Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Είπαμε αλλαγή της τελευταίας στιγμής! ;) ;) ;) ;) ;)?!...Μάλιστα.. επειδή στο πρόγραμμα λέει τζούλια μέχρι τις 00:00 και μετά τζένη..
Είπαμε αλλαγή της τελευταίας στιγμής! ;) ;) ;) ;) ;)?!...Μάλιστα.. επειδή στο πρόγραμμα λέει τζούλια μέχρι τις 00:00 και μετά τζένη..
Η Μονικα αν καταλαβα καλα?Την πρόλαβα και την τίμησα δεόντως!...Τι Μούναρος ήταν!!!... απίστευτη! και απο περιποίηση, σκέτη ποίηση !.. ;)
Σε βλεπω ενθουσιασμενο! Αν ειναι τοσο καλη μαλλον θ ατην χτυπησω μολις την δω στο προγραμμα!Ω! Ναι!....
Την πρόλαβα και την τίμησα δεόντως!...Τι Μούναρος ήταν!!!... απίστευτη! και απο περιποίηση, σκέτη ποίηση !.. ;)
Την πρόλαβα και την τίμησα δεόντως!...Τι Μούναρος ήταν!!!... απίστευτη! και απο περιποίηση, σκέτη ποίηση !.. ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Ναι, την είχα δει και έγω απο τις φωτό που έχει και είχα τρελαθεί! Ας είναι καλά ο pitsirikos!
... Πρόσωπο έχει καλό, δεν είναι καμιά πανέμοφη άλλα μιαα χαρά!..Και Χειλάρες!!...
Η σιλικόνη δεν με πειράζει, ίσα ίσα που αν είναι καλή την προτιμώ ... και στη συγκεκιμένη είναι απο τις καλύτερες πιστεύω!..
Τι γινεται με το προγραμμα σε αυτο το studio? αλλα ανταλων, ενω τωρα βαση προγραμματος πρεπει να ειναι η Αντζελα ειναι καποια Νατασα μου ειπαν στο τηλεφωνο, προχθες ηταν στο προγραμμα η Μονικα και ηταν παλι αυτη η Νατασα! και μια τελευταια ερωτιση, την εχει παρει καποιος συναγωνιστης την Νατασα να μας δωσει μερικες πληροφοριες αν αξιζει? ηλικια περιπου στα 30 απο Ρωσια μου ειπε η τσατσα. Ευχαριστω.
Λαθος μου φιλε Ναταλι την λενε την κοπελα και οχι Νατασα αν ξερει κατι γι αυτην?μήπως είναι η Νατάσσα με την πεταλούδα?
τι σου είπαν τελικά στο τηλέφωνο? Νατάσσα, Ναταλι ή κατι άλλο? με μπερδεύειςΛαθος μου φιλε Ναταλι την λενε την κοπελα και οχι Νατασα αν ξερει κατι γι αυτην?
Ναταλι μου ειπαν sory για το μπερδεμα!!!τι σου είπαν τελικά στο τηλέφωνο? Νατάσσα, Ναταλι ή κατι άλλο? με μπερδεύεις
Η ιδια Ναταλι που ειναι και στο Λελας Καραγιαννη 35? Αυτη ηταν?Ναταλι μου ειπαν sory για το μπερδεμα!!!
Ρουμανα νομιζω ειναι. τωρα τι να λεει αναλογα τα γουσταΗ οποια τι λεει !!!