Νέα

Καρατζαφέρης: Αποφυλακίστε τον Ντερτιλή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε κοπρόσκυλο, διπρόσωπε αφού χαίρεσε με το να είναι ενας υπέργηρος άνθρωπος στην φυλακή.. αρκεί φυσικα να μην είναι αριστερός..

αλήθεια ο Αλφρεντο Μπονάνο (αυτός ο γεροπούστης ανάρχας που λήστεψε την τράπεζα παρέα με ένα αλλο κοπρόσκυλο) ξέρεις γιατί αποφυλακίστηκε ???

Είμαι υπέρ της αποφυλάκισης του σκατόγερου, αρκεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης.
Αν δεν καταδέχεται, ας πεθάνει στη φυλακή και ας τον πάρουν με σκουπιδοσακούλα όταν τα κακαρώσει.
Αλλά εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο για την τύχη του άραγε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Ντερτιλής παρόλο 88 ετών,έχει απίστευτη κράση σα νέος 30 χρονών.Χειμώνα-καλοκαίρι κυκλοφορεί μέσα μονίμως με ένα πουλόβερ κ δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί σου χω πει πο΄τέ εσένα ή εδώ μέσα ανοικτά τι είμαι;;;;
αχαχαχαχα.
καταρχάς δεν είμαι αθηναίος για να με νοιάζει ο Κακλαμάνης κ δεύτερον το μόνο που χω πει εδώ μέσα ανοικτά είναι ότι είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ.
Για σένα ότι δεν είναι συριζοσυνασπισμόδημικρατικόαριστεριστής,είναι δεξιός;;;;

Ναι, παπάρα.
Το έχεις πει ανοιχτά το τι είσαι.
Στο νήμα για την Ιστορία.
Scripta manent.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Είμαι υπέρ της αποφυλάκισης του σκατόγερου, αρκεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης.
Αν δεν καταδέχεται, ας πεθάνει στη φυλακή και ας τον πάρουν με σκουπιδοσακούλα όταν τα κακαρώσει.
Αλλά εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο για την τύχη του άραγε;

ο Μπονάνο δεν έκανε αίτηση .. το δικαστήριο αυτεπάγγελτα διέταξε τον μη εγκλεισμό του λόγω του προχωρημένου (75 αν θυμάμαι καλά) της ηλικίας του.. απλά ο Μπονάνο είχε την υποστήριξη των ΜΚΟ και των λοιπών φιλοζωικών σωματείων..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Ντερτιλής παρόλο 88 ετών,έχει απίστευτη κράση σα νέος 30 χρονών.Χειμώνα-καλοκαίρι κυκλοφορεί μέσα μονίμως με ένα πουλόβερ κ δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Κρίμα που θα πεθάνει στην ψειρού τότε.
Απο τον πιο επώδυνο θάνατο, ελπίζω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ο Μπονάνο δεν έκανε αίτηση .. το δικαστήριο αυτεπάγγελτα διέταξε τον μη εγκλεισμό του λόγω του προχωρημένου (75 αν θυμάμαι καλά) της ηλικίας του.. απλά ο Μπονάνο είχε την υποστήριξη των ΜΚΟ και των λοιπών φιλοζωικών σωματείων..

Να πας να διαδηλώσεις τότε έξω απο τη Βουλή υπέρ της αποφυλάκισης του σκατόγερου.
Να δούμε και τη μούρη σου.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Γεώργιος Παπαδόπουλος: έδωσε αμνηστία και αποφυλάκισε το 1973 τον επίδοξο δολοφόνο του Αλέκο Παναγούλη και όλους τους πολιτικούς κρατουμένους.
Καραμανλής, Ράλλης, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης, Κωστάκης, Γιωργάκης: Δεν δίνουν αμνηστία, δεν αποφυλακίζουν τους χουντικούς.
Συμπέρασμα: Η δικτατορία συγχωρεί, η δημοκρατία εκδικείται.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι, παπάρα.
Το έχεις πει ανοιχτά το τι είσαι.
Στο νήμα για την Ιστορία.
Scripta manent.

