Νέα

Καρολίνα από Studio 12 (Λυκόβρυση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostaskostakislatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εδω θα μιλαμε για το τελευταιο αγαπημενο μου μωρο.Καρολινα απο τα πιο ωραια κοριτσια των στουντιο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εδω θα μιλαμε για το τελευταιο αγαπημενο μου μωρο.Καρολινα απο τα πιο ωραια κοριτσια των στουντιο.

Μηπως να μας πεις και για το αγαπημενο σου φαγητο, την αγαπημενη σου ομαδα και αλλα πολλα?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ο απόλυτος αντιεπαγγελματισμός.  :headbang: :headbang: :headbang:
Το sudio έφερε την Καρολίνα. Στην αρχή έβαλε ψεύτικες φωτογραφίες για τις οποίες ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε καν απάντησε. Μετά έβαλε κανονικές και μετά από κριτικές και κάποιων παικτών που τους έχω εμπιστοσύνη, επιβεβαιώθηκε ότι η Καρολίνα είναι περίπτωση από τις λίγες και αξίζει μία επίσκεψη.
Και μετά το απόλυτο ΧΑΟΣ! Εξαφανίζεται από τα προγράμματα, βγαίνει από τις φωτογραφίες και κανείς δεν ξέρει που και πότε δουλεύει, αν σταμάτησε ή όχι. Σε επανειλημμένες δικές μου ερωτήσεις (αλλά και πολλών συναδέλφων), το στούντιο 12 ΔΕΝ απαντάει, δεν δίνει καμία πληροφορία, μας γράφει κανονικά και απλά σκάει για να ποστάρει καμιά φωτογραφία χωρίς περισσότερες πληροφορίες.
Ακούστε κύριοι. Το στούντιο είναι στου διαόλου την μάνα. Δεν θα κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι όταν δεν ξέρουμε ποια κοπέλα θα συναντήσουμε! Φέρατε μια κοπέλα που αν ήσασταν λίγο σοβαροί θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί πέρα. Τώρα έτσι όπως λειτουργείτε και με την 'ενημέρωση' που προσφέρετε καίτε και την κοπέλα και το μαγαζί.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Το sudio έφερε την Καρολίνα. Στην αρχή έβαλε ψεύτικες φωτογραφίες για τις οποίες ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε καν απάντησε. Μετά έβαλε κανονικές και μετά από κριτικές και κάποιων παικτών που τους έχω εμπιστοσύνη, επιβεβαιώθηκε ότι η Καρολίνα είναι περίπτωση από τις λίγες και αξίζει μία επίσκεψη.
Και μετά το απόλυτο ΧΑΟΣ! Εξαφανίζεται από τα προγράμματα, βγαίνει από τις φωτογραφίες και κανείς δεν ξέρει που και πότε δουλεύει, αν σταμάτησε ή όχι. Σε επανειλημμένες δικές μου ερωτήσεις (αλλά και πολλών συναδέλφων), το στούντιο 12 ΔΕΝ απαντάει, δεν δίνει καμία πληροφορία, μας γράφει κανονικά και απλά σκάει για να ποστάρει καμιά φωτογραφία χωρίς περισσότερες πληροφορίες.
Ακούστε κύριοι. Το στούντιο είναι στου διαόλου την μάνα. Δεν θα κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι όταν δεν ξέρουμε ποια κοπέλα θα συναντήσουμε! Φέρατε μια κοπέλα που αν ήσασταν λίγο σοβαροί θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί πέρα. Τώρα έτσι όπως λειτουργείτε και με την 'ενημέρωση' που προσφέρετε καίτε και την κοπέλα και το μαγαζί.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μια χαρα τα λες Γεωργιε Ξυδη!
Ενημερωτικα τωρα η Καρολινα ειναι στο ποστο της μαζι με την Σονια!
Εκτος αν η υπηρεσια μου ειπε ψεματα απο το τηλ!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μια χαρα τα λες Γεωργιε Ξυδη!
Ενημερωτικα τωρα η Καρολινα ειναι στο ποστο της μαζι με την Σονια!
Εκτος αν η υπηρεσια μου ειπε ψεματα απο το τηλ!

Πραγματικά! Σκέψου να τραβηχτείς μέχρι την Λυκόβριση και τελικά να έχει κάνει λάθος η υπηρεσία!  :headbang: :headbang: :headbang:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν προκειται περι λαθους οταν η υπηρεσια σου λεει απο το τηλ οτι εχω την ταδε και την ταδε...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν προκειται περι λαθους οταν η υπηρεσια σου λεει απο το τηλ οτι εχω την ταδε και την ταδε...

Δεν αντιλέγω. Αν είναι όμως να ενημερωνόμαστε από την υπηρεσία και να πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο, τότε τι το θέλουν το site, τα προγράμματα και την ενημέρωση;
Τέλος πάντων, σκατά τα έχουν κάνει. Κρίμα γιατί η Καρολίνα, αν κρίνω και από τις κριτικές, πρέπει να είναι σούπερ!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εγω μια απορια εχω, γιατι ολοι λετε οτι ειναι στου διαολου τη μανα το στουντιο?
Ολοι οι μπουρδελιαρηδες απο κεντρο και κατω μενετε? Οι ΒΠ δεν χρειαζονται στουντιο?
Το στουντιο σε μια χαρα σημειο ειναι, πανω στην Εθνικη, σε διακριτικο μερος και με ανετο παρκιν. Ποτε δεν καταλαβα τον μαζοχισμο του Ελληνα να ειναι ολα (μαγαζια, μπαρ, στουντιο πλεον) στο κεντρο οπου και η παναγια σου βγαινει για να πας και δεν βρισκεις να παρκαρεις και σε βλεπει και η μιση Αθηνα. Μακαρι ολα τα στουντιο να ηταν σε τετοια σημεια.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ολοι οι μπουρδελιαρηδες απο κεντρο και κατω μενετε? Οι ΒΠ δεν χρειαζονται στουντιο?
Το στουντιο σε μια χαρα σημειο ειναι, πανω στην Εθνικη, σε διακριτικο μερος και με ανετο παρκιν. Ποτε δεν καταλαβα τον μαζοχισμο του Ελληνα να ειναι ολα (μαγαζια, μπαρ, στουντιο πλεον) στο κεντρο οπου και η παναγια σου βγαινει για να πας και δεν βρισκεις να παρκαρεις και σε βλεπει και η μιση Αθηνα. Μακαρι ολα τα στουντιο να ηταν σε τετοια σημεια.
Σωστος . Και τα μασαζ επισης να προθεσω  :rockon:

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1

+1  :thumbsup:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Προφανώς και οι ΒΠ χρειαζονται.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι 1) σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι ΙΧ και 2) από τη στιγμή που δεν είναι κεντρικά θα δυσκολεύονται όσοι είναι μακριά. Λογικό δεν είναι?

manolisandrianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απιστευτο μωρο πηγα χτες ηταν με την σονια ειχε 4 ατομα σαλονι ολοι πηραν καρολινα. Εκτος απο οτι ειναι κουκλα δειχνει να γουσταρει αυτο που κανει

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Ακούστε κύριοι. Το στούντιο είναι στου διαόλου την μάνα. Δεν θα κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι όταν δεν ξέρουμε ποια κοπέλα θα συναντήσουμε! Φέρατε μια κοπέλα που αν ήσασταν λίγο σοβαροί θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί πέρα. Τώρα έτσι όπως λειτουργείτε και με την 'ενημέρωση' που προσφέρετε καίτε και την κοπέλα και το μαγαζί. :cum:κάτι παραπάνω θα ξέρεις αφού είσαι ειδημονας...

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
:s&m_2: :cum:σωστός και ειδημονας :cum: