πάλι σωστός ο Μπριτάνικας;
Ναι ο ...μην πω τη λέξη καλύτερα.
πάλι σωστός ο Μπριτάνικας;
και τον Σπερα τελικα τον εφαγαν οι "συντροφοι" κομμουνιστες της οπλα...
Μόνο τη Σέριφο ξέρεις ρε μέσα έξω;
ασε με τώρα γιατί μου έχει γαμηθεί η ψυχολογία. Voltaire-check θέλω πάραυτα.....Παράσυρέ τον σε κουβέντα για την Φολέγανδρο.
Να μας πει ποιος επώνυμος καλλιτέχνης καταγόταν απο κει.
Θα τον ταπώσουμε σου λέω!
Στα μεταλλεία της οικογένειας αλαβάνου στην Τήνο είχε γίνει καμια απεργία;
Παράσυρέ τον σε κουβέντα για την Φολέγανδρο.
Να μας πει ποιος επώνυμος καλλιτέχνης καταγόταν απο κει.
Θα τον ταπώσουμε σου λέω!
Αποσπασμα απ το Ριζοσπαστη
Η πολιτική καθοδήγηση όμως της απεργίας αυτής ήταν όχι μόνο λειψή αλλά, κατά τη γνώμη μας, και ύποπτη. Με την επίκληση της προστασίας των δυνάμεων της Αντάντ, ο Σπέρας, που καθοδήγησε την εξέγερση, προσπάθησε, πρακτικά, να θέσει το εργατικό κίνημα του νησιού, στο πλευρό, αν όχι στην υπηρεσία, του ενός από τους δύο ιμπεριαλιστικούς συνασπισμούς που έσερναν τους λαούς στο σφαγείο του Α` Παγκοσμίου Πολέμου, της μιας από τις δύο αντιμαχόμενες μερίδες της ελληνικής αστικής τάξης.
να ριξω λίγο λάδι στη φωτιά της ενδοαριστερής διαμάχης
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε:
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Καταδικαστηκε;
Ωραια,θα κοιμομαστε ησυχοι...
Μηπως ομως ηταν λιγο σκληρη η δικαιοσυνη μαζι του;
Μα δεν ντρεπονται τετοια βουλευταρα....
Υπάρχει μια ρήση του George Bernard Shaw που νομίζω ότι ειπώθηκε για σεναΦιλελεύθερος (που απειλούσε κιόλας να μου κάνει αγωγή) χρησιμοποιεί τον ...Ριζοσπάστη για να μας πτοήσει.
Ρε φίλε, με όλο το σεβασμό, ξεγέννα καμμιά γελάδα και άσε την πολιτική.
Δεν σε πάει το σπορ λέμε.
Υπάρχει μια ρήση του George Bernard Shaw που νομίζω ότι ειπώθηκε για σενα
''ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ''
Καλώς ή κακώς, είναι τόσο αναρχικοί όσο αριστεροί είναι και της 17Ν.
Και με την υποψία προς αμφοτέρους για το πόσο βαθιά διείσδυσαν οι μπάτσοι στους κόλπους τους.
Για το θέμα της αγωγής αναφερθηκα εκτενώς σε άλλο θεματικό τόπο εξάλλου υπάρχουν άνθρωπο ηλίθιοι από φανατισμό και άλλοι φανατικοί από ηλιθιότητα. Σου δίνω την ελευθερία να διαλέξεις μόνος σου σε ποια κατηγορία ανήκεις.Οκ, ότι πεις μεγάλε.
Περιμένω πάντα την αγωγή.
Υ/γραφο: Οι λέξεις "αριστερά" και "αριστεροί" σε εισαγωγικά διότι απολογητές της 17Ν δεν τους θεωρώ αριστερούς...