καλησπέρα συναγωνιστές. Θέλω να αναφέρω και εγω μία πολύ καλή, και γεμάτη καύλα συνεύρεση που είχα με τη Σάντρα.Την είδα για πρώτη φορά γύρω στις αρχές Φερβρουαρίου στο συγκεκριμένο στουντιο κατά τις 12:00 το βράδυ. Δεν περίμενα πολύ, ήταν άλλοι 2 φίλοι μέσα, μελαχρινό μωρό, κορμάρα,και βυζί σούπερ φυσικό!!Μέσα στο δωμάτιο πολύ δυνατή, όλα τα λεφτά το γλύψιμο παντού, όπως και από μένα το ίδιο,το οποίο έδειχνε να της αρέσει πολύ. Δεν θυμάμαι τις στάσεις που αλλάξαμε αλλά έφυγα με πόδια τρεμάμενα!! Ευχαριστώ μωρό μου. Σιγουρα θα σε ξαναδώ!Νέα σελίδα www.kassandras3-kato.com/]Στούντιο Κασσάνδρας 3 (κάτω)[/url]...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 122K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι sto ιδιο κτιριο.ρε μαλακες τι παιζει με τα <<πανω>> <<κατω>> ειναι 2 στον ιδιο χωρο??
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πόρτα αριστερά κάτω είναι το ισόγειο που έχει και δωμάτια στο ύψος του ημιόροφου. Πόρτα δεξιά και σκάλες σε οδηγούν στο "επάνω". Αλλο studio. Αν το παρατηρήσεις αρχιτεκτονικά για λίγο, μετά πάς στη γωνία δίπλα στο Κασσάνδρας 4 και χτυπάς μπύρα με σάντουιτς και μιλάς για μπάλα για 15' για να συνέλθεις.ρε μαλακες τι παιζει με τα <<πανω>> <<κατω>> ειναι 2 στον ιδιο χωρο??
Πρόσεχε μην είναι σε κάποιο η Βίκυ και δεν περάσεις μόνο γιατί μαύρο φίδι που σ' έφαγε κακομοίρη μου
Πρόσεχε μην είναι σε κάποιο η Βίκυ και δεν περάσεις μόνο γιατί μαύρο φίδι που σ' έφαγε κακομοίρη μου
ευχαριστω αδερφε θα παω ετοιμος
και αμα εχει νταβαδες
ρε μαλακες τι παιζει με τα <<πανω>> <<κατω>> ειναι 2 στον ιδιο χωρο??
η διαφορα τους ειναι στα σκαλοπάτια
Στο Κασσανδρας 3 ειναι δυο στουντιο.Το ενα ειναι ισογειο και η πορτα ειναι μπροστα στις θεσεις για παρκαρισμα.Για να πας στο πανω ανεβαινεις τις σκαλες που ειναι διπλα.ρε μαλακες τι παιζει με τα <<πανω>> <<κατω>> ειναι 2 στον ιδιο χωρο??
Λιγο υπομονη και θα μπουν.Φωτογραφιες της Σαντρας ποτε θα μπουν στη σελιδα του μαγαζιου???
[move] Προγραμμα για την εβδομαδα [/move]
Κασσανδρας 3(κατω)
Δ: Βικυ-Μαρια Ψηλη- Σαντρα
Τ: Μαρια Ψηλη- Βικυ- Ευα
Τ: Μονικα- Μαρια Ψηλη- Μιχαελα
Π: Μαρια Ψηλη- Ναταλι- Σαντρα
Π: Μαρια Ψηλη – Μιχαελα- Μονικα
Σ: Βικυ- Ναταλι – Μαρια Ψηλη
Κ: Λινα- Μαρια Ψηλη – Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 3(πανω)
Δ: Νινα- Νινα –Ναταλι
Τ: Νινα- Ναταλι – Ναταλι
Τ: Αννα (καινουρια)- Νινα- Σαντρα
Π: Αννα (καινουρια)- Μελινα – Μιχαελα
Π: Αννα (καινουρια)- Νινα – Ναταλι
Σ: Νινα – Ιρενα- Κριστι
Κ: ? – Μιχαελα – Ναταλι
[size=12pt]Οι τυχον αλλαγες θα ανακοινονονται καθημερινα στο ημερησιο προγραμμα [/size]
Κασσανδρας 3(κατω)
Δ: Βικυ-Μαρια Ψηλη- Σαντρα
Τ: Μαρια Ψηλη- Βικυ- Ευα
Τ: Μονικα- Μαρια Ψηλη- Μιχαελα
Π: Μαρια Ψηλη- Ναταλι- Σαντρα
Π: Μαρια Ψηλη – Μιχαελα- Μονικα
Σ: Βικυ- Ναταλι – Μαρια Ψηλη
Κ: Λινα- Μαρια Ψηλη – Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 3(πανω)
Δ: Νινα- Νινα –Ναταλι
Τ: Νινα- Ναταλι – Ναταλι
Τ: Αννα (καινουρια)- Νινα- Σαντρα
Π: Αννα (καινουρια)- Μελινα – Μιχαελα
Π: Αννα (καινουρια)- Νινα – Ναταλι
Σ: Νινα – Ιρενα- Κριστι
Κ: ? – Μιχαελα – Ναταλι
[size=12pt]Οι τυχον αλλαγες θα ανακοινονονται καθημερινα στο ημερησιο προγραμμα [/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K