Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Θα ηθελα να μου πει καποιος σε πια αλλη χωρα του κοσμου θα περνουσαν εστω και την πορτα του πανεπιστημειου και μετα μιλαμε για ασυλο και παπαρια μαντορλες που επαναλαμβανετε σαν μαλακιστιρια αυτα που λενε τα μουνια του συνασπισμου. Ξυπνατε ρε ζωα και καταλαβετε ποια ειναι η παγματικη εννοια της δημοκρατιας και ποια ειναι η εννοια του ασυλου. Ασυλο ελευθερης διακινησης ιδεων και οχι ελευθερη εισοδος οποιου του καβλωσει στο χωρο του πανεπιστημειου γαμω τα μυαλα σας γαμω.

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος λογικος άνθρωπος, υποστηρικτής της διατήρησης του ασύλου να αναπτύξει τις απόψεις του για το νόημα, τη χρησιμότητα, το τί θα ήταν διαφορετικό εάν υπήρχε αυτό από το 1974 και έπειτα και σε τί κάνει καλύτερο το Πανεπιστήμιο (ή το σχολείο), η ύπαρξή του;

Καλημέρα

Σε τίποτα...  απλά υποτίθεται  ότι διασφαλίζει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών εντός των χώρων που υπάρχει  άσυλο.
Αλλά οι  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ  (δυνάμεις), (παρατάξεις), (πολιτικοί χώροι),  το έχουν μετατρέψει σε μπ....λο  γιατί αυτό τους συμφέρει.
Να θυμίσω πριν 15ετία  κάτι (καλόπαιδα)  που  παραλίγο να κάψουν το πολυτεχνείο  και μόλις που το πρόλαβαν με ζημιές  εκατομμυρίων  τότε  δραχμών.
Και κανείς δεν πλήρωσε για αυτό. 
ΑΑΑΑΑΑΑΑ  συγνώμη  πλήρωσαν  οι  συνήθεις  μαλάκες  <<Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ>>

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και η φυλακή την προστατεύει.
είτε στο πανεπιστήμιο πάς είτε στη φυλακή μια χαρά τα ναρκωτικά τα βρίσκεις.

κατά συνέπεια το εκπαιδευτικό και το σωφρονιστικό σύστημα είναι για τον πούτσο.
ΚΥΡΙΩΣ γιατί η κοινωνία έχει Για τον πούτσο μυαλά σαν το δικό σου που δεν καταλαβαίνει μέσα στη μαλακία του ότι το πρόβλημα της κοινωνίας που ζει δεν είναι το πανεπιστημιακό άσυλο ΑΛΛΑ ΔΟΜΙΚΟ.
Της κοινωνίας

πρακτικά ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ.
εσύ που γαβγίζεις και έχεις ενηλικιωθεί τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία τι έκανες για αυτό;
το δικό μου μυαλό είναι για τον πούτσο γιατί 3 χρόνια ενήλικας, έπρεπε να έχω αλλάξει την δομή και την οικοδομή της κοινωνίας;
μήπως εσείς οι μεγαλύτεροι είστε για τον πούτσο που κληροδοτήσατε ένα μπουρδέλο στις νέες γενιές και τις γαλου-χύσατε με ιδέες για να την κάνουν ακόμα χειρότερη;
περσόνα, τα θεωρητικά σου εκεί που περνάνε.
εμένα ότι περνάει από το χέρι μου, στην μικρή κοινωνία που ζω και εργάζομαι, εδώ στη σχολή, το κάνω, αλλά το συμφέρον το πασόκ η νδ το κκε και το σύριζα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ που γαβγίζεις και έχεις ενηλικιωθεί τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία τι έκανες για αυτό;
το δικό μου μυαλό είναι για τον πούτσο γιατί 3 χρόνια ενήλικας, έπρεπε να έχω αλλάξει την δομή και την οικοδομή της κοινωνίας;
μήπως εσείς οι μεγαλύτεροι είστε για τον πούτσο που κληροδοτήσατε ένα μπουρδέλο στις νέες γενιές και τις γαλου-χύσατε με ιδέες για να την κάνουν ακόμα χειρότερη;
περσόνα, τα θεωρητικά σου εκεί που περνάνε.
εμένα ότι περνάει από το χέρι μου, στην μικρή κοινωνία που ζω και εργάζομαι, εδώ στη σχολή, το κάνω, αλλά το συμφέρον το πασόκ η νδ το κκε και το σύριζα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγησή σου την έχουν πρώτα οι γονείς σου και μετά το σχολείο.
εάν οι γονείς σου σε μεγάλωσαν και έφτυσαν αίμα για να σε στείλουν σε ένα πανεπιστήμιο με πρεζάκια και χαραμοφάηδες σαφώς και δεν έχεις εσύ την ευθύνη.

επειδη οι γονείς σου ήταν κωλόφαρδοι, ή κατάλληλοι γονείς και δεν έγινες πρεζάκι δε σημαίνει ότι το πρεζάκι φταίει για την κατάντια του.
είναι ακριβώς η ίδια λογική του μνημονίου που για τις μαλακίες άλλων που είχαν την ευθύνη να την πληρώνεις εσύ που έχεις τώρα το λογαριασμό.
το πρεζάκι κουβαλάει μια μαλακισμένη οικογένεια, έναν μπεκρή πατέρα, μια πουτάνα μάνα, πιθανώς μια ασελγή πράξη από συγγενικό πρόσωπο, ξυλοφόρτωμα χωρίς αιτία, αμέλεια, παραμέληση, πείνα, φτώχεια, έλλειψη στέγης η ακόμα και πλήρη αδιαφορία.
αυτά δε λύνονται ούτε καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο ούτε στέλνοντας τα ζάκια στη φυλακή για να βρίσκουν πιο εύκολα την πρέζα τους.
εγώ πιθανώς να απέτυχα να αλλάξω την κοινωνία. εσύ που την αναλαμβάνεις τώρα σκέψου όλα τα παραπάνω και δες τι μπορεί να αλλάξει στο δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγησή σου την έχουν πρώτα οι γονείς σου και μετά το σχολείο.
εάν οι γονείς σου σε μεγάλωσαν και έφτυσαν αίμα για να σε στείλουν σε ένα πανεπιστήμιο με πρεζάκια και χαραμοφάηδες σαφώς και δεν έχεις εσύ την ευθύνη.

επειδη οι γονείς σου ήταν κωλόφαρδοι, ή κατάλληλοι γονείς και δεν έγινες πρεζάκι δε σημαίνει ότι το πρεζάκι φταίει για την κατάντια του.
είναι ακριβώς η ίδια λογική του μνημονίου που για τις μαλακίες άλλων που είχαν την ευθύνη να την πληρώνεις εσύ που έχεις τώρα το λογαριασμό.
το πρεζάκι κουβαλάει μια μαλακισμένη οικογένεια, έναν μπεκρή πατέρα, μια πουτάνα μάνα, πιθανώς μια ασελγή πράξη από συγγενικό πρόσωπο, ξυλοφόρτωμα χωρίς αιτία, αμέλεια, παραμέληση, πείνα, φτώχεια, έλλειψη στέγης η ακόμα και πλήρη αδιαφορία.
αυτά δε λύνονται ούτε καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο ούτε στέλνοντας τα ζάκια στη φυλακή για να βρίσκουν πιο εύκολα την πρέζα τους.
εγώ πιθανώς να απέτυχα να αλλάξω την κοινωνία. εσύ που την αναλαμβάνεις τώρα σκέψου όλα τα παραπάνω και δες τι μπορεί να αλλάξει στο δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς

Ξέχασες αυτούς που παίρνουν απο βαρεμάρα  και γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν καθότι έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και τα έχουν όλα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έχω υποστεί έλεγχο με 2 ημιαυτόματα ΜΡ5 και 5 γκλοκ να με σημαδευουν, με τα χέρια πάνω στο καπώ κτλ.

Τύπε, ειλικρινά έχω γυρίσει όλα τα κακόφημα σημεία της πόλης, στις πιο κουφές ώρες.
Έλεγχο, δεν με σταμάτησε ποτέ κανένας να μου κάνει...

Έτσι ακριβώς.
Καλά...αν δεις τι κάνουν τσέοι και στην Λόνδρα και στο Reich όταν ξεφεύγουν....αν τα έκαναν εδώ, θα έκαιγαν όλη την Αττική και όχι μόνο την Αθήνα οι προοδευτικοί μας.

Ωχ μωρέ, λεπτομέρειες τώρα. Είναι γνωστό μάλιστα, πως αυτοί είναι ναζί, ιμπεριαλιστές, εκμεταλλευτές των φτωχών και των υπόλοιπων λαών, φασίστες κτλ κτλ
Για να παραφράσω τον master, κάποιοι έχουν αστυνόμευση με αρχίδια και κάποιοι αρχίδια αστυνόμευση.

γιατί συνιστά δικαστική αμφισβήτηση του δουβλίνου-2!!!!

α. αυτό το λέει και κάποια έγκυρη πηγή ή παραμένει μια φαντασίωση;
γιατί δεν είδα κανέναν να τρέχει να το μαζεύει. Μια χαρά εφαρμόζεται.

β. και στην τελική το Δ-2 είναι μέρος μόνο του προβλήματος.

Ναι αλλά αν είχαμε τσέους σαν αυτούς στη Λονδρα και στο Ράιχ δεν θα είχαμε και προοδευτικούς!  :grin:

Η αδιαφορία οδηγεί στην ασυδοσία.

Επίσης έχεις προσέξει σίγουρα ότι μόνο τους μετανάστες θέλουνε να απελάσουνε κ όχι τις μετανάστριες(Ρωσίδες,Ρουμάνες κτλ) που εργάζονται σε διάφορους οίκους ανοχής...
Τυχαίο;;; :grin:

Δηλαδή να διώξουν το μόνο χρήσιμο που έχει να προσφέρει η μετανάστευση;

ΥΓ. Παπατρόλλη πήγαινε παιδί μου να ρίξεις μια να ξελαμπικάρεις και άσε τα αυταρχικά με τον master.

πάντως η αίθουσα αυτή δεν δείχνει να είναι υπό ανακαίνιση... μάλλον λειτουργική φαίνεται

Όπως φαίνεται πρέπει να είναι από το καινούργιο κτήριο και όχι το παλιό της Σόλωνος που ισχυρίζονται κάποιοι.
Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσαν να κάνουν λοκάουτ στο παλιό κτήριο και όχι σε όλη την σχολή, αν είχαν περιοριστεί μόνο στο πρώτο.

Μπορεί κάποιος λογικος άνθρωπος, υποστηρικτής της διατήρησης του ασύλου να αναπτύξει τις απόψεις του για το νόημα, τη χρησιμότητα, το τί θα ήταν διαφορετικό εάν υπήρχε αυτό από το 1974 και έπειτα και σε τί κάνει καλύτερο το Πανεπιστήμιο (ή το σχολείο), η ύπαρξή του;

Καλημέρα

Ωχ ρε ΦΠ, ποιος σου είπε ότι υπερασπίζονται πανεπιστημιακό άσυλο πλέον;
Αφού οι ίδιοι που χτυπιούνται γι' αυτό διαμαρτύρονται και για την κατάντια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
Δηλαδή για το ότι δεν υπάρχει λόγος διατήρησης του ασύλου.

Μάλλον το άσυλο ανιάτων και αναξιοπαθούντων υπερασπίζονται.

Τύπε μόλις ήρθες σε επαφή με την γενιά του Πολυτεχνείου.
Μέχρι να ψοφήσουν και οι τελευταίοι, αυτοί η χώρα δεν θα δει άσπρη μέρα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

δεν εχω να προσθεσω τπτ. τετοια ποστ με κανουν κ χαιρομαι που μπαινω εδω μεσα. :)

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
[/quote]

Ειπαμε, εχει καποια ηλικια αλλα οχι και συνομηλικος του Λαλιωτη :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
Μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο τους ελέγχους σε πατρα και ηγουμενίτσα...
...

ατυπα συμβαινει αυτο. με πρωτοβουλια απο τα κατωτερα κλιμακια και οχι απο τα ανωτερα. Στην παραλιακη στη Πατρα πριν την εισοδο απο τη πυλη κοβουν ταχυτητα οι νταλικες και ορδες απο τους καστανουληδες πηδανε πισω. κακως δε τραβαει και χειροφρενο να ανεβαινουν ολοι.

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.  Αυτοί είναι που μας  γ@μ@νε καθημερινά και για πολλά χρόνια.
Και εμείς το μόνο  που τους κάνουμε  είναι     :pipa1: :pipa1: :pipa1:   και  :pipa2: :pipa2: :pipa2:  
 και   :kissass: :kissass: :kissass:    :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
το περνει και οχι παιρνει σε χαλασε???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέχασες αυτούς που παίρνουν απο βαρεμάρα  και γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν καθότι έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και τα έχουν όλα.
εντάσσονται στη κατηγορία αδιαφορίας.
τα κείμενά μου όταν είναι σοβαρά είναι άκρως συμπυκνωμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom