σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απο που;
ξερεις εσυ... ;)
απο που;
ξερεις εσυ... ;)
οχι δεν ξερω για πες
το ειδα στα ματια σου.. γιατι και εγω ειμαι μια καργια ελληνιδα ;) χα χα χα
εσυ γουσταρεις γενικα creampie η εχεις αλλο φετιχ
κοιτα τοση ωρα που καθομαι και ακουω μπινελικια για τη παρτη μου το λες και φετιχ το λες και μαζοχισμο....θες και αλλα?? τα αλλα αυτοι που με χαιρονται
κοιτα τοση ωρα που καθομαι και ακουω μπινελικια για τη παρτη μου το λες και φετιχ το λες και μαζοχισμο....θες και αλλα?? τα αλλα αυτοι που με χαιρονται
ειδες που τελικα συμφωνησαμε ??πολυ σωστη σε βρισκω![]()
ειδες που τελικα συμφωνησαμε ??![]()
ειδες που τελικα συμφωνησαμε ??![]()
ειχαμε μια επικοδομητικη διαμαχη που ολοι βγηκαμε κερδισμενοι
ειχαμε μια επικοδομητικη διαμαχη που ολοι βγηκαμε κερδισμενοι
Ριξτε πουτσα σε ξενες......τις ελλεηνιδες απαξιωστε τες. Εχει πλεον διαδωθει αυτο, οτι μονο αν κατσουν με την πρωτη θα ασχοληθει ο ελληνας μαζι τους, διαφορετικα γαμανε ξενες. Το εχουν παρει το μηνυμα ....και συν την κριση πλεον γαμιουνται για μια τυροπιτα ....ληγμενη !!!
Μιλησα με τον κολλητο, και εχει βαλει 2 στην σειρα για πουτσα. Η αλλη στελνει μηνυματα οτι τον λατρευει...και οι φιλες της πιεζουν να τα ξαναβρουν. Εγω του ειπα να γαμησει και μια της φιλη, για μια μπυρα Αλφα (οχι ακριβη!! ) αν γουσταρει το πορνιδιο.
Μην σας πω, καλυτερα που του εκατσε αυτο. Ερχεται το καλοκαιρι σιγα σιγα!
Ριξτε πουτσα σε ξενες......τις ελλεηνιδες απαξιωστε τες. Εχει πλεον διαδωθει αυτο, οτι μονο αν κατσουν με την πρωτη θα ασχοληθει ο ελληνας μαζι τους, διαφορετικα γαμανε ξενες. Το εχουν παρει το μηνυμα ....και συν την κριση πλεον γαμιουνται για μια τυροπιτα ....ληγμενη !!!
Μιλησα με τον κολλητο, και εχει βαλει 2 στην σειρα για πουτσα. Η αλλη στελνει μηνυματα οτι τον λατρευει...και οι φιλες της πιεζουν να τα ξαναβρουν. Εγω του ειπα να γαμησει και μια της φιλη, για μια μπυρα Αλφα (οχι ακριβη!! ) αν γουσταρει το πορνιδιο.
Μην σας πω, καλυτερα που του εκατσε αυτο. Ερχεται το καλοκαιρι σιγα σιγα!