Επισκέπτης
Αλλά βέβαια, εσύ που είσαι μεγαλόψυχος, θα τον έβγαζες το Φλωράκη στα 80 του, έτσι;
Εκεί που θα τον έβαζα εγώ το Φλωράκη αν ζούσα το 1949 ,
δεν θα έβγαινε ποτέ!!!!
Αλλά βέβαια, εσύ που είσαι μεγαλόψυχος, θα τον έβγαζες το Φλωράκη στα 80 του, έτσι;
και οταν μιλατε....Το κακό είναι ότι όταν μεθάω κλάνω πολύ δυνατά .
Να τα εκατοστήσει
και οταν μιλατε....
ειμαι σιγουρος πλεον πως η εντυπωση που εχεις για τις γυναικες ειναι πως ειναι επιπεδες και ιλουστρασιον....
τι μου λετε? και αντεχει ο εγκεφαλος σας να κανει τοσες πολυπλοκες διαδικασιες? φανταζομαι μεχρι εκει θα φτανει...Και όταν ρεύομαι
Εκεί που θα τον έβαζα εγώ το Φλωράκη αν ζούσα το 1949 ,
δεν θα έβγαινε ποτέ!!!!
τι μου λετε? και αντεχει ο εγκεφαλος σας να κανει τοσες πολυπλοκες διαδικασιες? φανταζομαι μεχρι εκει θα φτανει...
Δεν είναι όλες οι γυναίκες με τόσο "δουλεμένη" σουφρίτσα σαν τη δική σου, μικρή μου.
Μόνο αυτές της κατηγορίας απο Ariana Jollee και πάνω.
Σε παραδέχομαι πάντως.
Κρατιέσαι ακόμα, όπως είδαμε και στη φωτό.
μπραβο! αρκει να μην τα τρωτε μετα!προ 15 ημερών έμαθα και να χέζω εκτός πάνας !
εχετε κανει διατριβη παντως απ'οτι βλεπω στις τσοντες (οι οποιες συνοδευονται και απο βασανισμο του πεους σας)... τοσες γνωσεις? φανταζομαι οτι θα εχετε περασει απειρες ωρες βλεποντας και "παιζοντας"...
εχετε κανει διατριβη παντως απ'οτι βλεπω στις τσοντες (οι οποιες συνοδευονται και απο βασανισμο του πεους σας)... τοσες γνωσεις? φανταζομαι οτι θα εχετε περασει απειρες ωρες βλεποντας και "παιζοντας"...
τώρα λες παπαριές , αφού στα στέλνω στο ταπεράκι κάθε απόγεμα να κολατσίσεις !μπραβο! αρκει να μην τα τρωτε μετα!
εγω? καθολου πουριτανος, το γελιο σου παντως στην περιγραφη της μετα εφηβικης ζωης σου που εκανα μου λεει πολλα παντως...Είσαι και πουριτανή (εκτός απο ξεκωλιάρα), κοκκώνα μου;
με μπερδευετε με τον fethry! οι μπομπες βλεπετε.... δεν πειραζει, σας συγχωρω....τώρα λες παπαριές , αφού στα στέλνω στο ταπεράκι κάθε απόγεμα να κολατσίσεις !
εγω? καθολου πουριτανος, το γελιο σου παντως στην περιγραφη της μετα εφηβικης ζωης σου που εκανα μου λεει πολλα παντως...
ενα ενα τα θυμασαι και τα προσθετεις? αλτσχαίμερ ε?Είσαι και πουριτανή (εκτός απο ξεκωλιάρα), κοκκώνα μου;
Τα καταπινεις ή σιχαίνεσαι;
Δεν μου είπες.