?
καλα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση....το διαπιστωσαμε αυτο νωριτερα....εγω διαφωνω σχεδον στα παντα
ακομα κι αν ο Σκυφτουλης το επαιζε μαλακας σκοπιμα, δεν ειχε δικαιωμα να τον κλεισει πριν ολοκληρωσει αυτα που ειχε να πει
και γενικα ηταν εξαιρετικα επιθετικος και μεροληπτουσε υπερ του μπουμπουκου
χαχαχα Σκυφτουλης.......λανθανουσα γλωσσα......
καλα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση....το διαπιστωσαμε αυτο νωριτερα....
χαχαχα Σκυφτουλης.......λανθανουσα γλωσσα......
αληθεια ..τι να κανει αυτη η ψυχη ?