δεν το καταλαβα τωρα αδερφε τρικαρδε δυστυχως και αλλοι τοσοι σαν εμας αλλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣΤωρα το καταλαβες καλε φιλε forest
Υπαρχη σκεψη και αποψη εδω μεσα, ολα τα αλλα περι αγορεου ερωτα ειναι ψευδαισθηση
ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ)ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατάληξη τραυματία ατυνομικού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leon4861
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δυστυχως ΤΡΙΚΑΡΔΕ φασιστακια,αναρχικοι,δεξιοι,αριστεροι,ολυμπιακοι,παναθηναικοι,αεκτζηδες,βουλγαροι,χριστιανοι μουσουλμανοι,Τα καταφερανε εμεις να τσακωνωμαστε και να σταζουμε ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ να επιτυγχανουν τους στοχους τους με την αφελεια που φερνει ο καθε πολιτικος,κοινωνικος,οπαδικος,θρησκευτικος προσδιορισμος που εκεινοι λανσαρουν δυστυχος αυτο γινεται απο καταβολες της ιστοριας Ο ανθρωπος ειναι επιρεπης και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.Μας ακουνε μας ακουνε, ακου που σε λεω
Εχεις παρατηρησει που οταν γραφονται καποια σοβαρα θερντ προσπαθουνε καποιοι να τα πνηξουν ανεβαζοντας μακακιες. Φασιστακια ειναι, εμισθα μαλιστα.
αυτο πιστευω και εγς
με τους φυλακες θα ειναι και θα περναει την ωρα του ολη μερα
Πραγματικά θα ήθελα να δω και την σουίτα που τον έχουν βάλει. Επείσης είναι στανταρ ότι θα προαυλίζεται σε διαφορετικούς χρόνους από τους άλλους κλπ. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.. Είναι δυνατόν οι μπάτσοι να μην προφυλάξουν τον δικό τους;
ε εισαι προκλητικος...και τρομπας!!!Καλα...μη κλαψεις κιολας...
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Δυστυχως ΤΡΙΚΑΡΔΕ φασιστακια,αναρχικοι,δεξιοι,αριστεροι,ολυμπιακοι,παναθηναικοι,αεκτζηδες,βουλγαροι,χριστιανοι μουσουλμανοι,Τα καταφερανε εμεις να τσακωνωμαστε και να σταζουμε ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ να επιτυγχανουν τους στοχους τους με την αφελεια που ...
Κύριοι, ψυχραιμία και Λογική! forest, αυτό που έγραψες σε τρεις σειρές αποτυπώνει εν μέρει την ζοφερή πραγματικότητα.
Κανείς δεν νομιμοποιείται να προκαλέσει τόσο πόνο σε άλλον, όποιος κι αν είναι αυτός. Κάθε λογικός άνθρωπος, όπου κι αν πρόσκειται -από την παραπάνω λίστα του forest- δεν μπορεί παρά να καταδίκασε στη συνείδησή του και να λυπήθηκε αντίστοιχα για την δολοφονία ενός παιδιού -από έναν κατά τεκμήριο μάγκα- και τον σοβαρό τραυματισμό ενός νέου -του αστυνομικού στη συναυλία- από κάποιους άλλους "μάγκες".
Από τα παιδιά που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις, πορείες, που έχουν απέναντί τους τις μονάδες καταστολής (σε αυτούς περιλαμβάνονται πολλοί ανεγκέφαλοι που δυστυχώς για το κοινωνικό σύνολο είναι η μόνη εργασία στην οποία γίνονται αποδεκτοί, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άτομα με ανθρώπινες ευαισθησίες) θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί επιστήμονες, άνθρωποι των τεχνών, οι ηγέτες μας κλπ. Ποιός τους αφουγκάζεται σήμερα? Ακόμη και ο κος Ράμπο (μου διαφεύγει το όνομά του) πόσο σκέφτεται τα δικά του παιδιά μετά το θλιβερό γεγονός? Αλήθεια πως εκδήλωσε την πατρική ευαισθησία προς τα φυσικά του παιδιά? Πως τα προστατεύει από τα δικά του καμώματα? Τι πρότυπο δείχνει ΜΕΤΑ το γεγονός? Ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του και εκείνος ανεξάρτητα από την δικαιοσύνη, έχει κριθεί από τα παιδιά του.
Κύριοι Ψυχραιμία και Λογική, γιατί όλοι κρινόμαστε ακόμα και πίσω από την ανωνυμία μας.
+ 10000 φιλε coral
Αν διερωτασε πως ειναι ως πατερας ο κυρ Ραμπο, θα σου ελεγα αν και δεν τον γνωριζω ( ευτηχος) οτι μαλλον ειναι ο καλυτερος πατερας απο ολους μας.
Για διαβασε το βιβλιο "Καλα εσυ σκοτοθηκες νωρις" του Χρονη Μισσιου, Εκει αναφερει για καποιον βασανιστη Ραμπο της εποχης του εμφυλιου.
Αν διερωτασε πως ειναι ως πατερας ο κυρ Ραμπο, θα σου ελεγα αν και δεν τον γνωριζω ( ευτηχος) οτι μαλλον ειναι ο καλυτερος πατερας απο ολους μας.
