Νέα

Κασσάνδρας 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
κουράσει?? γιατί, δεν έχει δικαιώμα κάποιος να ξέρει? που είναι το πρόβλημα?
Ναι το εχετε κουρασει.Κανε ενα κοπο και διαβασε στο σαιτ.Τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τη Βικυ.Απο τις πιο πολυσυζητημενες ειναι  :) :) :)

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ναι το εχετε κουρασει.Κανε ενα κοπο και διαβασε στο σαιτ.Τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τη Βικυ.Απο τις πιο πολυσυζητημενες ειναι  :) :) :)
κ όχι άδικα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες σε στούντιο με απίστευτη συμμέτοχη. Η ανακύκλωση του θέματος γεννά ερωτήματα αντιζηλίας

βικυ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κ όχι άδικα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες σε στούντιο με απίστευτη συμμέτοχη. Η ανακύκλωση του θέματος γεννά ερωτήματα αντιζηλίας
Kαλη χρονια σε ολες της ψωλες που μου γαμανε το στοματακι και το μουνακι.φιλιααααααααα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Καλή χρονιά να έχουμε κάβλα μου!!!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

Alucard13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά ξέρει κανεις αν έφυγε η nina,και αν έφυγε που πήγε????

ROSIDIS78

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Eπισκεψη 5/1/11, πρωινη βαρδια με ενα φιλαρακο. Ξεκινησαμε για το Μελινακι στο Κασσανδρας 6 αλλα δεν ανοιγαν.Ετσι καταληξαμε απεναντι στο 3. Στο πάνω, εγω περασα με την Ρανια αν θυμαμαι το ονομα καλα μια μελαχροινη με γλυκοξινο υφος και κοιλιτσα. Το αποτελεσμα απογοητευτικο , η κοπελα κομοδινο με μη και μη...επισης το δωματιο χαλια, με χαλασμενο ντους και χωρις μωρομαντηλα.
Ο φιλαρακος περασε στο κατω το οποιο ειχε δυο επιλογες: Μια ξανθια και μια μελαχροινη. Περασε  με την μελαχροινη και εμεινε αρκετα ικανοποιημενος. Τα δωματια κατω πολυ πιο καθαρα και οργανωμενα. Εγω ξενερωσα γιατι βιαστηκα και περασα στο πανω χωρις να τσεκαρω και το κατω.
Δεν ειναι περιεργο να υπαρχουν τετοιες διαφορες στον ιδιο χωρο?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 14/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Γαβριελα - Ναταλι
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(κατω):Λαουρα - Αλεξανδρα - Σαντρα
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Ραμονα - Ναταλι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom