anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
ναι μωρέ τον αχυρώνα θέλω να φτιάξω σε σκατι χρώμα...να ξερεις ομως μονο σοκολατι εχουμε σε χρωμα :S :S
@Κάσσανδρε σου έφεξε μπαγασάκο...!!!
ναι μωρέ τον αχυρώνα θέλω να φτιάξω σε σκατι χρώμα...να ξερεις ομως μονο σοκολατι εχουμε σε χρωμα :S :S
τον κόβω και τον ρίχνω στα σκυλιά και βρωμοκώλα δεν πηδάω...75/ΣΤΑ 100/...ΓΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ...ΣΒΑΝΓΙΣΜΕΝΟ...ΛΙΠΟΝ Ο ΚΩΛΟΣ ΙΝΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠΟΤΟ ΜΟΥΝΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ
ότι δεν το ξέρω δεν ξέρω αν τον ξυρίζεις για εισαγωγές τον για πεςΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΗΑΣΟΥΛΙ..ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΒΛΟΝΙΣ ΤΡΕΛΑ ...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΟ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑΤΙΝ ΧΟΣΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ
έγινες εκτελωνιστης...?ότι δεν το ξέρω δεν ξέρω αν τον ξυρίζεις για εισαγωγές τον για πες
ναι ναιέγινες εκτελωνιστης...?
οιτον κόβω και τον ρίχνω στα σκυλιά και βρωμοκώλα δεν πηδάω...
το γάμησες και ψόφησε...Μετά από διό φορές άγριες ναι..λογικό..ςιχατικες γιαβτο ζιτισεσ και ΔΕΒΤΕΡΙ
βρε σαχλαμάρα δεν βαρέθηκες όλοι την ημέρα μόνος σου μιλάς μόνος απαντάς αν δεν μπαίναμε να σπάμε πλάκα θα την είχες ψωνίσειΜετά από διό φορές άγριες ναι..λογικό..ςιχατικες γιαβτο ζιτισεσ και ΔΕΒΤΕΡΙ
δανεική και αυτή η φωτογραφία...?ΤΗΑΣΟΥΛΙ..
Βρικα το πουτςακιμου γαιν παρτιςου τον χρόνο ςτα ΒΙΖΑΚΙΑ μου
με ψεύτικες φώτο που ανεβάζει ο κασσανδρος τι περιμένεις...ρε σοβαρα 106 σελιδες ??? αυτοκαταστροφικοι!
αυτό λέμε ότι έχει μόνο σκουπίδια και χαβαλερε σοβαρα 106 σελιδες ??? αυτοκαταστροφικοι!
στις 90 αν προσεξεις γραφει μονος τουρε σοβαρα 106 σελιδες ??? αυτοκαταστροφικοι!