Νέα

Καριόλες Ρωσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:-) Δηλαδή με λίγα λόγια όποιος παντρευτεί ρωσίδα την κάθισε την βάρκα και όποιος παντρευτεί ελληνίδα όλα μέλι γάλα. Μάλλον εγώ έχω πέσει σε άτυχους γνωστούς και φίλους γιατί οι περισότεροι δεν θα έλεγα ότι ευτύχησαν ιδιαίτερα στους γάμους τους. Μεγάλο ποσοστό χωρισμών που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν οι γυναίκες ορισμένων ήταν λίγο ελαφρύτερες για να μπορέσουν να τις ξεφορτωθούν.

Έτσι ακριβώς, συν κοινωνικές συμβάσεις - παιδιά, πολλοί νέοι άνθρωποι 30 - 40 ανέχονται καταστάσεις που σε άλλες περιπτώσεις δε θα έπρεπε να υπήρχαν καν. Προσωπικά θα παντρευόμουν Ρωσσίδα (από τη ...Ρωσσία ) και Δυτικοευρωπαία, γιατί πολλές έχουν κουλτούρα και επίπεδο πέραν της εγγενούς συμπεριφοράς μιας γυναίκας στην κοινωνία τους, η οποία λόγω της απουσίας της... τοπικής υπερεκτίμησης και υπερπροστασίας δημιουργεί, άποψή μου, πιο ολοκληρωμένα άτομα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ασ μιλησουμε και για ρωσίδες λοιπόν. Μουνάρες, συμφωνώ απόλυτα για πολλές από αυτές. Όμως και καριώλες, σκατόψυχες, πουλημενες στον γαμιά που θα τους εξασφαλίσει τα περισσότερα. Το συμφέρον τους πάνω απ όλα, αλλά με τρόπο. Η γνώμη σας; Θα παντευώσασταν μόνο ρωσίδα όταν ερχόταν η ώρα να νοικοκυρευτειτε όσοι τις λατρεύεται;

Kαι οι Ελληνιδες ειναι το ιδιο στην πλειοψηφια τους αλλα περνανε χρονια μεχρι να το καταλαβεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έτσι ακριβώς, συν κοινωνικές συμβάσεις - παιδιά, πολλοί νέοι άνθρωποι 30 - 40 ανέχονται καταστάσεις που σε άλλες περιπτώσεις δε θα έπρεπε να υπήρχαν καν. Προσωπικά θα παντρευόμουν Ρωσσίδα (από τη ...Ρωσσία ) και Δυτικοευρωπαία, γιατί πολλές έχουν κουλτούρα και επίπεδο, πέραν της εγγενούς συμπεριφοράς μιας γυναίκας στην κοινωνία τους, η οποία λόγω της απουσίας της... τοπικής υπερεκτίμησης και υπερπροστασίας δημιουργεί, άποψή μου, πιο ολοκληρωμένα άτομα

Φυσικά μπορούμε να παραβλέψουμε και το σωματότυπο :2funny: και την ανταλλαγή απόψεων με μια Ευρωπαία σε σχέση με τις Ελληνίδες που στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμα και στις πτυχιούχες, η μόρφωση είναι μερικώς :cheesy: επιφανειακή

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
… Προσωπικά θα παντρευόμουν Ρωσσίδα (από τη ...Ρωσσία ) και Δυτικοευρωπαία, γιατί πολλές έχουν κουλτούρα και επίπεδο, πέραν της εγγενούς συμπεριφοράς μιας γυναίκας στην κοινωνία τους, η οποία λόγω της απουσίας της... τοπικής υπερεκτίμησης και υπερπροστασίας δημιουργεί, άποψή μου, πιο ολοκληρωμένα άτομα

Leonoro αυτό που λέω δεν είναι μομφή σε εσένα, απλά παίρνω αφορμή από αυτό που είπες για να εκφράσω τις ιδέες μου.

Το θέμα δεν είναι αν εμείς θα τις παντρευόμασταν τις Ρωσίδες (από τη Ρωσία) ή τις Δυτικοευρωπαίες, αλλά αν αυτές θα μας πανδρευόντουσαν.

Το επίπεδο του έλληνα είναι πάρα πολύ χαμηλό σε σχέση με το μέσο ευρωπαϊκό επίπεδο (συμπεριλαμβανομένης και της Ανατολικής Ευρώπης). Κουτοπονηριά, τεμπελιά, χαμηλό πολιτισμικό επίπεδο, χωριάτικος εγωκεντρισμός, αγένεια, κακή τρόποι συμπεριφοράς, κομπλεξισμός, κακομοιριά, βλακεία και χαμηλού επιπέδου σκέψη που συνήθως βασίζεται σε δεισιδαιμονίες και όχι στην επιστήμη και την πραγματικότητα είναι λίγα από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά του έλληνα.

Αν εσύ ήσουν «Δυτικοευρωπαία» θα ήθελες να τον παντρευτείς αυτόν τον μαλάκα ;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εξυπνάδες βλέπω. Τα αυτονόητα δεν είναι για τους πολύ έξυπνους :rolleyes:

Leonoro αυτό που λέω δεν είναι μομφή σε εσένα, απλά παίρνω αφορμή από αυτό που είπες για να εκφράσω τις ιδέες μου.

Το θέμα δεν είναι αν εμείς θα τις παντρευόμασταν τις Ρωσίδες (από τη Ρωσία) ή τις Δυτικοευρωπαίες, αλλά αν αυτές θα μας πανδρευόντουσαν.

Το επίπεδο του έλληνα είναι πάρα πολύ χαμηλό σε σχέση με το μέσο ευρωπαϊκό επίπεδο (συμπεριλαμβανομένης και της Ανατολικής Ευρώπης). Κουτοπονηριά, τεμπελιά, χαμηλό πολιτισμικό επίπεδο, χωριάτικος εγωκεντρισμός, αγένεια, κακή τρόποι συμπεριφοράς, κομπλεξισμός, κακομοιριά, βλακεία και χαμηλού επιπέδου σκέψη που συνήθως βασίζεται σε δεισιδαιμονίες και όχι στην επιστήμη και την πραγματικότητα είναι λίγα από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά του έλληνα.

Αν εσύ ήσουν «Δυτικοευρωπαία» θα ήθελες να τον παντρευτείς αυτόν τον μαλάκα ;;;

Εξαρτάται από το επίπεδο της...ρωσσίδας

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Παντως ρε παιδια ειναι δυνατον να μη τσιμπαει ο καθε κακομοιρης οταν μια κοπελιτσα σαν τα κρυα τα νερα (εστω και για το συμφερον της και μονος) του κανει κωλοτουμπες? Ο εξυπνος αντρας παντως κατα τη γνωμη μου εκμεταλευεται την αγωνια της να τα μπλεξει με Ελληνα και τη καταλληλη στιγμη γινεται μπουχος.
Εγω απορω με πολλους που παντρευονται γριες και μπαζα εκ Ρωσιας .

Επισκέπτης
Ασ μιλησουμε και για ρωσίδες λοιπόν. Μουνάρες, συμφωνώ απόλυτα για πολλές από αυτές. Όμως και καριώλες, σκατόψυχες, πουλημενες στον γαμιά που θα τους εξασφαλίσει τα περισσότερα. Το συμφέρον τους πάνω απ όλα, αλλά με τρόπο. Η γνώμη σας; Θα παντευώσασταν μόνο ρωσίδα όταν ερχόταν η ώρα να νοικοκυρευτειτε όσοι τις λατρεύεται;
+100000000000000000000000000000
Απαπαπαπα καλυτερα σκυλα και Ελληνιδα.

tomCris

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά μπορούμε να παραβλέψουμε και το σωματότυπο :2funny: και την ανταλλαγή απόψεων με μια Ευρωπαία σε σχέση με τις Ελληνίδες που στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμα και στις πτυχιούχες, η μόρφωση είναι μερικώς :cheesy: επιφανειακή

Ποια μόρφωση;; Αφού οι περισσότερες έχουν τελειώσει το Πανεπιστήμιο της πούτσας! 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

τουλαχιστον αμα τσακωνεστε καταλαβενει ο ενας τον αλλον. φαντασου με την ρωσσιδα που θα πρεπει να κανεις και μεταφραση

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Και συνεχίζω παρά τις παραινέσεις mobile....
Ρωσσίδα και ελληνικός ποιμενικός φύλακας ή Ελληνικός ποιμενικός multitask;
Η όρεξη είναι στα γονίδια. Στο τέλος, είναι και η αγορά και η ζήτηση ενός...προϊόντος/ράτσας

Ποια μόρφωση;; Αφού οι περισσότερες έχουν τελειώσει το Πανεπιστήμιο της πούτσας! 

Θετικό και ίσως όχι περιοριστικό :2funny:

Επισκέπτης
Παρε Ρωσσιδα αλλα μετα μην κλαις .
Εγω τις Ρωσσιδες τις γουσταρω για 3 ντουζινες πηδους ,36 γαμησια με αλλα λογια.
Μετα απο τα 36 αρχιζουν τα βασανα.
Οποτε ως εκει.
Ναι ειναι μουναρες αλλα μετα τα πρωτα 5 λεπτα ολες ιδιες ειναι που να δεις μετα απο 3 ντουζινες πηδους πως σου βρωμανε λογο κωλοχαρακτηρα που εχουν.
Σε βαζουν στην ιδια ευθεια με ολους και η κουβεντα που λατρευουν ειναι.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αντε μωρη καριολες στην Σιβηρια.
ΟΥΣΤ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι ρωσίδες είναι καριόλες, οι ελληνίδες ελλεεινίδες... καλά πάμε... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εξυπνάδες βλέπω. Τα αυτονόητα δεν είναι για τους πολύ έξυπνους :rolleyes:

Εξαρτάται από το επίπεδο της...ρωσσίδας
σωστος!δε νομιζω οτι μια Ρωσσιδα καποιου επιπεδου θα ερθει ποτε να μεινει μονιμα στην Ελλαδα!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μακριά απο παραδόπιστες γυναίκες απο όπου και άν προέρχονται. Η Ρωσία θέλει προσοχή γιατί παράγει και εξάγει πολλούς παθητικά παραδόπιστους ανθρώπους τα τελευταία 15 χρόνια. Κάθε παθητικά παραδόπιστος άνθρωπος έχει μηδενικές αρχές. Δεν έχει σημασία απο που προέρχεται, είναι κυνικός μηδενιστής, δεν ξέρει τι θέλει, και επάγει δυστυχία σε οποιονδήποτε αξιοπρεπή άνθρωπο. Παρασιτεί.

Οι σωστές Ρωσίδες είναι πολύ γλυκιές κοπέλες αλλά λιγότερο ενδιαφέρουσες κοινωνικά απο τις σωστές Δυτικοευρωπαίες. Όμως καλύτερες για οικογένεια. Είναι πιο απλές. Επίσης θέλουν μαθήματα εξωρωσικής αντίληψης. Είναι αρκετά στερότυπες. Κατάλοιπα δεσποτισμού στο λαό τους.

Οι άλλες είναι πιο ''στα πράγματα''. Μοντέρνες, ποιο ενήμερες. Άντε με Ρωσίδα να μιλήσεις για γενικά θέματα στα σοβαρά, και να περιμένεις να έχει κάτι να προσθέσει...Καληνύχτα. Ιδανικές για λαϊκούς.

*Ο καλός μη γύφτος Έλληνας σπανίζει, αλλά αν τον πετύχεις, είναι γαμώ τα άτομα. :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παρε Ρωσσιδα αλλα μετα μην κλαις .
Εγω τις Ρωσσιδες τις γουσταρω για 3 ντουζινες πηδους ,36 γαμησια με αλλα λογια.
Μετα απο τα 36 αρχιζουν τα βασανα.
Οποτε ως εκει.
Ναι ειναι μουναρες αλλα μετα τα πρωτα 5 λεπτα ολες ιδιες ειναι που να δεις μετα απο 3 ντουζινες πηδους πως σου βρωμανε λογο κωλοχαρακτηρα που εχουν.
Σε βαζουν στην ιδια ευθεια με ολους και η κουβεντα που λατρευουν ειναι.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αντε μωρη καριολες στην Σιβηρια.
ΟΥΣΤ.

Δε λέω ότι θα πάρω Ρωσσίδα :cheesy: ούτε Δυτικόευρωπαία. Το αν συζητάμε σε broad scope. Τη γνώμη των για πολλές καταστάσεις στη Ελλάδα την ξέρω. Εξαρτάται και με τι... ρωσσίδα :cheesy: μιλάς φαντάζομαι

Επισκέπτης
Ετσι και εγω βρηκα Ολλανδεζα και εστειλα την Ουκρανεζα σπιτι της .
Την παλιοχαμουρα.
Αρκετα μασησε ας βρει αλλο μαγκα .

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι και εγω βρηκα Ολλανδεζα και εστειλα την Ουκρανεζα σπιτι της .
Την παλιοχαμουρα.
Αρκετα μασησε ας βρει αλλο μαγκα .

καλα εκανες τωρα εχεις και κονε για την πιο γαματη χωρα της υφηλιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom