kostaskostakislatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εδω θα μιλαμε για το τελευταιο αγαπημενο μου μωρο.Καρολινα απο τα πιο ωραια κοριτσια των στουντιο.
Εδω θα μιλαμε για το τελευταιο αγαπημενο μου μωρο.Καρολινα απο τα πιο ωραια κοριτσια των στουντιο.
Ο απόλυτος αντιεπαγγελματισμός.
Το sudio έφερε την Καρολίνα. Στην αρχή έβαλε ψεύτικες φωτογραφίες για τις οποίες ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε καν απάντησε. Μετά έβαλε κανονικές και μετά από κριτικές και κάποιων παικτών που τους έχω εμπιστοσύνη, επιβεβαιώθηκε ότι η Καρολίνα είναι περίπτωση από τις λίγες και αξίζει μία επίσκεψη.
Και μετά το απόλυτο ΧΑΟΣ! Εξαφανίζεται από τα προγράμματα, βγαίνει από τις φωτογραφίες και κανείς δεν ξέρει που και πότε δουλεύει, αν σταμάτησε ή όχι. Σε επανειλημμένες δικές μου ερωτήσεις (αλλά και πολλών συναδέλφων), το στούντιο 12 ΔΕΝ απαντάει, δεν δίνει καμία πληροφορία, μας γράφει κανονικά και απλά σκάει για να ποστάρει καμιά φωτογραφία χωρίς περισσότερες πληροφορίες.
Ακούστε κύριοι. Το στούντιο είναι στου διαόλου την μάνα. Δεν θα κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι όταν δεν ξέρουμε ποια κοπέλα θα συναντήσουμε! Φέρατε μια κοπέλα που αν ήσασταν λίγο σοβαροί θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί πέρα. Τώρα έτσι όπως λειτουργείτε και με την 'ενημέρωση' που προσφέρετε καίτε και την κοπέλα και το μαγαζί.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Μια χαρα τα λες Γεωργιε Ξυδη!
Ενημερωτικα τωρα η Καρολινα ειναι στο ποστο της μαζι με την Σονια!
Εκτος αν η υπηρεσια μου ειπε ψεματα απο το τηλ!
Δεν προκειται περι λαθους οταν η υπηρεσια σου λεει απο το τηλ οτι εχω την ταδε και την ταδε...
Σωστος . Και τα μασαζ επισης να προθεσωΕγω μια απορια εχω, γιατι ολοι λετε οτι ειναι στου διαολου τη μανα το στουντιο?
Ολοι οι μπουρδελιαρηδες απο κεντρο και κατω μενετε? Οι ΒΠ δεν χρειαζονται στουντιο?
Το στουντιο σε μια χαρα σημειο ειναι, πανω στην Εθνικη, σε διακριτικο μερος και με ανετο παρκιν. Ποτε δεν καταλαβα τον μαζοχισμο του Ελληνα να ειναι ολα (μαγαζια, μπαρ, στουντιο πλεον) στο κεντρο οπου και η παναγια σου βγαινει για να πας και δεν βρισκεις να παρκαρεις και σε βλεπει και η μιση Αθηνα. Μακαρι ολα τα στουντιο να ηταν σε τετοια σημεια.
Εγω μια απορια εχω, γιατι ολοι λετε οτι ειναι στου διαολου τη μανα το στουντιο?
Ολοι οι μπουρδελιαρηδες απο κεντρο και κατω μενετε? Οι ΒΠ δεν χρειαζονται στουντιο?
Το στουντιο σε μια χαρα σημειο ειναι, πανω στην Εθνικη, σε διακριτικο μερος και με ανετο παρκιν. Ποτε δεν καταλαβα τον μαζοχισμο του Ελληνα να ειναι ολα (μαγαζια, μπαρ, στουντιο πλεον) στο κεντρο οπου και η παναγια σου βγαινει για να πας και δεν βρισκεις να παρκαρεις και σε βλεπει και η μιση Αθηνα. Μακαρι ολα τα στουντιο να ηταν σε τετοια σημεια.
Εγω μια απορια εχω, γιατι ολοι λετε οτι ειναι στου διαολου τη μανα το στουντιο?
Ο απόλυτος αντιεπαγγελματισμός.
Το sudio έφερε την Καρολίνα. Στην αρχή έβαλε ψεύτικες φωτογραφίες για τις οποίες ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε καν απάντησε. Μετά έβαλε κανονικές και μετά από κριτικές και κάποιων παικτών που τους έχω εμπιστοσύνη, επιβεβαιώθηκε ότι η Καρολίνα είναι περίπτωση από τις λίγες και αξίζει μία επίσκεψη.
Και μετά το απόλυτο ΧΑΟΣ! Εξαφανίζεται από τα προγράμματα, βγαίνει από τις φωτογραφίες και κανείς δεν ξέρει που και πότε δουλεύει, αν σταμάτησε ή όχι. Σε επανειλημμένες δικές μου ερωτήσεις (αλλά και πολλών συναδέλφων), το στούντιο 12 ΔΕΝ απαντάει, δεν δίνει καμία πληροφορία, μας γράφει κανονικά και απλά σκάει για να ποστάρει καμιά φωτογραφία χωρίς περισσότερες πληροφορίες.
Ακούστε κύριοι. Το στούντιο είναι στου διαόλου την μάνα. Δεν θα κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι όταν δεν ξέρουμε ποια κοπέλα θα συναντήσουμε! Φέρατε μια κοπέλα που αν ήσασταν λίγο σοβαροί θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί πέρα. Τώρα έτσι όπως λειτουργείτε και με την 'ενημέρωση' που προσφέρετε καίτε και την κοπέλα και το μαγαζί. κάτι παραπάνω θα ξέρεις αφού είσαι ειδημονας...
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.