Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγώ caterpillar που έχω βάλει στο μάτι το Δαρμένο Κουτάβι έχω ελπίδες;
omg!! :S
εισαι τρελος καλε μου??
Εγώ caterpillar που έχω βάλει στο μάτι το Δαρμένο Κουτάβι έχω ελπίδες;
Φίλε μην το παίρνεις στραβά απλά συμπλήρωσα τα λεγόμενά σου. Με κάλυψες.εντάσσονται στη κατηγορία αδιαφορίας.
τα κείμενά μου όταν είναι σοβαρά είναι άκρως συμπυκνωμένα.
μετριοφρων οπως πανταεντάσσονται στη κατηγορία αδιαφορίας.
εντάσσονται στη κατηγορία αδιαφορίας.
την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγησή σου την έχουν πρώτα οι γονείς σου και μετά το σχολείο.
εάν οι γονείς σου σε μεγάλωσαν και έφτυσαν αίμα για να σε στείλουν σε ένα πανεπιστήμιο με πρεζάκια και χαραμοφάηδες σαφώς και δεν έχεις εσύ την ευθύνη.
επειδη οι γονείς σου ήταν κωλόφαρδοι, ή κατάλληλοι γονείς και δεν έγινες πρεζάκι δε σημαίνει ότι το πρεζάκι φταίει για την κατάντια του.
είναι ακριβώς η ίδια λογική του μνημονίου που για τις μαλακίες άλλων που είχαν την ευθύνη να την πληρώνεις εσύ που έχεις τώρα το λογαριασμό.
το πρεζάκι κουβαλάει μια μαλακισμένη οικογένεια, έναν μπεκρή πατέρα, μια πουτάνα μάνα, πιθανώς μια ασελγή πράξη από συγγενικό πρόσωπο, ξυλοφόρτωμα χωρίς αιτία, αμέλεια, παραμέληση, πείνα, φτώχεια, έλλειψη στέγης η ακόμα και πλήρη αδιαφορία.
αυτά δε λύνονται ούτε καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο ούτε στέλνοντας τα ζάκια στη φυλακή για να βρίσκουν πιο εύκολα την πρέζα τους.
εγώ πιθανώς να απέτυχα να αλλάξω την κοινωνία. εσύ που την αναλαμβάνεις τώρα σκέψου όλα τα παραπάνω και δες τι μπορεί να αλλάξει στο δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς
Κυριε Παπουτση! Ειστε προσωπικά υπεύθυνος για τον ξεφτιλισμό του Συντάγματος και των νόμων! Δραστε ή παραιτηθείτε!
Ασε ρε τις πιπες! που για ολα φταιει η "ποτανα η κενωνια" ! Πολυ ευκολα μοιραζεις τα συγχωροχαρτια! Μηπως θες να τους κανουμε και ηρωες τους κακομοιρους πρεζακηδες?
Ακου λοιπον κατι που ξεχνας:
Δεν γινονται πρεζακια ολοι οσοι εχουν προβληματα! Ουτε ολα τα πρεζακια γινονται κλεφτες και λωποδυτες για να εξασφαλισουν τη δοση τους! Σιγα μην πουμε και μπραβο σε ανθρωπους που ποτε στη ζωη τους δε σεβαστηκαν και δε προσπαθησαν για τιποτα! Γιατι εαν σεβονταν εστω και ελαχιστα τον εαυτο τους δε θα καταντουσαν ετσι! Αν προσπαθουσαν εστω και λιγο, θα σταματουσαν προτου πεσουν στα σκληρα η εστω θα προσπαθουσαν να κανουν αποτοξινωση! Και γιαυτο δε τους φταίει ουτε η οικογένεια ούτε η κοινωνία! Μονοι τους επέλεξαν τον "τρεντυ" και "ευκολο" δρόμο , οπως αυτός φαντάζει στις παρέες των νέων και αμυαλων! Δεν τους φταιει κανεις λοιπόν επειδη αυτοί δεν εχουν μυαλό!
Ασε ρε τις πιπες! που για ολα φταιει η "ποτανα η κενωνια" ! Πολυ ευκολα μοιραζεις τα συγχωροχαρτια! Μηπως θες να τους κανουμε και ηρωες τους κακομοιρους πρεζακηδες?
Ακου λοιπον κατι που ξεχνας:
Δεν γινονται πρεζακια ολοι οσοι εχουν προβληματα! Ουτε ολα τα πρεζακια γινονται κλεφτες και λωποδυτες για να εξασφαλισουν τη δοση τους! Σιγα μην πουμε και μπραβο σε ανθρωπους που ποτε στη ζωη τους δε σεβαστηκαν και δε προσπαθησαν για τιποτα! Γιατι εαν σεβονταν εστω και ελαχιστα τον εαυτο τους δε θα καταντουσαν ετσι! Αν προσπαθουσαν εστω και λιγο, θα σταματουσαν προτου πεσουν στα σκληρα η εστω θα προσπαθουσαν να κανουν αποτοξινωση! Και γιαυτο δε τους φταίει ουτε η οικογένεια ούτε η κοινωνία! Μονοι τους επέλεξαν τον "τρεντυ" και "ευκολο" δρόμο , οπως αυτός φαντάζει στις παρέες των νέων και αμυαλων! Δεν τους φταιει κανεις λοιπόν επειδη αυτοί δεν εχουν μυαλό!
Υ.Γ. δεύτερη μέρα και ενα δημοσιο κτιριο, μια πανεπιστημιακή σχολή τελεί υπο κατάληψη απο αλλοδαπούς παρανόμους!
Γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμη ο Παπουτσής??
Που ειναι τα ΕΚΑΜ?? Μονο στην Ακροπολη και τον Αγ.Παντελεημονα ξερετε να τα στελνετε κυριε Υπουργε?
Που ειναι το κράτος?? μόνο να εξαπολυει κηνυγητό στους καπνιστές και σε οσους παραρουνπαρανομα ξερει???
Κυριοι της κυβέρνησης! Εχετε ορκιστει στην πιστη και την διαφύλαξη του Συντάγματος! Εαν δεν μπορείτε να κρατήσετε τον όρκο σας να παραιτηθείτε! Είστε άχρηστοι για τα καθήκοντα που σας ανατέθησαν! Πόσο χρόνο θέλει επιτέλους για να δράσει αυτός ο ρημάδης ο κρατικός μηχανισμός? Θα είσαστε το ίδιο αργοί σε περίπτωση που κατελάμβαναν ένα δημοσιο κτίριο Ελληνες απεργοί?
Κυριε Παπουτση! Ειστε προσωπικά υπεύθυνος για τον ξεφτιλισμό του Συντάγματος και των νόμων! Δραστε ή παραιτηθείτε!
Δεν πειραζει που του εκανα τα μουτρα κρεας! Δεν ειμαι ο μονος που τα γραφει αυτα ουτε ειναι το μονο σαίτ που γραφονται!!!Τώρα του έκανες την μούρη κρέας και φοβήθηκε..
Ε ρε τι του χρειάζεται και αυτού και μερικών άλλων.....
εμενα δε με γαμει κανενας!ποιός σε γαμεί ρε καραγκιόζη
αυτά να τα πεις έξω φάτσα κορνιζα φόρα παρτίδα μαζί με τα παιδιά απο την Ιθάκη
Καθίζημα.
Δεν πειραζει που του εκανα τα μουτρα κρεας! Δεν ειμαι ο μονος που τα γραφει αυτα ουτε ειναι το μονο σαίτ που γραφονται!!!
Το τι του χρειαζεται και αυτουνου και μερικων αλλων το ξερεουν πια πολυ καλα οι πολιτες!!! Αυτος συγκεκριμενα ομως δεν μπορει να πει οτι δε γνωριζε! Εχει βουηξει το συμπαν απο χθες! Αυτο να το σκεφτει καλα οταν τελικα βρεθει αντιμετωπος με την οργη των πολιτων! Αυτα που επαθε ο Χατζηδακης ήταν χάδια μπροστα σε αυτά που θα παθαίνει απο δω και περα όποιος τολμά να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κόσμο!
Κύριε Παπουτσή! Είσαι υπουργος προστασίας του πολίτη ή προστασίας των μη πολιτών????
εμενα δε με γαμει κανενας!
εσενα παντως φαινεται ποιοι σε γαμουν!
αντε γεια μπουλη!
εσενα σε παιρνει να βγεις απο το σπιτι σου? σε αφηνει η μαμα?αυτά να μου τα πεις και μένα φόρα παρτίδα λούστρο.
σε παίρνει;
εσενα σε παιρνει να βγεις απο το σπιτι σου? σε αφηνει η μαμα?
να ρθω καλλιρόης να σου γαμήσω τα σήματα;
νο πρό εκτοράκοω ρε θελω λαδια απο τον λαμπριανιδη
νο πρό εκτοράκο
ακομη να έρθεις?να ρθω καλλιρόης να σου γαμήσω τα σήματα;
ακομη να έρθεις?