Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kαραΐσκου 88 (Πειραιάς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ_4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες που ειναι το λιακι μας.....μασαζ χορις λιακι γινεται δε γινεται :headbang:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.653
Πόντοι
6.555
Γνωριζει κανεις που πηγε ολο το team του ιδρυματος ? (σεριφισσα + λαδοκορες). Υπαρχουν νεες φατσες και δυστυχως ειναι μπαζα...

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
Ναι οντως ρε παιδια ας μας πει οποιος ξερει τι γινεται σε αυτο το ιδρυμα??? αλλαξε διευθυνση?? ουτε η λια ουτε τα λοιπα κοριτσια?? παρακμη πληρεις!!!!! :think:

lookylook

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χτυπαω και γω το κουδουνι,ανοιγει την πορτα μια κυρια χαμογελαστη στο γραφειο καθοταν ενας τυποσ με αποδειξεις και απο πανω του μια ξανθια ηλικιωμενη,.αμαν τον ηπιες λεω μαλακα σε λαθος οροφο πηγεσ και χτυπησες στο ιατρειο,λαθοσ εκανα συγγνωμη αλλα τελικα αυτο ηταν.λοιπον την λια την σταματησε η γιουλι τωρα απο θεματα μια βικτωρια εξυπηρετικοτατη που δουλευε κ48 κατα τ αλλα μπαζα πλην τησ κινεζασ που κανει καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.694
Πόντοι
6.495
χτυπαω και γω το κουδουνι,ανοιγει την πορτα μια κυρια χαμογελαστη στο γραφειο καθοταν ενας τυποσ με αποδειξεις και απο πανω του μια ξανθια ηλικιωμενη,.αμαν τον ηπιες λεω μαλακα σε λαθος οροφο πηγεσ και χτυπησες στο ιατρειο,λαθοσ εκανα συγγνωμη αλλα τελικα αυτο ηταν.λοιπον την λια την σταματησε η γιουλι τωρα απο θεματα μια βικτωρια εξυπηρετικοτατη που δουλευε κ48 κατα τ αλλα μπαζα πλην τησ κινεζασ που κανει καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει!
Η Βικτώρια είναι μιά αδύνατη, ξανθιά, με μεγάλους λίγο πεσμένους βύζους?

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Η Βικτώρια είναι μιά αδύνατη, ξανθιά, με μεγάλους λίγο πεσμένους βύζους?

ναι αυτη και μακρυ μαλλι ωσ τη μεση

H Βικτώρια που δουλευε παλιά καραϊσκου είναι Εσθονικό μιλφ αδυνατη ξανθιά (πολύ ξανθό σχεδόν λευκό), με πολύ πεσμένο βυζί
αλλά
ΔΕν έχει μακρύ μαλλί ως τη μέση...

Αρα ποια Βικτώρια δουλευει τώρα στην Καραϊσκου;
Εισαι βεβαιος ότι έχει τόοοσο μακρύ μαλλί;

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Τελικα τι παιζει εκει απο εξυπηρέτηση :  :cum: ??,  :pipa2: ??,  :knockinb: ??,
γιατι απο τιμη ειναι στα 80-85 γιουρια ετσι?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Λουκυ Λουκ, όταν λες ότι "η κινέζα κάνει καλό μασαζ αλλά μέχρι εκεί" εννοείς ότι δεν κάνει ούτε φραπε; :jerking:

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Τελικα τι παιζει εκει απο εξυπηρέτηση :   :cum: ??,  :pipa2: ??,  :knockinb: ??,
γιατι απο τιμη ειναι στα 80-85 γιουρια ετσι?
γνωριζει κανεις με σιγουρια? δεν ειναι εποχη για να τα πεταμε τα γιουρια :helpplea:

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
Ελα ντε τι παιζει?? Εγω παντος απο παλαιοτερη εμπειρια μου το μονο που με χαλασε ηταν οτι οι κοπελες δεν πλενοντουσαν μετα απο καθε πελατη,απλα σκουπιζοντουσαν με οινοπνευμα κ χαρτι!!!! :jerking:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ελα ντε τι παιζει?? Εγω παντος απο παλαιοτερη εμπειρια μου το μονο που με χαλασε ηταν οτι οι κοπελες δεν πλενοντουσαν μετα απο καθε πελατη,απλα σκουπιζοντουσαν με οινοπνευμα κ χαρτι!!!! :jerking:
μετρημενεs στα δαχτυλα ειναι αυτεs που εχω δει να κανουν μπανιο.  λενε οτι κανουν οταν φευγουμε εμειs.  kai καλα ,  για να μπορουν να μαs συνοδευουν μεχρι την πορτα και να μαs λενε,  φιλακια μωρο μου, προσεχε μωρο μου  κλπ κλπ.  :2funny:  πλακα εχουν.  αν ομωs  δεν καναμε μπανακι και εμειs , πωs θα αντιδρουσαν  και τι θα ελεγαν? θα επαιρναν τα μετρα τουs. μασαζ εξ αποστασεωs,  μπορει και να ζητουσαν περισσοτερα, αποστροφη,  κατι μουρακλεs  μεχρι το πατωμα και αλλα.    οχι οτι θα ειχαν αδικο αλλα θα πρεπει να σκεφτονται λιγο και εμαs.  εμειs απο αυτεs,  λιγα περιστατικα εχουμε αντιμετωπισει?  εμειs παμε  κυριοι, και κυριοι φευγουμε( εξαιρεσειs υπαρχουν παντου).    αλλα ολα εξαρτωνται αν ο καθεναs σεβεται τον εαυτο του και τουs αλλουs. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και να ηταν  μονο αυτο.  τιs  διαφορεs ουσιεs που παιρνουν καποιεs?  ασε γιατι μπορει και να μαs διαβαζουν και περιεργοι.  καλυτερα να μιλαμε μεχρι σε ενα σημειο.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
και να ηταν  μονο αυτο.   τιs  διαφορεs ουσιεs που παιρνουν καποιεs?   ασε γιατι μπορει και να μαs διαβαζουν και περιεργοι.  καλυτερα να μιλαμε μεχρι σε ενα σημειο.

?????τι εννοει ο ποιητησ?????

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Η επισκεψη στο εν λογω οίκημα που δεν μου αφησε και ασχημες εντυπωσεις, καλος χωρος με ντουζ στο δωματιομε, 5 κοπελες που το πανε το γραμμα η μια ελληνις. Η σεριφισα μπηκε κατευθειαν στο θεμα χωρις τζιριζτζατζουλες 80Ε φουλ προγραμμα  :pipa2: :knockinb: χωρις βιασυνες το αντιθετο θα ελεγα, το ονομα της Χριστινα απο μασαζ καλουτσικα, αναλογα τι ψαχνεις οπως μου ειπε και η σεριφισα!!! :thumbsup:

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα
καραισκου στον πειραια λειτουργει????
εχει παει κανεις πρόσφατα

GUS72

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα.εχει παει κανεις τελευταια καραισκου 88 πειραια ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom