TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κουμπαρουληηηηηηηηηηηη της κυριας απο την ιταλια ξερεις ποσες ημερες πριν εχω φωτοΚουμπάρε
κουμπαρουληηηηηηηηηηηη της κυριας απο την ιταλια ξερεις ποσες ημερες πριν εχω φωτοΚουμπάρε
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΆΚΙ ΜΟΥ ΑΓΌΡΙ.... ΔΙΣΤΙΧΟΣ.... ΙΜΕ ΑΠΌ ΙΤΑΛΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΚΣΟ... ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ... ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ...
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΆΚΙ ΜΟΥ ΑΓΌΡΙ.... ΔΙΣΤΙΧΟΣ.... ΙΜΕ ΑΠΌ ΙΤΑΛΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΚΣΟ... ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ... ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ...
παιχτη μην γραφεις πολυ ;) χαλαρωσε λιγο ....ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΆΚΙ ΜΟΥ ΑΓΌΡΙ.... ΔΙΣΤΙΧΟΣ.... ΙΜΕ ΑΠΌ ΙΤΑΛΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΚΣΟ... ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ... ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ...
sei molto piccante ma non sei italiano!
ενα παραδειγμα πως το 80 φουλ,γινεται τσακ-μπαμ 100... ;)Ναι ΔΈΧΟΜΑΙ ΤΕΛΙΟΜΑ ΣΤΌΜΑ ΠΡΟΣΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑΤΑ ΙΠΟΛΙΠΑ ΦΟΥΛ ΣΤΑ 100€
δεν ξερεις αριθμητικη φιλε με + 20 γίνετεενα παραδειγμα πως το 80 φουλ,γινεται τσακ-μπαμ 100... ;)
δεν την ξερω αυτη την λεξη στην ιταλικη γλωσσα:coolcondom:Καλημέρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΟ ΝΑ ΜΆΤΟ ΠΙΟΣ ΤΕΛΙ ΠΡΟΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΝΙ ΤΟ ΣΕΦΤΈ
:coolcondom:Καλημέρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΟ ΝΑ ΜΆΤΟ ΠΙΟΣ ΤΕΛΙ ΠΡΟΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΝΙ ΤΟ ΣΕΦΤΈ
το συντακτικό καλά το πας το έχεις...:coolcondom:Καλημέρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΟ ΝΑ ΜΆΤΟ ΠΙΟΣ ΤΕΛΙ ΠΡΟΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΝΙ ΤΟ ΣΕΦΤΈ
Καλά είμα 29οχι 39 ΈΤΣΙ ΟΠΟ ΛΕΣ ΜΑΖΕΠΣΟΥ ΤΗΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ..
Καλά είμα 29οχι 39 ΈΤΣΙ ΟΠΟ ΛΕΣ ΜΑΖΕΠΣΟΥ ΤΗΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ..