ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε γεμησαμε ρουφοκαυλους του πεθαμενου δικτατορα...
Εσύ πάρε GIORGO και Σημίτη
Μωρη κοτα εσυ κανε τουμπεκα οταν κανονιζεις και καλα ραντεβου για ξυλο και ασε με εμενα να αναπολω τις περασμενες εποχες
σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα τους ειχαν μπουζουριασει ολους σε χρονο dt!έχω χάσει την πίστη μου στους έλληνες.. ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρώπης μια τέτοια κίνηση θα ήταν καταδικαστέα από όλους τους φορείς της κοινωνίας,εδώ κάποια τζιμάνια θέλουν να γίνεται ολο αυτό το κακό... ooohhhh wait προλεταριακός διεθνισμός.. ή νεοφιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός?
Τις ονειρώξεις να προσέχετε μόνο όλοι εσείς,λερώνει!!!Μωρη κοτα εσυ κανε τουμπεκα οταν κανονιζεις και καλα ραντεβου για ξυλο και ασε με εμενα να αναπολω τις περασμενες εποχες
Εντός του ασύλου παρανομήσανε;;;
Τσου,άρα;;;
Δώσε ορισμό του ασύλου.
σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα τους ειχαν μπουζουριασει ολους σε χρονο dt!
σε ακομη πιο σοβαρες χωρες οπως η Ρωσια, καταληψη δημοσιου κτιριου με εκβιαστικα αιτηματα σημαινει ορμαμε και οποιον παρει ο χαρος!
Εμεις εδω βρισκομαστε μπροστα σε πολεμικη, τρομοκρατικη ενεργεια και ακομη το συζηταμε ποιος εχει την ευθυνη ή ποιος πρεπει να παρει την αποφαση! ΓΤΠΚ τελειως!
έχω χάσει την πίστη μου στους έλληνες.. ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρώπης μια τέτοια κίνηση θα ήταν καταδικαστέα από όλους τους φορείς της κοινωνίας,εδώ κάποια τζιμάνια θέλουν να γίνεται ολο αυτό το κακό... ooohhhh wait προλεταριακός διεθνισμός.. ή νεοφιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός?
Οι δικτατορες αυτοι ηταν αρνια μπροστα στους τωρινους δηθεν δημοκρατες.
Κλαψε, παρακαλα τον νεκροθαφητ να βγαλει τους νεκρους της δικτατοριας μπας και δεις καναν σηκωμενο πουτσο...
ειναι πιασμένοι λογικα.... δεν εισαι ο μονος... ;)
θα παω!και μετα θα τους φερω σπιτι σου μωρη φραγκοσυκια!Πηγενε εσυ με τα παληκρια να τους βγαλετε.....
τωρα λειπει ο ραφμαν τυπε
αυτη η φωτο στο προφιλ σου, ποιας ειναι???Οποίος ψηφίζει Σύριζα πρέπει να είναι μεγάλο ζώο.
Οι δικτατορες αυτοι ηταν αρνια μπροστα στους τωρινους δηθεν δημοκρατες.
Πουστακι μου εσυ μην ασχολεισαι με την πολιτικη,ασχολησου με τα καυλια που μια χαρα τα καταφερνεις
αυτη η φωτο στο προφιλ σου, ποιας ειναι???
Τι ειταν αρνια ρε μαλακα?
εβαλε κανενας πολιτικος σημερα τανκς? Το γαμησι απο αυτους το τρωμε ξοφαλτσα,
οι δικοι σας στα ισα.... σκοτωνανε ανθρωπο....
μην αρχισουμε τωρα να λεμε και για τον παττακο....
Ωστόσο στον χώρο του ασύλου δεν επιτρέπεται να πατήσει τσέος,εκτός αν συντρέξουνε σοβαροί λόγοι.Παπατρολλάκη, ξέρεις, μετά την παράνομη είσοδο, υπάρχει και η παράνομη παραμονή.
Και αυτή είναι διαρκές έγκλημα.
Όσο για τον ορισμό, δεν μας το δίνεις εσύ που χτυπιέσαι;
Και αν και πώς καλύπτονται από το άσυλο αυτοί, μιας και η ίδια η ΠΟΣΔΕΠ μιλάει για παραβίαση του ασύλου;
εμαθα οτι τον σπας τον καρπο σταματακο.....μου τοπανε οι μπατσοι τοτε που σε πιασανε να σε πηδανε 3 πακιστανοι μεσα στο παρκο....Κοιτα ποσες εχεις ξεχασει στον κωλο σου μπατσογλυφτρα.......
Κρατα και κανα χερι ξεκουραστο εχεις να πεξεις καυλια ΟΥΚΑΔΩΝ αυριο....