Επισκέπτης
το "πουτ δε κοτ νταουν" ξεχασες να του πεις...κι εσύ ταυτίζεσαι όπως φαίνεται...
βρε παπάρα, χασοδίκη, ότι μαλακία λες, μπορεί εξίσου άνετα να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου...
δεν το καταλαβαίνεις;
το "πουτ δε κοτ νταουν" ξεχασες να του πεις...κι εσύ ταυτίζεσαι όπως φαίνεται...
βρε παπάρα, χασοδίκη, ότι μαλακία λες, μπορεί εξίσου άνετα να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου...
δεν το καταλαβαίνεις;
Ο νέος που άνοιξε το θέμα γιατί έκανε έξι μηνόπουλα μπουζού ?
Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι να αποδείξω οτι είμαι στρέιτ.
Α, και δεν είμαι παπαγαλάκι της αστυνομίας, είδος που ευδοκιμεί εν αφθονία στους δεξιούς κύκλους του σάιτ.
Ούτε γλύφω τις ψωλές αυτών που βασάνισαν τον παππού μου στη Μακρόνησο.
Θέμα στοιχειώδους αξιοπρέπειας.
κι εσύ ταυτίζεσαι όπως φαίνεται...
δεν το καταλαβαίνεις;
για να γίνει πολιτευτής και μετέπειτα βουλευτής σαν τον μπουμπούκοΟ νέος που άνοιξε το θέμα γιατί έκανε έξι μηνόπουλα μπουζού ?
Γιατί να το κάνεις άλλωστε;
Έχεις εκδηλωθεί προ πολλού...
Βασικά έγλειφες και παρακαλούσες αυτούς που συκοφαντείς τώρα να καθαρίσουν για πάρτυ σου τω καιρω εκείνω που ήσουν πτυελοδοχείο...
Όσο για γλείψιμο ψωλών, άσε το...
Έχεις το know how...
Να είμαι ειλικρινής όχι, ιδίως όταν οι απαντήσεις σου είναι επιπέδου "είσαι και φαίνεσαι" που λέγαμε και στο δημοτικό...
Θα μας πεις λοιπόν αν ΚΑΛΩΣ βασάνιζαν τον παππού σου ο Ιωαννίδης και τα άλλα μουνόπανα στη Μακρόνησο;
Και αν είσαι υπέρ των βασανιστηρίων γενικώς.
Αποφεύγεις αυτή την απαντησούλα.
Τυχαίο; Δε νομίζω.
έχει κάνει και ο μπουμπούκος μέσα ?
Γιατί να το κάνεις άλλωστε;
Έχεις εκδηλωθεί προ πολλού...
Βασικά έγλειφες και παρακαλούσες αυτούς που συκοφαντείς τώρα να καθαρίσουν για πάρτυ σου τω καιρω εκείνω που ήσουν πτυελοδοχείο...
Όσο για γλείψιμο ψωλών, άσε το...
Έχεις το know how...
Να είμαι ειλικρινής όχι, ιδίως όταν οι απαντήσεις σου είναι επιπέδου "είσαι και φαίνεσαι" που λέγαμε και στο δημοτικό...
Άσε τα σάπια μεσιέ
Ετέθησαν ερωτήσεις !
Γνωρίζεις να μας πεις , ή μας παίζεις τον παπά
Από τη φράση "δεν είμαι υπερήφανος για την πολιτική τοποθέτηση του παππού μου" σε ερωτήσεις έμπλεες γελοιότητας...
Ασφαλώς και είμαι κατά των βασανιστηρίων, είτε αυτά γίνονται στο μπουλκες, είτε στη μακρόνησο, είτε στο Λια, είτε στην ΕΑΤ ΕΣΑ...
Θρασυπούστικες τακτικές κομπεξικών ανθρώπων...
Σε κάλυψα ή θα συνεχίσεις επί μακρόν την ενασχόληση με αποβιώσαντες συγγενείς μου;
Τόσο πολύ σε έχει εντυπωσιάσει που δεν ακολούθησα τα πολιτικά του πιστεύω;
δλδ οι αμέσως παραπάνω απαντήσεις σου τι τάξης νομίζεις ότι είναι;
β' ή γ' δημοτικού;
ε έγκριτε;
Σε ποιον απευθύνεστε κύριε;
Για το ποινικό μητρώο του μπουμούκου, ρωτήστε τον Πέτρο Κωνσταντίνου...
Αυτός γιατί έκανε μέσα ?
Συγγνώμη κρατήθηκε επί εξάμηνο ?
Νταβατζηλίκια ?
Ντρόγκα ?
Μπραβιλίκια ?
Σωματεμπορία ?
Δεν σε ρώτησα αν συμφωνείς με την πολιτική τοποθέτηση του παππού σου, το γνωρίζουμε όλοι ότι τον απαρνήθηκες πριν καν αλέκτωρ λαλήσει τρις.
Σε ρώτησα αν ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ το γεγονός οτι τον βασανίζανε στη Μακρόνησο.
Και αν όχι, τότε πως γίνεται σήμερα να είσαι πολιτικά με την παράταξη αυτών που βασανίζανε τον παππού σου;