Νέα

Καράβι-club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα constant
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Μάγκες από Θεσαλονίκη,μήπως ξέρετε τίποτα για το καραβάκι που το έχουν κάνει club,και φεύγει από το λευκό πύργο μετά τις 3 τα ξημερώματα?????

nantine

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
μα δεν εχει μονο ενα...

OP
OP
C

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Το μόνο που ξέρω είναι πως το συγκεκριμένο αναχωρεί γύρω στις 4π.μ.! Και μέσα μάλλον παίζουν πολλά πράγματα....

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι όπως είδα τον τίτλο νόμιζα πως είναι "το μουνί σέρνει καράβι-κλαμπ"  :cheesy:

Επισκέπτης
ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ιδέα!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ασχετο, νέος και δεν ξέρω.Για να στείλω προσ μηνυμα σε κάποιον γράφω τίποτα σε αυτα :
Verification: 
Listen to the Letter
Please enter the code in the image above to send this pm. 

ή αρκει η αποστολή;

deejay

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το καραβι ειναι club after ανοιγει μετα τισ 2-3 το βραδυ και μπορεις να ωρεις οτι γουσταρεις εκει απο gay staight trans lasbian ειδικα αν πας κατα τις 5 με  6,30 το πρωι οι περισσσοτερες ειναι τυφλα και γκαβ......νες.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και που την πεφτει το παπορι...?λευκο πυργο ή κανει γυρες?

deejay

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
sto agalma tou megalou aleksandrou arazei kai ana mia wra peripou an to epitrepei o kairos kaneis mia volta sto thermaiko kai epistrefei pali.........apla den einai na kaneis kamia mamakia ekei giati oi mpravoi den masane se tpt entelws pliroforiaka.ekei einai na pas na pieis tin mpira sou giati den einai gia poto na fortwseis kai na figeis...den nomixw na exoun allaksei ta pragmata giati exw na paisw kai kanena dimino ekei logo tis douleias mou.

OP
OP
C

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
ξερεις γιατι το ανεφερα αυτο deejay?Ειχα ανεβει με ενα φιλο απο πεμπτη για μια δουλεια ημερησια και καλα...και καταληξαμε σαββατο εγω το βραδακι στο goldfish με μια ''ανηψια'' μου και αυτος στο ξενοδοχειο να κοιμαται!!
Μολις την παω στο ξενοδοχειο κατα τις 4 το πρωι,τον βλεπω με ενα καφε στο χερι να την κανει!!!Και μου ερχεται την κυριακη κατα τις 1 το μεσημερι,κυριολεκτικα ρεταλι!!!!
Μαυρο χαλι λεμε...Και μετα αφου συνηλθε το βραδυ μου ειπε πως ειχε παει εκει στο καραβακι,και του την επεσαν δυο μουναρες,μια σερραιες και τον πηγαν στο ξενοδοχειο τους,και τον εκαναν να ξεχασει το ονομα του!!!
Αποτελεσμα,να φορτωσουμε στη Θηβα το αμαξι στην οδικη για να δικαιολογηθουμε στις γυναικες μας οτι μειναμε απο δισκο....

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ξερεις γιατι το ανεφερα αυτο deejay?Ειχα ανεβει με ενα φιλο απο πεμπτη για μια δουλεια ημερησια και καλα...και καταληξαμε σαββατο εγω το βραδακι στο goldfish με μια ''ανηψια'' μου και αυτος στο ξενοδοχειο να κοιμαται!!
Μολις την παω στο ξενοδοχειο κατα τις 4 το πρωι,τον βλεπω με ενα καφε στο χερι να την κανει!!!Και μου ερχεται την κυριακη κατα τις 1 το μεσημερι,κυριολεκτικα ρεταλι!!!!
Μαυρο χαλι λεμε...Και μετα αφου συνηλθε το βραδυ μου ειπε πως ειχε παει εκει στο καραβακι,και του την επεσαν δυο μουναρες,μια σερραιες και τον πηγαν στο ξενοδοχειο τους,και τον εκαναν να ξεχασει το ονομα του!!!
Αποτελεσμα,να φορτωσουμε στη Θηβα το αμαξι στην οδικη για να δικαιολογηθουμε στις γυναικες μας οτι μειναμε απο δισκο....
κατι μου θυμιζεισ εσυ......μηπως εχεισ ξυρισμενο κεφαλι;;;

deejay

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ayto pou kserw egw apo dikies mou empiries αυτο που ξερω εγω απο εμπειριες μου στο μαγαζι αυτο ειναι οτι κατα 90% θα φορτωσεις και θα περασεις καλα...............οσες φορεσ ειχα τις αντοχες και πηγαινα μετα την δουλεια φορτωνα και εφευγα με αποτελεσμα να θελω προορα αλλαγη αμορτισερ στο αμαξι :)

Επισκέπτης
καποτε στα βαπορια γινοτανε τις μουρλης...(απο φωρτομα εννοω) . Τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι λιγο ποιο χαλαρα απο οτι μου λενε κατι φιλοι μου....εχω και καιρο να παω γμτ.......!!!!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
κοτες κοτες κορωπιοτες.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο αυτα τα posts ...βλεπω να την πεφτουν ολοι στο καραβι μπας κ τους κατσει κανα φορτωμα (κ γω μεσα σ αυτους)...αρχιδοκαμπος μαλλον θα καταληξει...

Επισκέπτης
Τωρα θα καταληξει? εδω βλεπεις γυναικα με τα κιαλια εκει μεσα.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά , χθες πήγα στο "Αμμος" και δεν είχε τίποτα , νέκρα!! Μήπως ξέρετε ποιο καράβι από τα 3 έχει κόσμο  ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom