Νέα

Καρατζαφέρης: Αποφυλακίστε τον Ντερτιλή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ειμαι σιγουρος πλεον πως η εντυπωση που εχεις για τις γυναικες ειναι πως ειναι επιπεδες και ιλουστρασιον....

Δεν είναι όλες οι γυναίκες με τόσο "δουλεμένη" σουφρίτσα σαν τη δική σου, μικρή μου.
Μόνο αυτές της κατηγορίας απο Ariana Jollee και πάνω.
Σε παραδέχομαι πάντως.
Κρατιέσαι ακόμα, όπως είδαμε και στη φωτό.    :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
τι μου λετε? και αντεχει ο εγκεφαλος σας να κανει τοσες πολυπλοκες διαδικασιες? φανταζομαι μεχρι εκει θα φτανει...

προ  15  ημερών  έμαθα  και  να  χέζω εκτός  πάνας !

Επισκέπτης
Δεν είναι όλες οι γυναίκες με τόσο "δουλεμένη" σουφρίτσα σαν τη δική σου, μικρή μου.
Μόνο αυτές της κατηγορίας απο Ariana Jollee και πάνω.
Σε παραδέχομαι πάντως.
Κρατιέσαι ακόμα, όπως είδαμε και στη φωτό.    :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

εχετε κανει διατριβη παντως απ'οτι βλεπω στις τσοντες (οι οποιες συνοδευονται και απο βασανισμο του πεους σας)... τοσες γνωσεις? φανταζομαι οτι θα εχετε περασει απειρες ωρες βλεποντας και "παιζοντας"...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εχετε κανει διατριβη παντως απ'οτι βλεπω στις τσοντες (οι οποιες συνοδευονται και απο βασανισμο του πεους σας)... τοσες γνωσεις? φανταζομαι οτι θα εχετε περασει απειρες ωρες βλεποντας και "παιζοντας"...

ένα  θα  σου  πω γνωθι σαυτόν !

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Είσαι και πουριτανή (εκτός απο ξεκωλιάρα), κοκκώνα μου;    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Βγάλτερε όξω  τον  απυτόνε  να  μην  κλαίνε  τα  παιδάκια  και δε  φάνε  γαλοπούλα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom