Έχω υποστεί έλεγχο με 2 ημιαυτόματα ΜΡ5 και 5 γκλοκ να με σημαδευουν, με τα χέρια πάνω στο καπώ κτλ.
Τύπε, ειλικρινά έχω γυρίσει όλα τα κακόφημα σημεία της πόλης, στις πιο κουφές ώρες.
Έλεγχο, δεν με σταμάτησε ποτέ κανένας να μου κάνει...
Έτσι ακριβώς.
Καλά...αν δεις τι κάνουν τσέοι και στην Λόνδρα και στο Reich όταν ξεφεύγουν....αν τα έκαναν εδώ, θα έκαιγαν όλη την Αττική και όχι μόνο την Αθήνα οι προοδευτικοί μας.
Ωχ μωρέ, λεπτομέρειες τώρα. Είναι γνωστό μάλιστα, πως αυτοί είναι ναζί, ιμπεριαλιστές, εκμεταλλευτές των φτωχών και των υπόλοιπων λαών, φασίστες κτλ κτλ
Για να παραφράσω τον master, κάποιοι έχουν αστυνόμευση με αρχίδια και κάποιοι αρχίδια αστυνόμευση.
γιατί συνιστά δικαστική αμφισβήτηση του δουβλίνου-2!!!!
α. αυτό το λέει και κάποια έγκυρη πηγή ή παραμένει μια φαντασίωση;
γιατί δεν είδα κανέναν να τρέχει να το μαζεύει. Μια χαρά εφαρμόζεται.
β. και στην τελική το Δ-2 είναι μέρος μόνο του προβλήματος.
Ναι αλλά αν είχαμε τσέους σαν αυτούς στη Λονδρα και στο Ράιχ δεν θα είχαμε και προοδευτικούς!
Η αδιαφορία οδηγεί στην ασυδοσία.
Επίσης έχεις προσέξει σίγουρα ότι μόνο τους μετανάστες θέλουνε να απελάσουνε κ όχι τις μετανάστριες(Ρωσίδες,Ρουμάνες κτλ) που εργάζονται σε διάφορους οίκους ανοχής...
Τυχαίο;;;
Δηλαδή να διώξουν το μόνο χρήσιμο που έχει να προσφέρει η μετανάστευση;
ΥΓ. Παπατρόλλη πήγαινε παιδί μου να ρίξεις μια να ξελαμπικάρεις και άσε τα αυταρχικά με τον master.
πάντως η αίθουσα αυτή δεν δείχνει να είναι υπό ανακαίνιση... μάλλον λειτουργική φαίνεται
Όπως φαίνεται πρέπει να είναι από το καινούργιο κτήριο και όχι το παλιό της Σόλωνος που ισχυρίζονται κάποιοι.
Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσαν να κάνουν λοκάουτ στο παλιό κτήριο και όχι σε όλη την σχολή, αν είχαν περιοριστεί μόνο στο πρώτο.
Μπορεί κάποιος λογικος άνθρωπος, υποστηρικτής της διατήρησης του ασύλου να αναπτύξει τις απόψεις του για το νόημα, τη χρησιμότητα, το τί θα ήταν διαφορετικό εάν υπήρχε αυτό από το 1974 και έπειτα και σε τί κάνει καλύτερο το Πανεπιστήμιο (ή το σχολείο), η ύπαρξή του;
Καλημέρα
Ωχ ρε ΦΠ, ποιος σου είπε ότι υπερασπίζονται πανεπιστημιακό άσυλο πλέον;
Αφού οι ίδιοι που χτυπιούνται γι' αυτό διαμαρτύρονται και για την κατάντια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
Δηλαδή για το ότι δεν υπάρχει λόγος διατήρησης του ασύλου.
Μάλλον το άσυλο ανιάτων και αναξιοπαθούντων υπερασπίζονται.
εσύ που γαβγίζεις και έχεις ενηλικιωθεί τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία τι έκανες για αυτό;
Τύπε μόλις ήρθες σε επαφή με την γενιά του Πολυτεχνείου.
Μέχρι να ψοφήσουν και οι τελευταίοι, αυτοί η χώρα δεν θα δει άσπρη μέρα.