Καταρχάς άλλαξε το παπάρα γιατί καταντάει κουραστικό.
Εμπ΄λούτισε σε παρακαλώ το λεξιλόγιό σου κ λίγο.
Κατά δεύτερον ουδέποτε μα ουδέποτε το έχω γράψει αυτό...πόσο μάλλον στα Ιστορικά που θέλω να μείνει αμόλυντο από ξεκατινιάσματα τύπου Φέθρυ και λοιπών γραφικών.
Μιας κ τα ΄΄γραπτά μένουν΄΄ ψάξε το ανάλογο ποστ που δείχνω τις πολιτικές μου απόψεις και θα σου βγάλω διάπλατα το καπέλο.Αλλά ψάχτο να το δω κ γω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γεώργιος Παπαδόπουλος: έδωσε αμνηστία και αποφυλάκισε το 1973 τον επίδοξο δολοφόνο του Αλέκο Παναγούλη και όλους τους πολιτικούς κρατουμένους.
Καραμανλής, Ράλλης, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης, Κωστάκης, Γιωργάκης: Δεν δίνουν αμνηστία, δεν αποφυλακίζουν τους χουντικούς.
Συμπέρασμα: Η δικτατορία συγχωρεί, η δημοκρατία εκδικείται.

φίλε νομίζεις έχουμε δημοκρατία???? δικτατορία αισχίστου είδους έχουμε και μάλιστα κάτι ψυχασθενών σαν τον fethry..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καταρχάς άλλαξε το παπάρα γιατί καταντάει κουραστικό.
Εμπ΄λούτισε σε παρακαλώ το λεξιλόγιό σου κ λίγο.
Κατά δεύτερον ουδέποτε μα ουδέποτε το έχω γράψει αυτό...πόσο μάλλον στα Ιστορικά που θέλω να μείνει αμόλυντο από ξεκατινιάσματα τύπου Φέθρυ και λοιπών γραφικών.
Μιας κ τα ΄΄γραπτά μένουν΄΄ ψάξε το ανάλογο ποστ που δείχνω τις πολιτικές μου απόψεις και θα σου βγάλω διάπλατα το καπέλο.Αλλά ψάχτο να το δω κ γω.

Ίσα ρε παπάρα που θα βάλεις και ατζέντα στη συζήτηση.
Θα σε λέω όπως γουστάρω.
Κι αν δεν σ αρέσει, κάνε μου μήνυση ή ρουφιάνεψέ με, όπως ο φίλος σου.
Όσο για τα αδερφίστικα "και εγώ δεν ξέρω που ανήκω πολιτικά", πέστα σε κανένα παιδάκι που θα μασήσει.
Όχι σε μένα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φίλε νομίζεις έχουμε δημοκρατία???? δικτατορία αισχίστου είδους έχουμε και μάλιστα κάτι ψυχασθενών σαν τον fethry..

Βρε σάλτα και γαμήσου ρουφιάνε.
Κατά προτίμηση με φορέα του AIDS.

Συνημμένα

• ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.jpg
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 14

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
είπε ο μέγας ιστορικός...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε αυτήν την περίτπωση το μέλλον σου δεν διαγράφεται αίσιον και ευτυχές...

Θεραπεύτηκες απο τη σύφιλη τελικά;
Κρίνοντας απο τα γραφόμενά σου, θα έλεγα πως όχι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θεραπεύτηκες απο τη σύφιλη τελικά;
Κρίνοντας απο τα γραφόμενά σου, θα έλεγα πως όχι.

κουκλίτσα μου εγώ πάντα με προφυλακτικό γαμάω.. εσύ συνηθίζεις να δίνει κώλο ακάποτα.. (γιαυτό και δεν γαμάω όσο και αν κωλοτρίβεσαι)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κουκλίτσα μου εγώ πάντα με προφυλακτικό γαμάω.. εσύ συνηθίζεις να δίνει κώλο ακάποτα.. (γιαυτό και δεν γαμάω όσο και αν κωλοτρίβεσαι)

Κατάλαβα.
Τα συφιλιδικά έλκη επιμένουν.
Είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Και έχεις και παιδί.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom