You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καρναβάλι έρχεται....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε παίδες έρχεται το καρναβάλι κ φέτος σκοπεύω να ντυθώ μετά από 3 χρόνια...
Για ρίξτε καμία ιδέα!!!
Ντυσου παγκαλος
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
φορα μια περουκα και πηγαινε στην πατρα.... θα γαμησεις σιγουρα.... καθε χρονο πηδαγα στο καρναβαλι ... εκτος απο το 2005 που εδωσα 2 πιπες....Ρε παίδες έρχεται το καρναβάλι κ φέτος σκοπεύω να ντυθώ μετά από 3 χρόνια...
Για ρίξτε καμία ιδέα!!!
Ρε παίδες έρχεται το καρναβάλι κ φέτος σκοπεύω να ντυθώ μετά από 3 χρόνια...
Για ρίξτε καμία ιδέα!!!
Χασαπης!
Επισκέπτης
Ντύσου γυναίκα...διαχρονικότατο.....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
αβραμη παιζει να εισαι ο μοναδικος παντως που δεν θα χρειαστει να ντυθει.Ντύσου γυναίκα...διαχρονικότατο.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ή παπας ή παπια τυπεΡε παίδες έρχεται το καρναβάλι κ φέτος σκοπεύω να ντυθώ μετά από 3 χρόνια...
Για ρίξτε καμία ιδέα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.digital-camera.gr/photos/papas_fotografos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GqEFTMbEE8o/RbCdijlcLxI/AAAAAAAAAXM/KXUn39OSEGE/s400/Fethry01.gif
Επισκέπτης
αβραμη παιζει να εισαι ο μοναδικος παντως που δεν θα χρειαστει να ντυθει.
Εγώ όμως θα σε ντύσω με μερικές μελανιές στα χέρια.....λένε ότι σε κάνει πιο σέξυ.......αν θες πες μου....
Επισκέπτης
Απόλυτε....γιατί τέτοια εμμονή με τον Φέθρυ;;;;;
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Παπάς έχω ντυθεί παλαιότερα...ή παπας ή παπια τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.digital-camera.gr/photos/papas_fotografos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GqEFTMbEE8o/RbCdijlcLxI/AAAAAAAAAXM/KXUn39OSEGE/s400/Fethry01.gif
Πάπιας όχι!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
εσυ στα χερια,εγω στα κωλομερια θα σου κανω..αλλα τι λεω,αφου θα σου αρεσει εσεναΕγώ όμως θα σε ντύσω με μερικές μελανιές στα χέρια.....λένε ότι σε κάνει πιο σέξυ.......αν θες πες μου....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ειναι τυποςΑπόλυτε....γιατί τέτοια εμμονή με τον Φέθρυ;;;;;
Επισκέπτης
ο φεθρυ ειναι γαματος τυπος,ξαδελφος του ντοναλντ αν δεν κανω λαθος,και ολο μαλακιες εκανε και την πληρωνε ο ντοναλτ.
Οι περισσότεροι χαρακτήρες της ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ, ήταν είτε εμμονικοί,είτε τεμπέληδες..... ;)
Εμμονές είχαν ο Σκρουτζ (με την περιουσία του),η Μάτζικα (με την τυχερή δεκάρα),οι Μουργόλυκοι (με το να ληστέψουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θυσαυροφυλάκιο),ο Λούντβιχ με τα πτυχία και ο Κύρος με τις εφευρέσεις.....
Τεμπέληδες ήταν ο Ντόναλντ (που ζητούσε δανεικά),ο Γκαστόνε που δεν είχε καμιά δουλειά και έβρισκε ότι ήθελε χάρη στην τύχη του,ο Πασχάλης που έτρωγε και κοιμότανε (Ο πιο λάθος χαρακτήρας.....μου τη σπάει το στερεότυπο που έχουν για τους χοντρούς ότι είναι "κουραδομηχανές"...όπως επίσης και το στερεότυπο της γιαγιάς,που ήταν "νοικοκυρά" και "χρυσοχέρα" ) και ο Φέθρυ με τις μαλακίες του,που τα γκρέμιζε όλα και δε μπορούσε να σταυρώσει καμιά δουλειά.....
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και αν του πιασουν τον κωλο καταλαθος?Ντύσου γυναίκα...διαχρονικότατο.....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Οι περισσότεροι χαρακτήρες της ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ, ήταν είτε εμμονικοί,είτε τεμπέληδες..... ;)
Εμμονές είχαν ο Σκρουτζ (με την περιουσία του),η Μάτζικα (με την τυχερή δεκάρα),οι Μουργόλυκοι (με το να ληστέψουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θυσαυροφυλάκιο),ο Λούντβιχ με τα πτυχία και ο Κύρος με τις εφευρέσεις.....
Τεμπέληδες ήταν ο Ντόναλντ (που ζητούσε δανεικά),ο Γκαστόνε που δεν είχε καμιά δουλειά και έβρισκε ότι ήθελε χάρη στην τύχη του,ο Πασχάλης που έτρωγε και κοιμότανε (Ο πιο λάθος χαρακτήρας.....μου τη σπάει το στερεότυπο που έχουν για τους χοντρούς ότι είναι "κουραδομηχανές"...όπως επίσης και το στερεότυπο της γιαγιάς,που ήταν "νοικοκυρά" και "χρυσοχέρα" ) και ο Φέθρυ με τις μαλακίες του,που τα γκρέμιζε όλα και δε μπορούσε να σταυρώσει καμιά δουλειά.....
Επισκέπτης
Ο Λούντβιχ Φον Ντρέηκ,ο ξερόλας ρε λουκ....με το πράσινο καπέλο και τα γυαλάκια...δε οτν θυμάσαι;;;;
και αν του πιασουν τον κωλο καταλαθος?
Ε θα δεχθεί και τις συνέπειες,εφ'όσον ντύνεται γυναίκα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K