Για διαβασε το βιβλιο "Καλα εσυ σκοτοθηκες νωρις" του Χρονη Μισσιου, Εκει αναφερει για καποιον βασανιστη Ραμπο της εποχης του εμφυλιου.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κύριοι, ψυχραιμία και Λογική! forest, αυτό που έγραψες σε τρεις σειρές αποτυπώνει εν μέρει την ζοφερή πραγματικότητα.
Κανείς δεν νομιμοποιείται να προκαλέσει τόσο πόνο σε άλλον, όποιος κι αν είναι αυτός. Κάθε λογικός άνθρωπος, όπου κι αν πρόσκειται -από την παραπάνω λίστα του forest- δεν μπορεί παρά να καταδίκασε στη συνείδησή του και να λυπήθηκε αντίστοιχα για την δολοφονία ενός παιδιού -από έναν κατά τεκμήριο μάγκα- και τον σοβαρό τραυματισμό ενός νέου -του αστυνομικού στη συναυλία- από κάποιους άλλους "μάγκες".
Από τα παιδιά που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις, πορείες, που έχουν απέναντί τους τις μονάδες καταστολής (σε αυτούς περιλαμβάνονται πολλοί ανεγκέφαλοι που δυστυχώς για το κοινωνικό σύνολο είναι η μόνη εργασία στην οποία γίνονται αποδεκτοί, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άτομα με ανθρώπινες ευαισθησίες) θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί επιστήμονες, άνθρωποι των τεχνών, οι ηγέτες μας κλπ. Ποιός τους αφουγκάζεται σήμερα? Ακόμη και ο κος Ράμπο (μου διαφεύγει το όνομά του) πόσο σκέφτεται τα δικά του παιδιά μετά το θλιβερό γεγονός? Αλήθεια πως εκδήλωσε την πατρική ευαισθησία προς τα φυσικά του παιδιά? Πως τα προστατεύει από τα δικά του καμώματα? Τι πρότυπο δείχνει ΜΕΤΑ το γεγονός? Ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του και εκείνος ανεξάρτητα από την δικαιοσύνη, έχει κριθεί από τα παιδιά του.
Κύριοι Ψυχραιμία και Λογική, γιατί όλοι κρινόμαστε ακόμα και πίσω από την ανωνυμία μας.
θα συμφωνήσω
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Επειδή είμαι αυτός που ξεκίνησε το θέμα θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη διότι τελικά δεν είναι αλήθεια οτι κατέληξε ο αστυνομικός.
Δυστυχώς είμαι και εγώ ένα ακόμα θύμα της παραπληροφόρισης.
Αν θέλει κάποιος MOD ας το διαγράψει ή να το κλειδώσει διότι από ότι είδα άναψαν αρκετά τα αίματα.
Και πάλι συγνώμη.
Αν θέλει κάποιος MOD ας το διαγράψει ή να το κλειδώσει διότι από ότι είδα άναψαν αρκετά τα αίματα.
Και πάλι συγνώμη.
Οχι ρε φιλε leon4861 τι λες και εμεις την εχουμε πατησει πολλες φορες
Μαγκια σου ειναι που ζητας συγνωμη, μπραβω σου, αλλα να προσεχεις και εσυ τους φασιστακους ειναι εκπαιδευμενοι προβοκατορες και παραπληροφοριοδοτες
Και καλυτερα να αναβουν τα αιματα παρα να παγωνουνε, δεν ειμαστε πεθαμενοι ετσι
Μαγκια σου ειναι που ζητας συγνωμη, μπραβω σου, αλλα να προσεχεις και εσυ τους φασιστακους ειναι εκπαιδευμενοι προβοκατορες και παραπληροφοριοδοτες
Και καλυτερα να αναβουν τα αιματα παρα να παγωνουνε, δεν ειμαστε πεθαμενοι ετσι
Επισκέπτης
Με κατάστρεψες ! Με δεδομένο ό,τι γράφω με πολύ μεγάλη δυσκολία , μιά και δεν έχω ιδέα από υπολογιστές , το σεντόνι που ετοιμαζόμουν να σου στείλω με p.m. , πάει στα τσακίδια !Επειδή είμαι αυτός που ξεκίνησε το θέμα θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη διότι τελικά δεν είναι αλήθεια οτι κατέληξε ο αστυνομικός.
Αν θέλει κάποιος MOD ας το διαγράψει διότι από ότι είδα άναψαν αρκετά τα αίματα.
Και πάλι συγνώμη.
Διόλου με ενοχλεί αυτό !
Η συγγνώμη σου , σε κάνει μάγκα ( ... στα μάτια μου , τουλάχιστον )
Ωραίος!Επειδή είμαι αυτός που ξεκίνησε το θέμα θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη διότι τελικά δεν είναι αλήθεια οτι κατέληξε ο αστυνομικός.
Και πάλι συγνώμη.
Επειδή είμαι αυτός που ξεκίνησε το θέμα θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη διότι τελικά δεν είναι αλήθεια οτι κατέληξε ο αστυνομικός.
Και πάλι συγνώμη.
Ως εκ τούτου, το Θέμα κλειδώνεται...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 12K
?
- Απαντήσεις
- 18