Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κοντευω τυπε :cum:
485938_b.jpg

kurtovic.jpg

Τύπε ετσι όπως φαίνεται στην πρώτη φώτο, αυτή είναι για να της ρίξεις 3 ρατσιστικά πουτσοσκάμπιλα
αφού πρώτα την κάνεις μπάνιο με betadine.  :2funny:

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δώστε τη Νομική στους Αφγανούς το Πολυτεχνείο στα Πάκια το Γεωπονικό στους Ιρανοιρακινούς...γενικά βάλτε όποιο χαροκαμμένο έχει αίτημα χώστε τον σε μια σχολή μέχρι να γίνει το δικό του..καθόμαστε και το συζητάμε κιόλας.... :idiot: :idiot: :idiot:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παπατρόλλη, εσύ που τα ξέρεις καλά, για πες. Ισχύει και το άσυλο για παράνομες πράξεις;
Μήπως οι μαροκινοί έχουν καμιά πανεπιστημιακή ιδέα να μας μεταφέρουν και διώκονται γι' αυτήν;
H παράνομη πράξη θα μου πεις ποια ακριβώς είναι;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε ετσι όπως φαίνεται στην πρώτη φώτο, αυτή είναι για να της ρίξεις 3 ρατσιστικά πουτσοσκάμπιλα
[glow=red,2,300]αφού πρώτα την κάνεις μπάνιο με betadine[/glow].  :2funny:
ο κατακουζηνος εισαι τυπε? :2funny:
0.jpg

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ασυλα και μαλακιες,να μπουκαρουν τα τανκς εδω και τωρα!

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ποια ειναι αυτη η κουρτοβικ ρε τυποι?
τι ειναι? :think:

Αγωνίστρια για τα δικαιώματα του Έλληνα εργάτη..Πρώτος της στόχος η ισότητα και για αυτό επιδιώκει να μείνουν όλοι άνεργοι...

Κατά άλλους, επιστήμονας, ειδική σε θέματα μολυσματικών ασθενειών, και διεξάγει πειράματα για τη μετάδοση της υπατίτιδας στην Αθήνα.

Ουσιαστικά όμως, η ζωντανή απόδειξη της γνωστής ρήσης (μου διαφεύγει ο μάγκας που την είπε-pls help): αν ήμουν άσχημος, θα ήμουν κι εγώ κομμουνιστής..

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
έχω χάσει την πίστη μου στους έλληνες.. ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρώπης μια τέτοια κίνηση θα ήταν καταδικαστέα από όλους τους φορείς της κοινωνίας,εδώ κάποια τζιμάνια θέλουν να γίνεται ολο αυτό το κακό... ooohhhh wait προλεταριακός διεθνισμός.. ή νεοφιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός? :huh:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε γεμησαμε ρουφοκαυλους του πεθαμενου δικτατορα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ρε γεμησαμε ρουφοκαυλους του πεθαμενου δικτατορα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρη κοτα εσυ κανε τουμπεκα οταν κανονιζεις και καλα ραντεβου για ξυλο και ασε με εμενα να αναπολω τις περασμενες εποχες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom