σου είχα δώσει διαφορετική εντύπωση;
Κάποιες στιγμές απόψε, ναι.
Συμπάθα με.
σου είχα δώσει διαφορετική εντύπωση;
Κάθε άποψη είναι σεβαστή ανεπιθύμητο πρόσωπο. Από την άλλη, εάν πω εγώ την άποψή μου επί ενός ιατρικού θέματος, χωρίς να έχω ιδέα ιατρικής, θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Και όσο κουφό και να σου ακούγεται, είναι νομικώς ορθό να επικαλείται η κυβέρνηση νόμο της χούντας για επιστράτευση των απεργών..... Δυστυχώς, η νομική λογική δεν ταυτίζεται πάντα με την κοινή λογική. Ούτε το νομικά ορθό είναι και το ηθικά ορθό.δε καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να είμαι δικηγόρος ή γιατρός για να λέω την άποψή μου....
Επίσης το νομικό σύστημα το έχουν φτιάξει άνθρωποι οπότε είναι ατελές από μόνο του.
Ας πούμε νομικά στέκει να επικαλείται η κυβέρνηση νόμο της χούντας για να επιστρατεύσει απεργούς....
Αλλά βέβαια δεν είμαι δικηγόρος για να έχω άποψη.
Εκτός βέβαια, εάν προτείνεις κάτι διαφορετικό από τον ορισμό της Δημοκρατίας που εγώ έχω στο μυαλό μου.
ρε πλάκα μου κάνεις;Πάλι καλά που κατάλαβες το αυτονόητο.
Θα σου θυμίσω οτι οι χιλιάδες καταδίκες σε θάνατο των αριστερών στον εμφύλιο δεν φαινόταν οτι είχαν πολιτικά ελατήρια.
Γιατί τύποις ίσχυε η αμνηστεία της Συμφωνίας της Βάρκιζας.
Ο στρέιτ και ο Λέων θα μας πούνε κιόλας οτι καλώς έγιναν όλες αυτές οι εκτελέσεις.
Ο πρώτος μάλιστα με παππού αντιστασιακό στο ΕΑΜ.
ο νομος και η ηθικη ειναι ανθρωπινα δημιουργηματα γεματα τρυπες,μπαζουν απο παντουΚάθε άποψη είναι σεβαστή ανεπιθύμητο πρόσωπο. Από την άλλη, εάν πω εγώ την άποψή μου επί ενός ιατρικού θέματος, χωρίς να έχω ιδέα ιατρικής, θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Και όσο κουφό και να σου ακούγεται, είναι νομικώς ορθό να επικαλείται η κυβέρνηση νόμο της χούντας για επιστράτευση των απεργών..... Δυστυχώς, η νομική λογική δεν ταυτίζεται πάντα με την κοινή λογική. Ούτε το νομικά ορθό είναι και το ηθικά ορθό.
Χαίρω πολύ χαιρόπουλος.Δυστυχώς, η νομική λογική δεν ταυτίζεται πάντα με την κοινή λογική. Ούτε το νομικά ορθό είναι και το ηθικά ορθό.
καληνύχτα αρχηγέ......καληνυχτα ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ,ο χαζος παει να κοιμηθει οι πρωινες εκκενωσεις με καλουν
ρε πλάκα μου κάνεις;
εδώ ακόμα δικάζονται αντιρρησίες συνείδησης από στρατοδικεία εν καιρώ ειρήνης και μου μιλάς για τι έχω καταλάβει και τι όχι;
καληνυχτα ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ,ο χαζος παει να κοιμηθει οι πρωινες εκκενωσεις με καλουν
δεν είμαι πατριώτης....Λες να μην το ξέρω;
Εσύ όμως είσαι ο πατριώτης ανάμεσα στους δυο μας, αν θυμηθώ παλιότερους καυγάδες μας περί Σολωμού.
Ξέρω πολλά και είμαι αρκετά αριστερότερος από σένα και πιο αναρχικός.
Οταν δεν ξέρεις λεπτομέρειες να μη μιλάς.
δεν είμαι πατριώτης....
εκείνη την ημέρα δεν ήταν θέμα σημαίας.
Ηταν θέμα ότι υποστήριξες την αντιμετώπιση τούρκων δολοφόνων στην ανθρώπινη ζωή.
Οι δικοί μας είχες πει ότι θα έκαναν το ίδιο...
Και αυτούς να υπερασπιζόσουνα πάλι τα ίδια θα έλεγα.......
Και στην τελική δεν είναι θέμα εθνικό αλλά ανανδρείας...
Ενας πούστης με όπλο πυροβολεί εν ψυχρώ έναν μαλάκα με ένα τσιγάρο....
ΟΠΟΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ
δεν είμαι πατριώτης....
εκείνη την ημέρα δεν ήταν θέμα σημαίας.
Ηταν θέμα ότι υποστήριξες την αντιμετώπιση τούρκων δολοφόνων στην ανθρώπινη ζωή.
Οι δικοί μας είχες πει ότι θα έκαναν το ίδιο...
Και αυτούς να υπερασπιζόσουνα πάλι τα ίδια θα έλεγα.......
Και στην τελική δεν είναι θέμα εθνικό αλλά ανανδρείας...
Ενας πούστης με όπλο πυροβολεί εν ψυχρώ έναν μαλάκα με ένα τσιγάρο....
ΟΠΟΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ
αισχος...αισχος...σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας....αναρχικος σε ιστοσελιδα για μπουρδελα; τι να πεις...
αναρχικος σε ιστοσελιδα για μπουρδελα; τι να πεις...
πέστα γαμώ την πουτανα τους.
πεστα γαμώ το σπίτι μου γαμώ......
Ούτε ποτέ φόρεσε κουκούλα.
Αναρχικός με Αρχίδια. Οχι Αρχίδια αναρχικός......
Δηλαδή ο αναρχικός δεν έχει ψυχή;;;
Ήμαρτον...
ασε αφού δεν καταλαβαίνεις ούτε το ύφος, ούτε την προιστορία μην το παλεύουμε...ενα μαλακα με τσιγαρο; τοσο ευκολα κρινεις; φανταζομαι ποσο μαλακες θα ειναι και οι ιρλανδοι που θελουν ελευθερη την πατριδα τους ή οι καταλανοι, ή οι βασκοι κλπ... οτι να 'ναι...
ενώ η αναρχία με φωτιές σε περίπτερα αθώων που παρακαλάνε να μην τους κάψουν το φαί οτυς είναι πιο σικ και της μόδας.....ε τωρα αγοραιος ερωτας και αναρχια δεν πολυδενει θεωρητικα... μηπως πανε και γηπεδο και υποστηριζουν καμια ΠΑΕ...
Τι να λεμε τωρα...ξεβρακωθηκε ο νομικος πολιτισμος του κωλου με την δικη ανεκδοτο.
Τα πολιτικα εγκληματα εκδικαζονται απο μεικτα ορκωτα συμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ,και αυτοι τα ΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ και διορισαν τους δικαστες.