Μη σφίγκεσε πολύ evabb γιατί θα κλάσεις
αμα ειναι να κλασω θα σε βαλω κατω απο τον κωλο μου να νιωσεις και το αερακι να σου χαιδευει τα μαλακια
Φιλτατε Vrikolaka..
Αυτα εννουσα οταν εγραφα πριν περι καθαρσης στο σαιτ..!!!
Μη σφίγκεσε πολύ evabb γιατί θα κλάσεις
αμα ειναι να κλασω θα σε βαλω κατω απο τον κωλο μου να νιωσεις και το αερακι να σου χαιδευει τα μαλακια
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μιλαμε τρελο ρεμαλι εισαι,χουλιγκαναρια κανονικη!!!
χαχαχα
Φιλτατε Vrikolaka..
Αυτα εννουσα οταν εγραφα πριν περι καθαρσης στο σαιτ..!!!
καταρχην μπραβο skisti πολυ ενδιαφερον θεμα και σηκωνει πολυ συζητιση.καταρχην απο αυτες που ειναι στην Ελλαδα και λενε οτι εινα Ρωσσιδες αντε το 10% να εχει Ρωσσικα διαβατηρια.οι υπολοιπες ειναι απο την πρω'ιν σοβιετικη ενωση.παρα πολλες ειναι απο τη Μολδαβια οπου οι περισσοτρες ξερουν πολλοι λιγα Ρωσσικα.....Ασ μιλησουμε και για ρωσίδες λοιπόν. Μουνάρες, συμφωνώ απόλυτα για πολλές από αυτές. Όμως και καριώλες, σκατόψυχες, πουλημενες στον γαμιά που θα τους εξασφαλίσει τα περισσότερα. Το συμφέρον τους πάνω απ όλα, αλλά με τρόπο. Η γνώμη σας; Θα παντευώσασταν μόνο ρωσίδα όταν ερχόταν η ώρα να νοικοκυρευτειτε όσοι τις λατρεύεται;
καταρχην μπραβο skisti πολυ ενδιαφερον θεμα και σηκωνει πολυ συζητιση.καταρχην απο αυτες που ειναι στην Ελλαδα και λενε οτι εινα Ρωσσιδες αντε το 10% να εχει Ρωσσικα διαβατηρια.οι υπολοιπες ειναι απο την πρω'ιν σοβιετικη ενωση.παρα πολλες ειναι απο τη Μολδαβια οπου οι περισσοτρες ξερουν πολλοι λιγα Ρωσσικα.....
εγώ συμφωνώ με τον φίλο skisti. Οι ρωσίδες καριόλες είναι και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα ευρώ και αυτό γιατί είναι πεινασμένες του κερατά. πολύ πιο πεινασμένες από την χειρότερη ελλεηνίδα. τουλάχιστον οι δικές μας έχουν και όλες από ένα διαμέρισμα και έχουνε και εναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό....
και θελουν να παρουν και την ελληνικη υποικοοτητα οποτε φιλαν κατουρημενες ποδιες για να την παρουν
σωστός ο evabb... και κωλοτρυπίδες γλύφουν...
Που είναι ρε παιδιά οι υποστηρικτές των ρωσίδων; Έχει αρκετές εδώ για όλους. Άντε ρε σις παντρευτείτε καμιά ρωσίδα να γαμάμε τζάμπα.
το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται αφού παντρευτεί το ρωσίδι. σταματάει να γλύφει κώλους??? ξέρει κανείς να μας πει???
εσυ να μας ενημερωνεις LIVE για τον πολεμο και ασε τα μουνακια ησυχα......εμενα με βλεπουνε εντελως διαφορετικα σαν Ρωσσοφωνο.οι καθαρα Ρωσσιδες(ξανθιες με ανοιχτοχρωμο δερμα)ειναι πολυ κρυες σα γυναικες.αλλιως θα σας εβλεπαν αν μιλαγατε τη γλωσσα τους.εγω ειμαι λατρης των Τουρκαλων.για να εχω επητυχια πρεπει να μαθω Τουρκικα.αν μαθω Τουρκικα θα με βλεπουν εντελως διαφορετικα.καταρχην πρεπει να διευκρυνισεται τι εννοειται με τον ορο Ρωσσιδες.της γυναικες της πρω'ι'ν Σοβιετικης Ενωσης?της Ρωσσιδες σαν Εθνοτητα?της γυναικες της Ρωσσκης ομοσπονδιας(πανω απο 180 εθνοτητες).καταρχην η καθε εθνοτητα στην πρω'ι'ν Σοβιετικη Ενωση εχει πολυ μεγαλες διαφορες θρησκευμα,γλωσσα,ηθη και εθιμα.
σκάσε μωρή φλόμπα γαμώ το χριστο σου μη σε χαρακώσω στη μάπα. τρούπιααμα ειναι να κλασω θα σε βαλω κατω απο τον κωλο μου να νιωσεις και το αερακι να σου χαιδευει τα μαλακια
εχεις δικιο αν ενας Ελληνας που ζει στην Ελλαδα και δεν μιλαει Ρωσσικα παντρευτει Ρωσσιδα κτα 90% θα χωρισει!!!για γαμο καλες ειναι οι Τουρκοφωνες απο την κεντρικη Ασια(ειναι λιγο ηληθιες αλλα υπακουες).επισης καλη επιλογη ειναι οι Καυκασιες.προσοχη οχι ολες.Γεωργιανες ΟΧΙ.Αρμενισες ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ εξαρταται απο τον ανθρωπο.Τσετσενες της συνιστω ανεπυφιλακτα(αν και ειναι λιγες)Κουρδες της πρώ'ι'ν Σοβιετικης ενωσης ΔΕΝ ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΙ(μια ειχε φαει τοσο ξυλο και να την σκοτωνα φιλη της δεν θα μου εφερνενα γαμισω)παντος κανουν φανταστικα γαμησια και ειναι πιστες μεχρι θανατου!!!:-) Δηλαδή με λίγα λόγια όποιος παντρευτεί ρωσίδα την κάθισε την βάρκα και όποιος παντρευτεί ελληνίδα όλα μέλι γάλα. Μάλλον εγώ έχω πέσει σε άτυχους γνωστούς και φίλους γιατί οι περισότεροι δεν θα έλεγα ότι ευτύχησαν ιδιαίτερα στους γάμους τους. Μεγάλο ποσοστό χωρισμών που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν οι γυναίκες ορισμένων ήταν λίγο ελαφρύτερες για να μπορέσουν να τις ξεφορτωθούν.