Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Κάτι που εκλείπει και στη χώρα μας
Παντού φαινόμενο, λόγω έπαρσης των φελών έναντι των αφελών. I shop therefore I am. ITS ALL STAGED MATE.
Κάτι που εκλείπει και στη χώρα μας
Οι Pωσίδες είναι καριόλες, οι Eλληνίδες ελλεεινίδες... καλά πάμε...
Ετσι και εγω βρηκα Ολλανδεζα και εστειλα την Ουκρανεζα σπιτι της.
Την παλιοχαμουρα.
Αρκετα μασησε ας βρει αλλο μαγκα .
Μακριά απο παραδόπιστες γυναίκες απο όπου και άν προέρχονται...
ΟΛΕΣ είναι ψώλες (απλώς άλλες είναι περισσότερο... κι άλλες λιγότερο).
Γι΄αυτό... κεράστε τες όσο πάει πούτσα... και μετά τον πούλο... N E X T
Παντως αν μια γυναικα δεν αγαπησει εναν αντρα , δε σημαινει οτι ειναι καταναγκην καριολα, ετσι ; ;)
δεν πιστευεις οτι μπορει να υπαρχει το ετερον σου ημισι καπου εκει εξω;
Ναι, αλλά υπάρχει και η διαφορά της κουλτούρας. Δεν είναι ίδιος ένας λαός με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ρωσσίας, που πιθανότατα, μετά από 10 χρόνια θα έχει ξεπεράσει τα σύνδρομα του νεοπλουτισμού από τον Ελληνικό, που νεοπλούτισε χωρίς αντίκρυσμα και χωρίς κρατική ή οικονομική υποδομή. Ούτε επίσης, με το ρόλο που επιφυλάσει στις γυναίκες εκ κεκτημένης ταχύτητας ή εξωτερικών καταστάσεων
μπα... είμαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση εγώ (κι αφού μ' έκανε η μάνα μου, έσπασε το καλούπι)
Παντως αν μια γυναικα δεν αγαπησει εναν αντρα , δε σημαινει οτι ειναι καταναγκην καριολα, ετσι ; ;)
Αν ο αλλος δεν το καταλαβαινει οτι του λεει ψεματα μετα απο πολυ καιρο σχεσης ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.Αν υποκρίνεται όμως οτι τον αγαπάει είναι!!
καλυτερα ελεινη παρα καργιολα
Αν ο αλλος δεν το καταλαβαινει οτι του λεει ψεματα μετα απο πολυ καιρο σχεσης ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Ασε μεγαλε γιατι εχω δυο σακκουλες σκουπιδιων γεματες αγαπες.Παντως αν μια γυναικα δεν αγαπησει εναν αντρα , δε σημαινει οτι ειναι καταναγκην καριολα, ετσι ; ;)
Ασε μεγαλε γιατι εχω δυο σακκουλες σκουπιδιων γεματες αγαπες.
Αν θες να περασεις να σου δοσω την μια.
Οι ρωσίδες είναι καριόλες, οι ελληνίδες ελλεεινίδες... καλά πάμε...
εεεεεεεεεεεεεελα τι μου λες τωραπραγματικα ομως
οι μεν μας βρωμανε, οι δε μας ξυνιζουν..
ουτε οι ανδρες ξερουν τι θελουν μου φαινεται