Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Μαυρομαλλούσα, ρουμάνα, με πιασιματάκια...(αν θυμάμαι καλά )...είναι τόσες πολλές πλέον
Η οποια τι λεει !!!
εμενα μια χαρα μου φανηκε για τα γουστα μου. πιασιματα, σκυλοφατσα. θα συμφωνησω στο οτι δεν ειναι κουκλα. μεσα ξερουμε τι κανει?κοντούλα, παχουλούλα, μελαχρινούλα με σκουλαρίκι στη μύτη
τσαχπίνα αλλά όχι όμορφη
εμενα μια χαρα μου φανηκε για τα γουστα μου. πιασιματα, σκυλοφατσα. θα συμφωνησω στο οτι δεν ειναι κουκλα. μεσα ξερουμε τι κανει?
θα την δοκιμασουμε τοτε μεσα στην εβδομαδα και θα γραψουμε ρεπορτοπαπάδες λένε...
και μετά στο στουντιο θα ειναι η Μαρία η ψηλη! ;)Τώρα σας περιμένει η Τζενη!
Ποια Έρικα εννοείς?Σήμερα:
Κασσανδρας 4: Ερρικα-Μονικα- ?
Βάλτε τα και στίς βάρδιες του Site, κυρία Λίτσα μας, να μπορούμε και μείς να προγραμματίζουμε τις δουλειές μας!!!Σήμερα 13/07,
Κασσάνδρας 4: τώρα εχω τη Ρενατα
Βάλτε τα και στίς βάρδιες του Site, κυρία Λίτσα μας, να μπορούμε και μείς να προγραμματίζουμε τις δουλειές μας!!!
Αγάπη μου γλυκιά δεν ειναι στο χερι μου να βαζω εγω τα προγραμματα στο αντιστοιχο σαιτ γι αυτο προσπαθω ναμπαινω κθημερινα και να σας ενημερωνω.Βάλτε τα και στίς βάρδιες του Site, κυρία Λίτσα μας, να μπορούμε και μείς να προγραμματίζουμε τις δουλειές μας!!!
Η Μόνικα όντως είναι η πρωην Μελίνα απο καρεα και πρωην σοφία απο κεφαλληνιας.Για την άλλη δεν γνωρίζω.ρε μαγκες χωρις να ειμαι σιγουρος, επειδη δεν τις εχω δει απο κοντα, αλλα απο τις φωτογραφιες, νομιζω πως η Μονικα και η Ευα ειναι οι ιδιες κοπελες που δουλευαν στην Κεφαλληνιας. Η μεν Μονικα ως Σοφια (και στο Αχαρνων) βουλγαρα μελαχρινη και παλαιοτερα ξανθια, πολυ αδυνατη με βυζι σιλικονη καλο, και επισης δουλευε και Καρεα 30 πριν απο 1-2 χρονια ως Μελινα και τοτε δεν ειχε βαλει ακομα το στηθος, το οποιο το εβαλε λιγο πριν σταματησει απο Καρεα! Οσο για την Ευα δουλευε ως Ευα και στο Κεφαλληνιας και κατα την γνωμη μου ειναι αδιαφορο, εμφανισιακα τουλαχιστον, αφου δεν την εχω παρει την κοπελα και μην την αδικω! Το "Μονικακι" ομως το εχω παρει πολλες φορες και νομιζω πως αν αρεσει σε καποιον αυτος ο σωματοτυπος (η κοπελα ειναι πολυ στενη στο σωμα,εμενα μου αρεσει) τοτε δεν θα απογοητευθει και απο τα υπολοιπα ;)
τα λεω καλα? ή μηπως κανω λαθος για το παρελθον των κοριτσιων?