Νέα

Κάργια Ελληνίδα (αληθινή ιστορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εσυ γουσταρεις γενικα creampie η εχεις αλλο φετιχ

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ γουσταρεις γενικα creampie η εχεις αλλο φετιχ

κοιτα τοση ωρα που καθομαι και ακουω μπινελικια για τη παρτη μου το λες και φετιχ το λες και μαζοχισμο....    :s&m_1: θες και αλλα?? τα αλλα αυτοι που με χαιρονται

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δωσε δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ριξτε πουτσα σε ξενες......τις ελλεηνιδες απαξιωστε τες. Εχει πλεον διαδωθει αυτο, οτι μονο αν κατσουν με την πρωτη θα ασχοληθει ο ελληνας μαζι τους, διαφορετικα γαμανε ξενες. Το εχουν παρει το μηνυμα ....και συν την κριση πλεον γαμιουνται για μια τυροπιτα ....ληγμενη !!!

Μιλησα με τον κολλητο, και εχει βαλει 2 στην σειρα για πουτσα. Η αλλη στελνει μηνυματα οτι τον λατρευει...και οι φιλες της πιεζουν να τα ξαναβρουν. Εγω του ειπα να γαμησει και μια της φιλη, για μια μπυρα Αλφα (οχι ακριβη!! ) αν γουσταρει το πορνιδιο.

Μην σας πω, καλυτερα που του εκατσε αυτο. Ερχεται το καλοκαιρι σιγα σιγα!

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ριξτε πουτσα σε ξενες......τις ελλεηνιδες απαξιωστε τες. Εχει πλεον διαδωθει αυτο, οτι μονο αν κατσουν με την πρωτη θα ασχοληθει ο ελληνας μαζι τους, διαφορετικα γαμανε ξενες. Το εχουν παρει το μηνυμα ....και συν την κριση πλεον γαμιουνται για μια τυροπιτα ....ληγμενη !!!

Μιλησα με τον κολλητο, και εχει βαλει 2 στην σειρα για πουτσα. Η αλλη στελνει μηνυματα οτι τον λατρευει...και οι φιλες της πιεζουν να τα ξαναβρουν. Εγω του ειπα να γαμησει και μια της φιλη, για μια μπυρα Αλφα (οχι ακριβη!! ) αν γουσταρει το πορνιδιο.

χχαχαχ αντε παλι...  ολες τις βριζετε και τις λετε πατσαβουρες και στο τελος ουτε αυτες σας καθονται....  φαντασου.... τον εθνικο σταρ τι τον εχεις???

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

αν δεν μου κατσει με την πρωτη φιλε δεν αχολουμε ξανα.
θα σου πω μια περιπτωση μιας που δεν μου εκατσε με την πρωτη και μετα σκυλιασε γιατι πηδηξα την κουμπαρα της

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
η μαλακια ηταν οτι η κουμπαρα της ηταν παντρεμενη και το εμαθε ο αντρας της και χωρισαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom