Νέα

Κασσάνδρας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Οκ τότε...Ευχαριστώ σύντεκνε!

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Την πρόλαβα και την τίμησα δεόντως!...Τι Μούναρος ήταν!!!... απίστευτη! και απο περιποίηση, σκέτη ποίηση !.. ;)

Peugeot206

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την πρόλαβα και την τίμησα δεόντως!...Τι Μούναρος ήταν!!!... απίστευτη! και απο περιποίηση, σκέτη ποίηση !.. ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
βλεπω σε χρονο ρεκορ πηγες και ηρθες παντως!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκτός απο την Μονικα που τιμησες τι ειχε απεναντι?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

στο προσωπο δεν ειναι ομορφη ομως.ετσι δεν ειναι?

απλα εχει πολυ ωραιο σωμα. ;) και σιλικονη.

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ναι, την είχα δει και έγω απο τις φωτό που έχει και είχα τρελαθεί! Ας είναι καλά ο pitsirikos! :grin:
... Πρόσωπο έχει καλό, δεν είναι καμιά πανέμοφη άλλα μιαα χαρά!..Και Χειλάρες!!...
Η σιλικόνη δεν με πειράζει, ίσα ίσα που αν είναι καλή την προτιμώ ... και στη συγκεκιμένη είναι απο τις καλύτερες πιστεύω!..

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Ναι, την είχα δει και έγω απο τις φωτό που έχει και είχα τρελαθεί! Ας είναι καλά ο pitsirikos! :grin:
... Πρόσωπο έχει καλό, δεν είναι καμιά πανέμοφη άλλα μιαα χαρά!..Και Χειλάρες!!...
Η σιλικόνη δεν με πειράζει, ίσα ίσα που αν είναι καλή την προτιμώ ... και στη συγκεκιμένη είναι απο τις καλύτερες πιστεύω!..
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

τίποτα φίλε μου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται με το προγραμμα σε αυτο το studio? αλλα ανταλων, ενω τωρα βαση προγραμματος πρεπει να ειναι η Αντζελα ειναι καποια Νατασα μου ειπαν στο τηλεφωνο, προχθες ηταν στο προγραμμα η Μονικα και ηταν παλι αυτη η Νατασα! και μια τελευταια ερωτιση, την εχει παρει καποιος συναγωνιστης την Νατασα να μας δωσει μερικες πληροφοριες αν αξιζει? ηλικια περιπου στα 30 απο Ρωσια μου ειπε η τσατσα. Ευχαριστω.

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Τι γινεται με το προγραμμα σε αυτο το studio? αλλα ανταλων, ενω τωρα βαση προγραμματος πρεπει να ειναι η Αντζελα ειναι καποια Νατασα μου ειπαν στο τηλεφωνο, προχθες ηταν στο προγραμμα η Μονικα και ηταν παλι αυτη η Νατασα! και μια τελευταια ερωτιση, την εχει παρει καποιος συναγωνιστης την Νατασα να μας δωσει μερικες πληροφοριες αν αξιζει? ηλικια περιπου στα 30 απο Ρωσια μου ειπε η τσατσα. Ευχαριστω.

μήπως είναι η Νατάσσα με την πεταλούδα?

P0l0

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λιγο που περασα απο κει ειχε την Άντζελα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η οποια τι λεει !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom