Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
ναι! και 1000000000 μπραβο στη χουντα που απαγορευε να μιλανε και να πραττουν τις γνωστες παπαριες τους οι αριστεροι! Μπραβο στη χουντα! μακαρι να ξαναγινει! Η αριστερα εχει αποδειξει ιστορικα οτι υπαρχει στην Ελλαδα για να δημιουργει μονο προβληματα! ΜΟΝΟ! και ΠΑΝΤΑ! τελος!

δε καταλαβα δηλαδη, τι ακριβως δημοκρατικο υπαρχει οταν μια μειοψηφια προσπαθει να επιβαλλει την αποψη της με το ζορι σε ολους??? καιμαλιστα καταφευγοντας σε εκνομες ενεργειες? Καραφασιστες του κερατα ειναι οι αριστεροι! Οι χειροτεροι που υπαρχουν! Να πανε να γαμηθουν ολοι τους! Μακαρι να ξανακυρρυχθει η αριστερα παρανομη! Μονο ετσι θα σωθει αυτη η ρημαδοχωρα!

:rockon: :rockon: :rockon:

Ειλικρινα σε χαιρομμαι που βγαινεις (εστω και ανωνυμα) και τα λες ετσι στα ισια...Γιατι οι περισσοτεροι ειναι κρυφοφασισταρια κι αυτο με εξαγριωνει ακομα περισσοτερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
άσυλο
ουδέτερο

1. χώρος ιερός που δεν μπορεί να παραβιαστεί

ο ναός της Αθηνάς αποτελούσε απαραβίαστο άσυλο

2. (συνεκδοχικά) οποιοσδήποτε χώρος που χαίρει κάποιας προστασίας απέναντι στην πολιτεία

οικογενειακό άσυλο
   πανεπιστημιακό άσυλο

3. καταφύγιο για κάποιον που διώκεται

4. (κατ' επέκταση) κατάλυμα, χώρος όπου κάποιος βρίσκει προστασία

βρίσκω άσυλο, ζητώ άσυλο
    δίνω άσυλο, χορηγώ άσυλο
     πολιτικό άσυλο

5. ίδρυμα περίθαλψης και προστασίας

το άσυλο του παιδιού.
Αρα και το χαμογελο του παιδιου ειναι ασυλο?
Βρε Παπαζολ. Τι επαθες αποψε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλακιστηρι διαβασε το Συνταγμα! αντε μπραβο!
Το έχεις διαβάσει δηλαδή παρλαπιπούλη;;;

Ως πανεπιστημιακό άσυλο είναι όπως το ορίζεις,αλλά δεν παύει να είναι κ άσυλο γενικότερα!!!

Επισκέπτης
Προς το παρον-και για ενα μηνα- εχει εξεταστικη, και οι χωροι που χρησιμοποιουνται υπερ-επαρκουν
Τελοσπαντων, το ακαδημαικο ασυλο εχει να κανει με κατι παραπανω απο τις "ιδεες" για τις οποιες τοσο κοπτεστε, και αν ειστε τοσο εκτος της συγκεκριμενης φιλοσοφιας δεν θα το καταλαβετε ποτε...
Οι "ιδεες" δεν ειναι αυλες, εκφραζονται απο προσωπα, παραταξεις κ.ο.κ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε ποσο μαλακες ειστε τελως παντων γαμω την τυχη μου γαμω!!!!! Ειστε αρρωστοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε παραπεμπω στην ανακοινωση του ΚΚΕ που καταδικασε το συγκεκριμενο γεγονος.
Εκτός αν και το ΚΚΕ κατα τη γνωμη σου ειναι φασιστοεθνικιστικό.
Εμένα γιατί μου φάνηκε ότι ουδετοροποιήθηκε... :think:

Τελοσπάντων...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Σε παραπεμπω στην ανακοινωση του ΚΚΕ που καταδικασε το συγκεκριμενο γεγονος.
Εκτός αν και το ΚΚΕ κατα τη γνωμη σου ειναι φασιστοεθνικιστικό.

Το ΚΚΕ δεν εχει να κανει με κινηματα κλπ...
Λιγο ιστορια βρε παιδια!
Μετα τον εμφυλιο, αντε και λιγο παραπερα, το ΚΚΕ σαν ΚΚΕ (κεντρικα) δεν εχει συμμετοχη σε κανενα κινημα, καμια καταληψη κλπ κλπ...Οποτε ειναι φυσικη η θεση του και τωρα
Και ,ΝΑΙ, ειναι ακρως εθνικιστικο και παλαιοληθικο κομμα (ατυπα φυσικα, γιατι οι ιδιοι νομιζουν οτι ειναι συνεχιστες του Τσε)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εμένα γιατί μου φάνηκε ότι ουδετοροποιήθηκε... :think:

Τελοσπάντων...
Αυτοί που οδήγησαν τους μετανάστες στο υπό ανακαίνιση παλιό κτήριο της Νομικής, με αυτή την ενέργεια δεν υπηρετούν τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών - προσφύγων, αλλά τους εκθέτουν περισσότερο στη συκοφάντηση και στις απειλές αντιδραστικών κομμάτων και μηχανισμών, στην κρατική καταστολή και στους εκβιασμούς των κυκλωμάτων που τους εκμεταλλεύονται.
Ταυτόχρονα προσφέρουν υπηρεσίες στις δυνάμεις που επιθυμούν και επεξεργάζονται την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Συμβάλλουν στον παραπέρα εκφυλισμό των φοιτητικών συλλόγων εφόσον καλύπτουν τις επιλογές και τις ενέργειές τους με δήθεν συλλογικές διεργασίες και αποφάσεις.

Εμενα αυτο δεν μου φαινεται καθολου ουδετερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ΚΚΕ δεν εχει να κανει με κινηματα κλπ...
Λιγο ιστορια βρε παιδια!
Μετα τον εμφυλιο, αντε και λιγο παραπερα, το ΚΚΕ σαν ΚΚΕ (κεντρικα) δεν εχει συμμετοχη σε κανενα κινημα, καμια καταληψη κλπ κλπ...Οποτε ειναι φυσικη η θεση του και τωρα
Και ,ΝΑΙ, ειναι ακρως εθνικιστικο και παλαιοληθικο κομμα (ατυπα φυσικα, γιατι οι ιδιοι νομιζουν οτι ειναι συνεχιστες του Τσε)
Εθνικιστικο το ΚΚΕ.
Μαλιστα.
Νομιζω καθε περαιτερω συζητηση αδελφε ειναι ανευ λογου.

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Παντως ειμαστε γραφικοι ολοι μας.
Στην εποχη που οι ιδεες διακινουνται με αστραπιαια ταχυτητα μεσω του διαδικτυου, εμεις συζηταμε ακομη για διαδοση ιδεων μεσω του ασυλου.
Μα ειμαστε για γελια.

δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε η μοναδικη χωρα που ψηφισε νομο (1982) για το ασυλο
πουθενα αλλου δεν ισχυει κατι τετοιο  

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και το Δρομοκαϊτιο ασυλο ειναι! αντε πηγαιντε ολοι εκει! σας υποσχομαι οτι δε θα σας πειραξει κανεις!ουτε θα σας πει να ξαναβγειτε!
Aν δεν σε πειράζει θα περιμένω κ την γνώμη-παρέμβαση του alex71 που νογάει παραπάνω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πού διαφωνείς;;;

Δεν ισχύει ο ορισμός νομικά;;;
Το Συνταγμα αναγνωριζει και θεσμοθετει ως ασυλο, μονο αυτο της κατοικιας.
Με απλο νομο θεσμοθετειται και το πανεπιστημιακο (ακαδημαικο) ασυλο.
Κανενα αλλο ασυλο δεν υπαρχει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Εθνικιστικο το ΚΚΕ.
Μαλιστα.
Νομιζω καθε περαιτερω συζητηση αδελφε ειναι ανευ λογου.

Δεν γραφει μεσα στο καταστατικο του "ειμαστε εθνικιστες"
Αλλα αν ηξερες τοσο καλα το ΚΚΕ και τον κοσμο του οσο εγω, θα καταλαβαινες μερικα πραγματα παραπανω...
Παρεμπιπτοντως ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεει το ΚΚΕ και καθε αλλο κομμα/ δεξιο-ακροδεξιο-αριστερο-εξωκοινοβουλευτικο για τα περισσοτερα θεματα....
Πες το χομπυ, πες το παρανοια, πες το οπως θες....

Επισκέπτης
Aν δεν σε πειράζει θα περιμένω κ την γνώμη-παρέμβαση του alex71 που νογάει παραπάνω...
βρε ηλιθιε, ποιος σου ειπε οτι μπορεις ναπαιρνεις την τριχα και να την κανεις τριχια επειδη σε βολευει????

εγω σου λεω να διαβασεις το Συνταγμα και συ μου βαζεις την ετυμολογια της λεξης??? τοσο βλαμμενο εισαι??????????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν γραφει μεσα στο καταστατικο του "ειμαστε εθνικιστες"
Αλλα αν ηξερες τοσο καλα το ΚΚΕ και τον κοσμο του οσο εγω, θα καταλαβαινες μερικα πραγματα παραπανω...
Παρεμπιπτοντως ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεει το ΚΚΕ και καθε αλλο κομμα/ δεξιο-ακροδεξιο-αριστερο-εξωκοινοβουλευτικο για τα περισσοτερα θεματα....
Πες το χομπυ, πες το παρανοια, πες το οπως θες....
Αδελφε δεν θα κανω τον υπερασπιστη του ΚΚΕ, διαφωνω εξαλλου καθετα ιδεολογικα μαζι του.
Να το πεις στους ιδιους, να το αντικρουσουν. Εγω οχι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το Συνταγμα αναγνωριζει και θεσμοθετει ως ασυλο, μονο αυτο της κατοικιας.
Με απλο νομο θεσμοθετειται και το πανεπιστημιακο (ακαδημαικο) ασυλο.
Κανενα αλλο ασυλο δεν υπαρχει.
Στο πανεπιστημιακό άσυλο επιτρέπεται να βρίσκει καταφύγειο κάποιος αν δεν ταράζει την λειτουργία ώστε να κριθεί αναγκαία η παρέμβαση της αστυνομίας(εδώ είναι κ η ουσία επιτέλους);;;

Επισκέπτης
Στο πανεπιστημιακό άσυλο επιτρέπεται να βρίσκει καταφύγειο κάποιος αν δεν ταράζει την λειτουργία ώστε να κριθεί αναγκαία η παρέμβαση της αστυνομίας(εδώ είναι κ η ουσία επιτέλους);;;

Είχα την εντύπωση ότι ήτανε ακόμα οι πρεσβείες κ εκκλησίες,τελοσπάντων...
οι πρεσβειες ρε βλημα ειναι εδαφος ξενης χωρας! δεν εχει δικαιωμα να παρεμβει το κρατος εκει!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βρε ηλιθιε, ποιος σου ειπε οτι μπορεις ναπαιρνεις την τριχα και να την κανεις τριχια επειδη σε βολευει????

εγω σου λεω να διαβασεις το Συνταγμα και συ μου βαζεις την ετυμολογια της λεξης??? τοσο βλαμμενο εισαι??????????
Ωραία,το συντάγμα ορίζει για την διαφύλαξη κ ελευθερία ιδέων...

Αναφέρει κάθε άλλη χρήση του ασύλου είναι ποινικά κολάσιμη;;;

Λέγε παρλαπίπα!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι πρεσβειες ρε βλημα ειναι εδαφος ξενης χωρας! δεν εχει δικαιωμα να παρεμβει το κρατος εκει!
Ρε βλάκα αν δεν καταλάβαινεις ελληνικά άστο!!! :headbang:

Πρεσβεία=άσυλο από το κράτος όπου διαμένει ο αλλοδαπός πολίτης της εθνικότητας όπου ανήκει η πρεσβεία,στέκει ο ορισμός ναι ή ου;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom