Νέα

Καρναβάλι έρχεται....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε παίδες έρχεται το καρναβάλι κ φέτος σκοπεύω να ντυθώ μετά από 3 χρόνια... :sunglasses:

Για ρίξτε καμία ιδέα!!! :dancing:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Kαι κάποιος που τα ψάχνει ας ενημερώση τί είναι στην μόδα φέτος....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καρναβαλι μας εχουν κανει οι πολιτικοι, 364 μερες τον χρονο !!!!!
Τωρα εσυ για μια και μονο ημερα, ντυσου πολιτικος, αλλα προσεχε το πληθος, μην αρχισει και σε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: και μετα  :headbang: :headbang: :headbang: και λες δεν προσεχα ο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
παρε τα ρουχα καποιου που δεν γουσταρεις και ντυσου!!!!
γιατι...ενα παλιο ανεκδοτο...λεει ...

θα μου δωσεις τα ρουχα σου να ντυθω μαλακας??? :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ρε παίδες έρχεται το καρναβάλι κ φέτος σκοπεύω να ντυθώ μετά από 3 χρόνια... :sunglasses:

φορα μια περουκα και πηγαινε στην πατρα.... θα γαμησεις σιγουρα.... καθε χρονο πηδαγα στο καρναβαλι ... εκτος απο το 2005 που εδωσα 2 πιπες....

Επισκέπτης
Ντύσου γυναίκα...διαχρονικότατο..... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ή παπας ή παπια τυπε :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.digital-camera.gr/photos/papas_fotografos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GqEFTMbEE8o/RbCdijlcLxI/AAAAAAAAAXM/KXUn39OSEGE/s400/Fethry01.gif
292324-185149-fethry-duck_large.jpg

Επισκέπτης
Απόλυτε....γιατί τέτοια εμμονή με τον Φέθρυ;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο φεθρυ ειναι γαματος τυπος,ξαδελφος του ντοναλντ αν δεν κανω λαθος,και ολο μαλακιες εκανε και την πληρωνε ο ντοναλτ.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγώ όμως θα σε ντύσω με μερικές μελανιές στα χέρια.....λένε ότι σε κάνει πιο σέξυ.......αν θες πες μου.... :)
εσυ στα χερια,εγω στα κωλομερια θα σου κανω..αλλα τι λεω,αφου θα σου αρεσει εσενα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ο φεθρυ ειναι γαματος τυπος,ξαδελφος του ντοναλντ αν δεν κανω λαθος,και ολο μαλακιες εκανε και την πληρωνε ο ντοναλτ.

Οι περισσότεροι χαρακτήρες της ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ, ήταν είτε εμμονικοί,είτε τεμπέληδες..... ;)

Εμμονές είχαν ο Σκρουτζ (με την περιουσία του),η Μάτζικα (με την τυχερή δεκάρα),οι Μουργόλυκοι (με το να ληστέψουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θυσαυροφυλάκιο),ο Λούντβιχ με τα πτυχία και ο Κύρος με τις εφευρέσεις.....

Τεμπέληδες ήταν ο Ντόναλντ (που ζητούσε δανεικά),ο Γκαστόνε που δεν είχε καμιά δουλειά και έβρισκε ότι ήθελε χάρη στην τύχη του,ο Πασχάλης που έτρωγε και κοιμότανε (Ο πιο λάθος χαρακτήρας.....μου τη σπάει το στερεότυπο που έχουν για τους χοντρούς ότι είναι "κουραδομηχανές"...όπως επίσης και το στερεότυπο της γιαγιάς,που ήταν "νοικοκυρά" και "χρυσοχέρα" :jerking:) και ο Φέθρυ με τις μαλακίες του,που τα γκρέμιζε όλα και δε μπορούσε να σταυρώσει καμιά δουλειά.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι χαρακτήρες της ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ, ήταν είτε εμμονικοί,είτε τεμπέληδες..... ;)

Εμμονές είχαν ο Σκρουτζ (με την περιουσία του),η Μάτζικα (με την τυχερή δεκάρα),οι Μουργόλυκοι (με το να ληστέψουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θυσαυροφυλάκιο),ο Λούντβιχ με τα πτυχία και ο Κύρος με τις εφευρέσεις.....

Τεμπέληδες ήταν ο Ντόναλντ (που ζητούσε δανεικά),ο Γκαστόνε που δεν είχε καμιά δουλειά και έβρισκε ότι ήθελε χάρη στην τύχη του,ο Πασχάλης που έτρωγε και κοιμότανε (Ο πιο λάθος χαρακτήρας.....μου τη σπάει το στερεότυπο που έχουν για τους χοντρούς ότι είναι "κουραδομηχανές"...όπως επίσης και το στερεότυπο της γιαγιάς,που ήταν "νοικοκυρά" και "χρυσοχέρα" :jerking:) και ο Φέθρυ με τις μαλακίες του,που τα γκρέμιζε όλα και δε μπορούσε να σταυρώσει καμιά δουλειά.....
:think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom