Νέα

Κατάληξη τραυματία ατυνομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon4861
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.432
Πόντοι
17.885
Σίγουρα υπάρχουν και αστυνομικοί που και καλοί είναι και την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν, ΟΜΩΣ η συντριπτικη πλειοψηφία είναι απλώς: ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, κινούμενοι στόχοι για σκοποβολή. ΤΕΛΟΣ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτο καταλαβες?σορρυ φιλε αλλα επετεψε μου να θεωρω το πνευματικο σου επιπεδο αρκετα χαμηλο για να μπορεσω να συνεχισω μια τετοια συζητηση μαζι σου....
Το γεγονος οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις δε σημαινει πως καποιος απο τους δυο μας εχει χαμηλο πνευματικο επιπεδο.
Και εγω δεν χαρακτηρισα κανεναν εδω μεσα απαξιωτικα,ακομα και αν διαφωνω καθετα με τις αποψεις του...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλα μην μας πειτε τωρα οτι τα καταστηματα τα εκαιγαν και τα  εσπαγαν οι μπατσοι. :grin:
Και εμμεσα και αμεσα ναι.
Αμεσα,γιατι στις ταξεις των ''κουκουλοφορων'' υπαρχουν μπατσοι οι οποιοι εχουν ηγετικο ρολο σε ολα τα επεισοδια τετοιου τυπου.
Εμμεσα,γιατι 4 μερες καιγοταν ολη η Αθηνα και τα οργανα καθοντουσαν και κοιταγαν τα επεισοδια απο αποσταση ασφαλειας.Τι εγινε?Αυτοι οι αντρακλες,αυτοι οι ραμπο,φοβηθηκαν??Μηπως να κανουμε και μια αναλογια μπατσων και κουκουλοφορων,να γελασουμε ακομα περισσοτερο?
Εννοειται πως δεν λεω οτι ΟΛΟΙ οι ''κουκουλοφοροι'' ειναι μπατσοι.Αναμεσα τους βρισκονται και αναρχικοι(ξερεις,απο τους σκληροπυρηνικους των Β.Π) και μεταναστες και ατομα απο πολλους αλλους χωρους.
Ομως εστιαζοντας σ'αυτους πιστευω οτι χανουμε το πραγματικο νοημα και την ουσια.Το παιχνιδακι ειναι στημενο και ετσι θα ειναι για πολυ καιρο ακομα γιατι ο Ελληνας δερνεται αλυπητα απο την ηλιθιοτητα του και δεν ξυπναει ΠΟΤΕ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το γεγονος οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις δε σημαινει πως καποιος απο τους δυο μας εχει χαμηλο πνευματικο επιπεδο.
Και εγω δεν χαρακτηρισα κανεναν εδω μεσα απαξιωτικα,ακομα και αν διαφωνω καθετα με τις αποψεις του...
μα εγω δεν θεωρω οτι εχεις χαμηλο πνευματικο επιπεδο επειδη διαφωνουμε αλλα επειδη διαβαζεις αυτα που γραφω και καταλαβαινεις οτι θες...ακομα κι αυτο που εγραψες μολις αποδεικνυει αυτο που ειπα...οσο για το αν χαρακτηρισες,νωριτερα σε 3ο πληθυντικο προσωπο ειπες "σπασατε,καψατε κτλ" ασχετα αν μετα το μαζεψες...τεσπα..σου λεω εδω και ωρα αστο γιατι δεν το χεις αλλα συνεχιζεις...τι να σου κανω!!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Παιδιά να το ξεκαθαρίσουμε...στην Αστυνομία μπαίνουν και καλά παιδιά..συχνά για απλά οικονομικούς λόγους..είναι όμως έτσι  σαν να ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ...Στη συνέχεια αλλοιώνονται ,διαβρώνεται η ψυχή τους και γίνονται όργανα  χαμηλού επιπέδου..με ένα αντικείμενο που  ΔΕΝ ταιριάζει σε άνθρωπο με προσωπικότητα,  γι αυτο και πολλοι απ αυτούς έχουν ιδιαίτερη έφεση στο ποτό..
Όσους αστυνομικούς ξέρω , ασχολούνται με το τι επιδόματα θα πάρουν και πως θα λουφάρουν περισσότερο.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και εμμεσα και αμεσα ναι.
Αμεσα,γιατι στις ταξεις των ''κουκουλοφορων'' υπαρχουν μπατσοι οι οποιοι εχουν ηγετικο ρολο σε ολα τα επεισοδια τετοιου τυπου.
Εμμεσα,γιατι 4 μερες καιγοταν ολη η Αθηνα και τα οργανα καθοντουσαν και κοιταγαν τα επεισοδια απο αποσταση ασφαλειας.Τι εγινε?Αυτοι οι αντρακλες,αυτοι οι ραμπο,φοβηθηκαν??Μηπως να κανουμε και μια αναλογια μπατσων και κουκουλοφορων,να γελασουμε ακομα περισσοτερο?
Εννοειται πως δεν λεω οτι ΟΛΟΙ οι ''κουκουλοφοροι'' ειναι μπατσοι.Αναμεσα τους βρισκονται και αναρχικοι(ξερεις,απο τους σκληροπυρηνικους των Β.Π) και μεταναστες και ατομα απο πολλους αλλους χωρους.
Ομως εστιαζοντας σ'αυτους πιστευω οτι [size=14pt]χανουμε το πραγματικο νοημα και την ουσια.Το παιχνιδακι ειναι στημενο [/size] και ετσι θα ειναι για πολυ καιρο ακομα γιατι ο Ελληνας δερνεται αλυπητα απο την ηλιθιοτητα του και δεν ξυπναει ΠΟΤΕ.
Δεν χρειαζονται μπατσοι για να υποκινουν τους αναρχικους υπαρχουν αλλοι για αυτες της δουλειες, οτι εξυπηρετουν καποιους αυτα τα μπαχαλα ναι, οτι η αστυνομια αφηνει αυτα τα μαλακισμενα να καινε την αθηνα γιατι αυτο εξυπηρετη καποια συμφεροντα ναι αλλα δεν καινε οι αστυνομικοι οσο για τους ασφαλιτες με της κουκουλες και τους λοστους για αλλο λογο ειναι εκει και οχι για να καινε και να σπανε.

tsoutsis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Psaxno -βλάκας είσαι και φαίνεσαι όπως και ψευτόμαγκας σαν και όλα τους ψευτόμαγκες που
στην Πάτρα φάγανε ένα ξύλο μούρλια....
Δεν σας είδα να ξαναεμφανίζεστε προς τα μέρη μας, μάλλον δεν σας σηκωνει το κλιμα :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Psaxno -βλάκας είσαι και φαίνεσαι όπως και ψευτόμαγκας σαν και όλα τους ψευτόμαγκες που
στην Πάτρα φάγανε ένα ξύλο μούρλια....
Δεν σας είδα να ξαναεμφανίζεστε προς τα μέρη μας, μάλλον δεν σας σηκωνει το κλιμα :2funny:
ε?τιν τουτο παλι?πατρα?ξυλο?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α κι αλλαξτε τον τον τιτλο του θρεντ μιας και ο ανθρωπος ευτυχως ειναι μια χαρα και δεν "κατεληξε"....αμαν πια με την προβοκατσια!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Στην επιβολή του νόμου, sting operation είναι μια παραπλανητική επιχείρηση που σχεδιάστηκε για να συλληφθεί το πρόσωπο όταν διαπράττει ένα έγκλημα.

" Οι αστυνομικές επιχειρήσεις είναι μέρος της σύγχρονης απάντησης της αστυνομίας στο έγκλημα για πάνω από 40 έτη, αν και οι έξυπνες εξαπατήσεις και οι μυστικές διαδικασίες είναι μέρος των τεχνικών της αστυνομίας για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει η αστυνόμευση

Όλες οι αστυνομικές επιχειρήσεις περιλαμβάνουν τέσσερα βασικά στοιχεία:
1. μια ευκαιρία ή ένα δέλεαρ να διαπραχτεί ένα έγκλημα, δημιουργημένο ή χρησιμοποιούμενο από την αστυνομία.
2. ένας στοχοθετημένος πιθανός παραβάτης ή μια ομάδα παραβατών για το ένα ιδιαίτερο τύπο εγκλήματος.
3. ένας μυστικός ή κρυμμένος αστυνομικός ή μια αναπλήρωση, ή κάποια μορφή εξαπάτησης.
4. ένα αποκορύφωμα «gotcha» όταν αποκαλύπτονται τα όργανα της τάξης και διεξάγουν επί τόπου την σύλληψη".

