πάντως εγώ έχω ωραίες αναμνήσεις από το άσυλο.
μια κυριακή μεσημέρι έτρωγα στη λέσχη και απ' έξω πέρναγε το φορείο με την πρεζού μέσα στα αίματα.
τα σύνεργα , σύριγγα, ναρκωτικά και ένα σακουλάκι με ζάχαρη περίμεναν υπομονετικά μέχρι το απόγευμα για να έρθει να τα μαζέψει κάποιος αρμόδιος.
μια άλλη φορά κλοπή εξοπλισμού αξίας 15 χιλιάδων ευραίων από τους μόνιμους κατοίκους της σχολής.
άλλη φορά εν ώρα μαθήματος μπήκε κάποιος μέσα πήρε το σακουλάκι του από μια γωνιά και έφυγε.
να μιλήσω για περιπτώσεις βανδαλισμών από άτομα που ηταν υπό την επήρεια ναρκωτικών;
βέβαια όλα αυτά κοπήκανε όταν ο αδερφός του τότε προέδρου του τμήματός μας, και καθηγητής στο Τ.Ε.Μ. έτυχε να συναντήσει ναρκομανή "όχι στις καλές του" μετά το τέλος του μαθήματος του και αφού υπήρξε διαπληκτισμός κλείδωσε ο ναρκομανής τον καθηγητή στην αίθουσα.
αυτός μετά από κάποια ώρα ενημέρωσε τον αδερφό του, και πρόεδρο τμήματος όπως είπα πιο πριν, και έφερε τους μπάτσους για να καθαρίσουν.
φυσικά και τέτοια περιστατικά γίνονταν κάθε μέρα εδώ που είμαι, τώρα πέρασε σκούπα και τους μάζεψε στην ψειρού, αλλά τόσα χρόνια το άσυλο τους προστάτευε και έπρεπε να βρεθεί σε κίνδυνο καθηγητής για να κάνουν κάτι. τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα των φοιτητών δεν τα σκέφτηκε κανένας νωρίτερα πόσο μάλλον και την σωματική τους ακεραιότητα.
το άσυλο προστατεύει την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών.
οι ιδέες διακινούνται στα ινστιτούτα (όσο αναφορά τον κλάδο μου) τεχνολογίας και έρευνας.
ο μικρόκοσμος της ελληνικής κοινωνίας είναι το κάθε πανεπιστήμιο και ότι συμβαίνει έξω συμβαίνει και μέσα.
πάντως δεν έχει αναφερθεί υψηλή εγκληματικότητα στους πανεπιστημιακούς χώρους....
ο τρόμπας με πτυχίο και πράσινη κάρτα.
ψάξε μωρή λούγκρα αφού δεν έχει αναφερθεί. καλοκαίρι 2007 , π.κ. κτήρια κνωσσού ΆΡΣΗ ΑΣΎΛΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ
ρεσιτάλ
από τον μάστερ