Νέα

Καρπετόπουλος-Πανούτσος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
απο όσο ξέρω την νέα σεζόν θα κάνουν εκπομπή στο σέντρα 103.3  το βράδυ κάθε κυριακής. Ηδη πολλοί τα έχουν χώσει στον μπραουδάκη για αυτή την κίνηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κυριακή βράδυ άκουσα ότι θα κάνουν εκπομπή στην Nova με τον Μπραουδάκη!

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μεγάλοι φαφλατάδες και κριτές των πάντων..Οι μοναδικοί δημοσιογράφοι που κάνουν δυο και τρεις μήνες διακοπές και μετά αφυψηλού κρίνουν τους πάντες και τα πάντα.Απο το ποδόσφαιρο μέχρι την κοινωνια και την πολιτική..Αηδιαστικοί!  :tickedoff:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
:s&m_1: :s&m_1:    Κορυφαία στιγμή καφρίλας Πανούτσου αλλά και γέλιου. Βγαίνει μια γραμμή στον αέρα του sporfm και ο τύπος λέει : "Πριν πω οτιδήποτε θα ήθελα να σας ζητήσω να με αφήσετε να μιλήσω χωρίς να με διακόψετε, ευχαριστώ." Με το που έχει πει την πρώτη συλλαβή ο Πανούτσος πετάγεται και λέει : " Σε αυτό το σημείο ακριβώς θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση."  :2funny: :2funny: :2funny:

Για αυτό θα έχουν πάντα δουλεία. Ο κόσμος ακούει και διαβάζει αυτούς με τους οποίους συμφωνεί αλλά λατρεύει αυτούς τους οποίους μισεί. Βλέπε και Γεωργίου και τον Συγχωρεμένο τον Παρασίδη για τους Θεσσαλονικείς.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν μιλάει ο Πανούτσος αλλά η βότκα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Είναι η αποθέωση του λεγόμενου peanut gallery: στην πραγματικότητα είναι τυπικά ακατάλληλοι να κρίνουν τα ποδοσφαιρικά πράγματα (αμφιβάλλω εάν έχουν κλωτσήσει μπάλα από τα 15 τους), αλλά είναι τόσο αστείοι και έχουν πάντα κάτι να πούνε, όπου κάπου το παραβλέπεις. Θέλω να τους δω να επιστρέφουν στην ΕΡΤ και να κάνουν πάλι την Αθλητική Κυριακή.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Καραγκιόζηδες και οι δύο το πάιζουν δημοσιογράφοι και είναι μία τρίχα από τα αρχίδια μου. Λαμόγια που δαγκώνουν από παντού και πλην ποδοσφαίρου δεν ξέρουν για κανένα άλλο άθλημα.

Κολ γκιρλ μου έχει πει μάλιστα πως ο κάρπετ την έχει σαν γαριδάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom