Νέα

Καρκίνος. Η νόσος των αιώνων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Kάτσε πρώτα να μας πει η sarman σε ποιο σάιτ συνάδει αυτό το θέμα για να το μεταφέρουμε......
Pε παίδες όπως έχω προαναφέρει και έγω έχω χάσει τον πατέρα μου σε μικρη ηλικία απο καρκίνο και πολυ επώδυνα για τον ίδιον!!ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Pε παίδες όπως έχω προαναφέρει και έγω έχω χάσει τον πατέρα μου σε μικρη ηλικία απο καρκίνο και πολυ επώδυνα για τον ίδιον!!ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ

Τουναντίον, εμείς προσπαθούμε να την κάνουμε να καταλάβει ότι η αρχική της τοποθέτηση ήταν εσφαλμένη και νομίζω το κατάλαβε εν τέλει...

Επισκέπτης
Το τελευταιο διαστημα μπαινω πολυ σπανια στο site λογο υποχρεωσεων που εχω στο χωριο μου. Το συγκεκριμενο θεμα το ειχα διαβασει παλαιοτερα αλλα δεν ειχα γραψει τιποτα γιατι καποια προσωπικα προτειμω να τα κραταω για τον εαυτο μου. Δεν θα πω αν εκανε καλα ή οχι ο τυπος που το ανοιξε, αλλα σιγουρα το θεμα δεν ειναι για χαβαλε ουτε για προσωπικες κοντρες. Υπαρχουν τοσα μαλακισμενα θεματα εδω μεσα οποτε sarman εχεις πολλες επιλογες για να τσακωθεις ή να ειρωνευτεις. Αντε χαιβανι.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Οταν καποιος πονα το καλυτερο φαρμακο ειναι να πει καπου τον πονο του. Το που δεν μας αφορα και τελικα δεν εχει σημασια.

Οταν πονας θες να μιλησεις σε οποιονδηποτε ακουει ακομα και αν αυτος ειναι ενας αστεγος μεθυσμενος. Και στην τελικη κανεις δεν μπορει να κρινει καποιον απο τα σεξουαλικα του βιτσια (εκτος αν μιλαμε για παρανομες καταστασεις).

Συμπεριφορες τυπου "μην λες τα προσωπικα σου" και "προσεχε που ανοιγεσαι" ειναι κλασσικα δειγματα Ελληνικου βλαχομπαροκ.

Sarman δεν τα γραφω για να σε προσβαλω , αλλα πραγματικα το μνμ σου αυτες τις εικονες μου φερνει στο μυαλο.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οταν καποιος πονα το καλυτερο φαρμακο ειναι να πει καπου τον πονο του. Το που δεν μας αφορα και τελικα δεν εχει σημασια.

Οταν πονας θες να μιλησεις σε οποιονδηποτε ακουει ακομα και αν αυτος ειναι ενας αστεγος μεθυσμενος. Και στην τελικη κανεις δεν μπορει να κρινει καποιον απο τα σεξουαλικα του βιτσια (εκτος αν μιλαμε για παρανομες καταστασεις).

Συμπεριφορες τυπου "μην λες τα προσωπικα σου" και "προσεχε που ανοιγεσαι" ειναι κλασσικα δειγματα Ελληνικου βλαχομπαροκ.

Sarman δεν τα γραφω για να σε προσβαλω , αλλα πραγματικα το μνμ σου αυτες τις εικονες μου φερνει στο μυαλο.

;) ;) ;)

Επειδή εκφράζεσαι σαν κύριος, δεν μπορώ παρά να σεβαστώ και να δεχτώ την άποψη σου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να τη συζητήσουμε με τσιπουράκι, σε παρεούλα και σε ταβερνάκι "σένιο"! (... εκεί θα σε "διαλύσω" - αχ, πόσο γουστάρω τα debates!!!)

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι με βρίζουν (ακόμη και moderators) - και όπως ανέφερα, δεν σκοπεύω να δώσω συνέχεια. Αν πρόσβαλα κάποιον ζητώ συγνώμη για μία ακόμη, τελευταία φορά, πραγματικά δεν ήθελα να θίξω ανθρώπους (το θέμα λίγο μου ξένισε).

Τέλος παιδιά!!! Δεν αξίζει να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για μία μα**κία που έγραψα!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λοιπόν, μια και έχω περάσει συμπτωματικά ακριβώς την ίδια ιστορία με τη sarman και διάβασα τα posts, θέλω να πω ότι την παρεξηγήσατε. Απλά εννοεί ότι κάτι τόσο προσωπικό όσο ο θάνατος ενός γονέα, σε συνδυασμό με τη φρίκη της συγκεκριμένης ασθένειας δεν έχουν θέση δίπλα στην υπόλοιπη θεματολογία του site.

Ουσιαστικά δηλ ότι θα έπρεπε - αν υπήρχαν άγραφοι κανόνες δεοντολογίας εδώ μέσα - αυτό να είναι ένα απ' τα θέματα ταμπού που δε θα έπρεπε να αγγίζουμε από σεβασμό και μόνο. Με την ίδια λογική που απαράδεκτα posts περί παιδεραστίας αντιμετωπίσθηκαν άμεσα και πολύ σωστά - για τον απλό λόγο ότι είναι κάτι που δε συζητιέται καν. Δε συνάδει να διαβάζεις στα ίδια KBytes cyber space αν θέλετε - για παρτούζες, χαβαλέ ατελείωτο στα ποδοσφαιρικά και δίπλα αμαλάχι ποστάρω και στο thread για τον καρκίνο.

Επειδή έχω ζήσει τη φάση για ενάμιση χρόνο στα περισσότερα νοσοκομεία της Αθήνας με ότι αυτό συνεπάγεται, καταλαβαίνω τι θέλει να πει η sarman και έρχομαι να συμφωνήσω μαζί της. Δεν έχει προσωπικά με κανέναν - δε νομίζω δηλαδή.

Φίλε μου δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν. Αλλά καλό είναι να καταλάβετε ότι όλα ανήκουν στη ζωή και τα καλά και τα κακά. Και ΑΥΤΟ το θέμα χωράει μια χαρά σε όλα τα υπόλοιπα. Όσο και αν σκανδαλίζονται μερικοί ψευτουποκριτές.
Εξάλλου μέσα στον ίδιο άνθρωπο υπάρχουν όλες οι πτυχές. Οι καλές, οι κακές, οι ανήθικες, οι ιερές, οι ανώμαλες, οι δραματικές, οι κωμικές. Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου δεν είναι ένα μονολιθικό πράγμα, είναι πολυσσχιδής και ενίοτε κυραρχεί κάποια τάση ή διάθεση. Δε χωρίζονται οι άνθρωποι , ο ίδιος ο άνθρωπος "χωρίζεται" σε διάφορες πτυχές και φάσεις. Επίσης εδώ είναι ένα σάιτ για επικοινωνία. Το γεγονός ότι η "συγκολλητική ουσία" είναι τα μπουρδέλα δε μπορεί αν γίνει ανεκτό από μερικούς- μερικές "ηθικολόγους". Συνήθως βέβαια αυτοί που εξαπολύουν φιλιππικούς κατά παντός και περί παντός επιστητού, έχουν και τη φωλιά τους περισσότερο λερωμένη μη ξεχνιόμαστε...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Μα έχουν βρεθεί τα φάρμακα....

όλα στο βωμό του κέρδους λοιπόν και τα κορόιδα πληρώνουν φόρους και ασφάλιση...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχει βρεθεί ακόμα το φάρμακο!!!Εγώ πρωτοανέφερα το DCA,το οποίο είναι σε πειραματικό στάδιο.Διάβαζα τις προάλες στο site του πανεπιστημίου Alberta την τελευταία επιστολή του γιατρού που λέει ότι έχουν γίνει δοκιμές σε δείγμα ασθενών με θετικά αποτελέσματα,όμως έχει ακόμα δρόμο!!Ο ίδιος ο γιατρός στην συνέντευξη αυτή που είναι στο youtube και είναι από αρχές του 2007 εξηγεί πόσο επικύνδυνο μπορεί να είναι αν το χρησιμοποιήσει καρκινοπαθής ειδικά σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα που παίρνει..

Εν τέλη είναι άλλο 1 φάρμακο σε πειραματικό επίπεδο το οποίο έχει προχωρήσει περισσότερο σε σχέση με άλα και μακάρι να δείξει η έρευνα ότι μπορεί όντως να χρησιμοποιειθεί γενικευμένα για τους συγκεκριμένους καρκίνους..

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνέυμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!
[tt]
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ....
[/tt]

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ασε φιλε, αυτη η αρρωστια...εχει ξεριζωσει οικογενειες και οικογενειες...μαζι και την δικια μου .. :-(

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ....
[/tt]

Γιατι νομιζεις οτι η τιμη ενος φαρμακου βγαινει απο το κοστος παραγωγης του???  :headbang: :headbang: :headbang:

ΕΛΕΟΣ με τους γνωστες της "αληθειας" .  :idiot:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι νομιζεις οτι η τιμη ενος φαρμακου βγαινει απο το κοστος παραγωγης του???  :headbang: :headbang: :headbang:

ΕΛΕΟΣ με τους γνωστες της "αληθειας" .  :idiot:
Ωραια εξυπναδα ειπες καλο μου  :headbang:  :jerking:  :headbang:
Κατι ξερω και εγω απο αυτο τον χωρο,κανε μου τη χαρη γιατι δεν εχω και καλη διαθεση...
Αν δεν σε αρεσει κατι ΜΗΝ απαντας!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωραια εξυπναδα ειπες καλο μου  :headbang:  :jerking:  :headbang:
Κατι ξερω και εγω απο αυτο τον χωρο,κανε μου τη χαρη γιατι δεν εχω και καλη διαθεση...
Αν δεν σε αρεσει κατι ΜΗΝ απαντας!!!!
Καλημέρα,μη φορτώνεις από τώρα...Σαββατοκύριακο έρχεται! ;) ;)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα,μη φορτώνεις από τώρα...Σαββατοκύριακο έρχεται! ;) ;)
Καλο μεσημερι Ναυαρχε!! :cheesy:
Δικιο εχεις ,αλλα οταν παραθετεις μια τεκμηριωμενη αποψη,δεν χρειαζεται να λεει ο καθενας μετα τις  :jerking: του!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Καλο μεσημερι Ναυαρχε!! :cheesy:
Δικιο εχεις ,αλλα οταν παραθετεις μια τεκμηριωμενη αποψη,δεν χρειαζεται να λεει ο καθενας μετα τις  :jerking: του!!
Kατ' αρχην οπως θα ξερεις οι αποψεις ειναι σαν τις κολοτρυπιδες... κατα συνεπεια ολοι εχουμε απο μια.Σε οτι αφορα την δικια σου αποψη θα ηθελα να σου πω οτι ακομα και ανθρωποι που κινουνται σε χωρους που θεωρητικα 'ξερουν' κατι παραπανω δεν συμφωνουν μεταξυ τους για το τι πραγματικα συμβαινει.Παντως αυτο που καλο θα ειναι να ξερουμε ολοι ως αξιωμα ειναι οτι φαρμακο για τον καρκινο με την εννοια του εμβολιου ή της ουσιας που θα θεραπευει την νοσο δεν θα υπαρξει ποτε αλλα ισως καποτε βρεθει η μεθοδος θεραπειας για την καθε μορφη του ξεχωριστα.Η οριστικη ιαση του καρκινου θα ερθει πολυ αργοτερα μονο μεσω μελετων DNA.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Kατ' αρχην οπως θα ξερεις οι αποψεις ειναι σαν τις κολοτρυπιδες... κατα συνεπεια ολοι εχουμε απο μια.Σε οτι αφορα την δικια σου αποψη θα ηθελα να σου πω οτι ακομα και ανθρωποι που κινουνται σε χωρους που θεωρητικα 'ξερουν' κατι παραπανω δεν συμφωνουν μεταξυ τους για το τι πραγματικα συμβαινει.Παντως αυτο που καλο θα ειναι να ξερουμε ολοι ως αξιωμα ειναι οτι φαρμακο για τον καρκινο με την εννοια του εμβολιου ή της ουσιας που θα θεραπευει την νοσο δεν θα υπαρξει ποτε αλλα ισως καποτε βρεθει η μεθοδος θεραπειας για την καθε μορφη του ξεχωριστα.Η οριστικη ιαση του καρκινου θα ερθει πολυ αργοτερα μονο μεσω μελετων DNA.

Ενταξει ισως να διαφωνισετε μ'αυτο που θα πω αλλα πιστευω χωρις να ξερω τεκμηριωμενα οτι εχουν φτασει κοντα αν δεν εχουν βρει θεραπεια ειτε για το καρκινο ειτε για οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ασθενεια. Παντα θα παιζουν συμφεροντα οικονομικοπολιτικα και παντα θα υπαρχει ανταγωνισμος τον φαρμακοβιομηχανιων. Δυστυχως ΟΛΑ αυτα ειναι εις βαρος του απλου ανθρωπου και στη ζωη του φυσικα...
Ενα κακο επιλεον ειναι οτι τουλαχιστον να εκαναν τη ζωη αυτων των ανθρωπων πιο υποφερτη απο το πονο αλλα υπαρχει και η αναισθησια παντα.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω με τα περισσοτερα που γραφεις αγαπητε μου!
Αυτοι που διαφωνουν μεταξυ τους ειναι ειτε απο αγνοια ,ειτε απο συμφερον!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πριν να εκφέρετε γνώμη ακούστε με προσοχή και αυτά που λέει ο ίδιος ο γιατρός και διαβάστε αυτά που γράφει στα γράμματα του.

Έχει δει ορισμένα αποτελέσματα σε καρκινικά κύτταρα που αναπτύχθηκαν στο εργαστήριο και σε ποντίκια στα οποία εισήχθηκαν καρκινικά κύτταρα με ένεση και όχι σε ανθρώπους. Ακόμη και αυτά τα εργαστηριακά αποτελέσματα λίγοι τα έχουν αναπαραγάγει.

Το υπουργείο Υγείας του Καναδά έδωσε άδεια για να αρχίσουν κλινικές δοκιμές φάσης ΙΙ σε ασθενείς με έναν ιδιαίτερα επιθετικό καρκίνο του εγκεφάλου.
Επίσης υπάρχουν ερωτηματικά για την τοξικότητα του ().

Τώρα ορισμένοι μπορεί να πιστεύουν ότι στον Καναδά (όπου υπάρχει ένα από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα δημόσιας υγείας στον κόσμο) τα πέρνουν από τις φαρμακευτικές και δεν αφήνουν να γίνουν οι απαιτούμενες κλινικές έρευνες. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για οργανισμούς όπως Cancer Research UK - και αυτοί τα πέρνουν.

Χρήσιμο λοιπόν είναι να δούμε τι έχει πει ο ίδιος ο γιατρός:

"Whether this will be a miracle drug? Of course it is premature to say. It might not work in human beings. Oncology is full of 'miracle drugs' in animals that never made it because they don't work in human beings."

Και για αυτούς που φωνάζουν: μπορούν να δωρίσουν οι ίδιοι χρήματα για να συνεχισθεί η έρευνα. Ας δούνε εδώ:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πριν να εκφέρετε γνώμη ακούστε με προσοχή και αυτά που λέει ο ίδιος ο γιατρός και διαβάστε αυτά που γράφει στα γράμματα του.

Έχει δει ορισμένα αποτελέσματα σε καρκινικά κύτταρα που αναπτύχθηκαν στο εργαστήριο και σε ποντίκια στα οποία εισήχθηκαν καρκινικά κύτταρα με ένεση και όχι σε ανθρώπους. Ακόμη και αυτά τα εργαστηριακά αποτελέσματα λίγοι τα έχουν αναπαραγάγει.

Το υπουργείο Υγείας του Καναδά έδωσε άδεια για να αρχίσουν κλινικές δοκιμές φάσης ΙΙ σε ασθενείς με έναν ιδιαίτερα επιθετικό καρκίνο του εγκεφάλου.
Επίσης υπάρχουν ερωτηματικά για την τοξικότητα του ().

Τώρα ορισμένοι μπορεί να πιστεύουν ότι στον Καναδά (όπου υπάρχει ένα από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα δημόσιας υγείας στον κόσμο) τα πέρνουν από τις φαρμακευτικές και δεν αφήνουν να γίνουν οι απαιτούμενες κλινικές έρευνες. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για οργανισμούς όπως Cancer Research UK - και αυτοί τα πέρνουν.

Χρήσιμο λοιπόν είναι να δούμε τι έχει πει ο ίδιος ο γιατρός:

"Whether this will be a miracle drug? Of course it is premature to say. It might not work in human beings. Oncology is full of 'miracle drugs' in animals that never made it because they don't work in human beings."

Και για αυτούς που φωνάζουν: μπορούν να δωρίσουν οι ίδιοι χρήματα για να συνεχισθεί η έρευνα. Ας δούνε εδώ:

:thumbsup: Εισαι ισως ο μοναδικος που θα μπορουσε να τα διατυπωσει τοσο ωραια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom