Καλημέρα! Η Βίκυ είναι trans ή κοπέλα???
Ερώτηση: Αφού δεν είναι κοπέλα αλλά μοιάζει με κοπέλα,τι μπορεί να είναι;
Καλημέρα! Η Βίκυ είναι trans ή κοπέλα???
Ναι το εχετε κουρασει.Κανε ενα κοπο και διαβασε στο σαιτ.Τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τη Βικυ.Απο τις πιο πολυσυζητημενες ειναικουράσει?? γιατί, δεν έχει δικαιώμα κάποιος να ξέρει? που είναι το πρόβλημα?
κ όχι άδικα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες σε στούντιο με απίστευτη συμμέτοχη. Η ανακύκλωση του θέματος γεννά ερωτήματα αντιζηλίαςΝαι το εχετε κουρασει.Κανε ενα κοπο και διαβασε στο σαιτ.Τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τη Βικυ.Απο τις πιο πολυσυζητημενες ειναι
Kαλη χρονια σε ολες της ψωλες που μου γαμανε το στοματακι και το μουνακι.φιλιααααααααα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*κ όχι άδικα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες σε στούντιο με απίστευτη συμμέτοχη. Η ανακύκλωση του θέματος γεννά ερωτήματα αντιζηλίας
Καλή χρονιά Βικάρα μου.Πολλά :-* :-* :-*Kαλη χρονια σε ολες της ψωλες που μου γαμανε το στοματακι και το μουνακι.φιλιααααααααα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πρωινες αλλαγες:[move] Σημερα 10/01 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Γαβριελα - Ναταλι
η Νινα τωρα ονομαστηκε Μιρελα φιλε ;)ρε παιδιά ξέρει κανεις αν έφυγε η nina,και αν έφυγε που πήγε????
Αλλαγη:[move] Σημερα 14/01 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Γαβριελα - Ναταλι