apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και που κολλαει στην ολη φαση?Αριστερή δικηγόρος.
λεει τιποτα σαν γκομενα τυπε?
και που κολλαει στην ολη φαση?Αριστερή δικηγόρος.
εσενα θα σου αρεσει νομιζω....ποια ειναι αυτη η κουρτοβικ ρε τυποι?
τι ειναι?
ποια ειναι αυτη η κουρτοβικ ρε τυποι?
τι ειναι?
να της αφαιρεσουν αμεσα την αδεια ασκησεως επαγγελματος! ο ΔΣΑ να αναλαβει τις ευθυνες του!!!Δικηγορος της 17Ν....
Ενταξει, κατα τη γνωμη μου εχει κανει και μερικες σωστες κινησεις, αλλα καπου εδω ξεφυγε το θεμα... Ηταν τελειως μουφα αυτη η καταληψη
μουφα οχι..υποκεινουμενη ναι!!!κι ο παπουτσης και το πασοκ στο κολπο ειναι...ερχονται νεα μετρα,απολυσεις στην ιντρακομ σε5 μερες απολυθηκαν 50 με σκοπο να φτασουν τους 100 κι εμεις ασχολουμαστε με την κουρτοβικ...ξυπνατε λεμε...Δικηγορος της 17Ν....
Ενταξει, κατα τη γνωμη μου εχει κανει και μερικες σωστες κινησεις, αλλα καπου εδω ξεφυγε το θεμα... Ηταν τελειως μουφα αυτη η καταληψη
θελει ακομη για να γινει χοντροσυκια σαν εσενα...Και εχω εναν προσωπικο που λεει ο λογος δικηγορο..
αλλα ειναι ψιλοσυκια
να της αφαιρεσουν αμεσα την αδεια ασκησεως επαγγελματος! ο ΔΣΑ να αναλαβει τις ευθυνες του!!!
δεν ειναι δυνατο μια νομικος να οργανωνει και να καθοδηγει εκνομες ενεργειες! ελεος δηλαδη!!! εχει χαθει η μπαλα!
κοντευω τυπετο απολυτο αρσενικο που πηγε??
ειδε τη φωτο της κουρτοβικ και ?
Ποια είναι η έκνομη πράξη ωωω παρλαπίπα;;;δεν ειναι δυνατο μια νομικος να οργανωνει και να καθοδηγει εκνομες ενεργειες! ελεος δηλαδη!!! εχει χαθει η μπαλα!
Ποια είναι η έκνομη πράξη ωωω παρλαπίπα;;;
οχι μεταναστων..ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!μην ξεχνιομαστε υπαρχει μεγαλγ διαφορα!!!Υποτιθεται διακινηση μεταναστων....Πουτσες μπλε μωρε
Δεν υπαρχει εκνομη πραξη
Τονοι βλακειας κι ανευθυνοτητας υπαρχουν
κατι απο βασουλα παπαδρεου μου φερνει με το βλεμα το μοσχαρισιο...Κάτι έχει πάρει εδώ. Πάντως όχι μποθτζον...
Το υποτίθεται χωρίς αποδείξεις λέγεται κ συκοφαντία πάντως...Υποτιθεται διακινηση μεταναστων....Πουτσες μπλε μωρε
Δεν υπαρχει εκνομη πραξη
Τονοι βλακειας κι ανευθυνοτητας υπαρχουν
η διακινηση και η υποθαλψη παρανομψν ειναι κακουργημα παπαρα! ομοιως ειναι αδικημα η παρανομη καταληψη δημοσιου κτιριου! δεν τα ξερεις? και λες οτι εισαι και φοιτητης νομικης?Ποια είναι η έκνομη πράξη ωωω παρλαπίπα;;;