Πηγή: U.S. Department of Justice - Office of Community Oriented Policing Services
      S t i n g  O p e r a t i o n s
      Problem-Oriented Guides for Police Response Guides Series

Δυστυχώς αντίθετα με τις πεποιθήσεις του str81977 προβοκάτορες (agents provocateurs) δεν είναι αστικός μύθος αλλά υπαρκτοί.
Ο ρόλος τους σε ένα παρηκμασμένο κράτος κι εντός ενός δημοσιουπαλληλλικού ύφους Σώματος όπως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί παρά να είναι περίπου ανάλογος διανθισμένος με καλές και κακές αναλαμπές.
¨Οσο αφελές είναι να αρνείσαι την ύπαρξη τους άλλο τόσο αφελές είναι να θεωρείς πως έχουν την οργάνωση να στήσουν ολόκληρα γεγονότα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τον συγκεκριμενο αστυνομικο τον εχω δει με τα ματια μου σε ενα απο τα νοσοκομεια που τον εχουν γυρισει 1,5χρονο τωρα. Δεν νομιζω να ειναι νεκρος γιατι τα σοβαρα σωματικα προβληματα που του ειχαν προκαλεσει οι αντιεξουσιαστες τα ειχε ξεπερασει. Δεν γνωριζω με τα κινητικα του τι γινεται.

Το σημαντικο ομως ειναι οτι οι ψυχολογικες πληγες που του ανοιξαν ηταν τοσο σοβαρες που δεν νομιζω να κλεισουν ποτε. Γενικα το παιδι δεν ειναι φυσιολογικο πια ουτε μπορει να ζησει χωρις την επιβλεψη απο τριτους. Και το τονιζω για καποιον που εγραψε προηγουμενως ολο σαρκασμο , οτι το παιδι εχει αναρρωσει και ετοιμαζεται να επιστρεψει στη δραση.

Αυτα δεν τα λεω γιατι μου τα ειπανε "αυτοι" με τους οποιους συχναζω , αλλα επειδη ειμαι του χωρου και τον ειδα
προσωπικα.

ΥΓ: οταν λεω του χωρου δεν εννοω των αστυνομικων , αλλα της υγειας...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τον συγκεκριμενο αστυνομικο τον εχω δει με τα ματια μου σε ενα απο τα νοσοκομεια που τον εχουν γυρισει 1,5χρονο τωρα. Δεν νομιζω να ειναι νεκρος γιατι τα σοβαρα σωματικα προβληματα που του ειχαν προκαλεσει οι αντιεξουσιαστες τα ειχε ξεπερασει. Δεν γνωριζω με τα κινητικα του τι γινεται.

Το σημαντικο ομως ειναι οτι οι ψυχολογικες πληγες που του ανοιξαν ηταν τοσο σοβαρες που δεν νομιζω να κλεισουν ποτε. Γενικα το παιδι δεν ειναι φυσιολογικο πια ουτε μπορει να ζησει χωρις την επιβλεψη απο τριτους. Και το τονιζω για καποιον που εγραψε προηγουμενως ολο σαρκασμο , οτι το παιδι εχει αναρρωσει και ετοιμαζεται να επιστρεψει στη δραση.

Αυτα δεν τα λεω γιατι μου τα ειπανε "αυτοι" με τους οποιους συχναζω , αλλα επειδη ειμαι του χωρου και τον ειδα προσωπικα.
Επειδη φαινεται να ξερεις τι λες,εκφραζω την πραγματικη μου θλιψη για τον ανθρωπο!!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δε πέθανε κανείς νεκρόλαγνοι, ε νεκρόλαγνοι. Δεν πεθανε, ζει και θα σαπίσει στο ξυλο αναρχες ετσι για να σπαζονται.

Επισκέπτης
χιλιαδες να μεινουν ανεργοι (απο τη μειωση του τουρισμου) κλπ κλπ...

Μείωση του Τουρισμού δεν υπάρχει!
Έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον ο φωστήρας βολταίρος .
Αυτός ξέρει , γιατί τον έχει βολέψει καλά η ΠΑΣΠ της οποίας ήταν αφισσοκολλητής και ρουφιάνος.
Εσύ προφανώς για να μιλάς για μείωση του ρτουρισμού , θα είσαι κανένας φασίστας σαν εμένα , ανεγκέφαλος , αμόρφωτος , άσχετος από οικονομικά.

Μόνο οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ , κατανοούν την οικονομία και αυτοί , δια στόματος βολταίρου , αποφάνθηκαν ότι δεν θα υπάρξει μείωση του τουρισμού , ειδικά λόγω των επεισοδίων που δημιούργησε η λαμπρή νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με αφετηρία τα εξάρχεια!

Οι φασίστες σαν εσένα ας λένε ό,τι θέλουν!
Μόνο οι πρασινορουφιάνοι σαν το Βολταίρο μπορούν να ομιλούν σοβαρά για οικονομικά ζητήματα!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σημερα συνειδητοποιησα οτι ειμαι φασιστας.
Προσπαθησα να βαλω τον εαυτο μου στη θεση καποιου που βλεπει μπροστα στα ματια του,καποια κωλοπαιδα (με προσχημα το θανατο του 15χρονου),να του καινε το αμαξι...
Και ξερετε τι σκεφτηκα?
Αν ημουνα πραγματικα στη δυσαρεστη αυτη θεση,θα επαιρνα ενα λοστο,θα τους εσπαζα τα κεφαλια και μετα θα πηγαινα να καθαρισω και τις οικογενειες τους που "γαλουχησανε" τετοια ανθρωποειδη.
ΝΑΙ λοιπον...ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ γιατι καθε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" πολιτης,θα αντιδρουσε διαφορετικα..
Εχοντας στο μυαλο του το θανατο του 15χρονου,θα καθοταν να τους βλεπει και θα ελεγε "εδω πεθανε ενα παιδι,το αμαξι μου θα κοιταξω?"...
Οχι βεβαια πως ο "δημοκρατικος" πολιτης επικροτει αυτη τη τυφλη βια και τα επεισοδια...Αλλα μονο και μονο,οταν βρισκει  ελαφρυντικα για το τροπο που αντεδρασαν,γινεται συνενοχος..

Επισκέπτης
Προσπαθησα να βαλω τον εαυτο μου στη θεση καποιου που βλεπει μπροστα στα ματια του,καποια κωλοπαιδα (με προσχημα το θανατο του 15χρονου),να του καινε το αμαξι...
Και ξερετε τι σκεφτηκα?
Αν ημουνα πραγματικα στη δυσαρεστη αυτη θεση,θα επαιρνα ενα λοστο,θα τους εσπαζα τα κεφαλια και μετα θα πηγαινα να καθαρισω και τις οικογενειες τους που "γαλουχησανε" τετοια ανθρωποειδη.

Γιατί λοστό ρε;
Τσιγκούνης είσαι;
Πάρε μια επαναληπτική καραμπίνα με 300€ να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος!
Με σκάγια νούμερο 1 , με κάθε φυσίγγι θα πέφτουν 3 αν είναι μαζεμένοι.

Άκου εκεί λοστό ...

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ας σοβαρευτουμε λιγακι.
τα περισσοτερα παιδια σημερα διαδηλωνουν για ενα καλυτερο αυριο.
ο θανατος του Αλεξη ηταν αφορμη για να εκφρασουν την οργη τους στο συστημα.ως εκει ειμαστε συμφωνοι ολοι.
την συνεχεια μηπως δεν την ξεραμε ολοι μας.ποιοι προκαλεσαν τα επεισοδια?
οι ιδιοι και οι ιδιοι.μηπως πρωτη φορα κατα την διαρκεια η μετα το τελος ενος αγωνα δεν εχουμε δει ολοι μας βιαιοπραγιες .και τι καναμε ολοι μας? σιωπουσαμε !!!!
εχουμε μπερδεψει πολλα πραγματα εμεις οι σημερινοι νεοελληνες.ας κατσουμε καποτε να κουβεντιασουμε ολοι μαζι .Ας ανασυγκροτησουμε την Ελλαδα μας αλλιως ο ΘΑΝΑΤΟΣ  θα επελθει σε ολους

tender

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γιατι σε λενε κοκο...?
που παει ο τονος?
με λενε κατι φιλοι μου , γι αυτο ρωταω...
εμενα με λενε Κόκο

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παρατσουκλι μου μου βγαλανε καποιοι φιλοι .κόκο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom