You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
χτυπαω και γω το κουδουνι,ανοιγει την πορτα μια κυρια χαμογελαστη στο γραφειο καθοταν ενας τυποσ με αποδειξεις και απο πανω του μια ξανθια ηλικιωμενη,.αμαν τον ηπιες λεω μαλακα σε λαθος οροφο πηγεσ και χτυπησες στο ιατρειο,λαθοσ εκανα συγγνωμη αλλα τελικα αυτο ηταν.λοιπον την λια την σταματησε η γιουλι τωρα απο θεματα μια βικτωρια εξυπηρετικοτατη που δουλευε κ48 κατα τ αλλα μπαζα πλην τησ κινεζασ που κανει καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει!
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.694
- Πόντοι
- 6.495
Η Βικτώρια είναι μιά αδύνατη, ξανθιά, με μεγάλους λίγο πεσμένους βύζους?χτυπαω και γω το κουδουνι,ανοιγει την πορτα μια κυρια χαμογελαστη στο γραφειο καθοταν ενας τυποσ με αποδειξεις και απο πανω του μια ξανθια ηλικιωμενη,.αμαν τον ηπιες λεω μαλακα σε λαθος οροφο πηγεσ και χτυπησες στο ιατρειο,λαθοσ εκανα συγγνωμη αλλα τελικα αυτο ηταν.λοιπον την λια την σταματησε η γιουλι τωρα απο θεματα μια βικτωρια εξυπηρετικοτατη που δουλευε κ48 κατα τ αλλα μπαζα πλην τησ κινεζασ που κανει καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει!
ναι αυτη και μακρυ μαλλι ωσ τη μεσηΗ Βικτώρια είναι μιά αδύνατη, ξανθιά, με μεγάλους λίγο πεσμένους βύζους?
Η Βικτώρια είναι μιά αδύνατη, ξανθιά, με μεγάλους λίγο πεσμένους βύζους?
ναι αυτη και μακρυ μαλλι ωσ τη μεση
H Βικτώρια που δουλευε παλιά καραϊσκου είναι Εσθονικό μιλφ αδυνατη ξανθιά (πολύ ξανθό σχεδόν λευκό), με πολύ πεσμένο βυζί
αλλά
ΔΕν έχει μακρύ μαλλί ως τη μέση...
Αρα ποια Βικτώρια δουλευει τώρα στην Καραϊσκου;
Εισαι βεβαιος ότι έχει τόοοσο μακρύ μαλλί;
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Λουκυ Λουκ, όταν λες ότι "η κινέζα κάνει καλό μασαζ αλλά μέχρι εκεί" εννοείς ότι δεν κάνει ούτε φραπε;
γνωριζει κανεις με σιγουρια? δεν ειναι εποχη για να τα πεταμε τα γιουριαΤελικα τι παιζει εκει απο εξυπηρέτηση : ??, ??, ??,
γιατι απο τιμη ειναι στα 80-85 γιουρια ετσι?
μετρημενεs στα δαχτυλα ειναι αυτεs που εχω δει να κανουν μπανιο. λενε οτι κανουν οταν φευγουμε εμειs. kai καλα , για να μπορουν να μαs συνοδευουν μεχρι την πορτα και να μαs λενε, φιλακια μωρο μου, προσεχε μωρο μου κλπ κλπ. πλακα εχουν. αν ομωs δεν καναμε μπανακι και εμειs , πωs θα αντιδρουσαν και τι θα ελεγαν? θα επαιρναν τα μετρα τουs. μασαζ εξ αποστασεωs, μπορει και να ζητουσαν περισσοτερα, αποστροφη, κατι μουρακλεs μεχρι το πατωμα και αλλα. οχι οτι θα ειχαν αδικο αλλα θα πρεπει να σκεφτονται λιγο και εμαs. εμειs απο αυτεs, λιγα περιστατικα εχουμε αντιμετωπισει? εμειs παμε κυριοι, και κυριοι φευγουμε( εξαιρεσειs υπαρχουν παντου). αλλα ολα εξαρτωνται αν ο καθεναs σεβεται τον εαυτο του και τουs αλλουs.Ελα ντε τι παιζει?? Εγω παντος απο παλαιοτερη εμπειρια μου το μονο που με χαλασε ηταν οτι οι κοπελες δεν πλενοντουσαν μετα απο καθε πελατη,απλα σκουπιζοντουσαν με οινοπνευμα κ χαρτι!!!!
και να ηταν μονο αυτο. τιs διαφορεs ουσιεs που παιρνουν καποιεs? ασε γιατι μπορει και να μαs διαβαζουν και περιεργοι. καλυτερα να μιλαμε μεχρι σε ενα σημειο.Ελα ντε τι παιζει?? Εγω παντος απο παλαιοτερη εμπειρια μου το μονο που με χαλασε ηταν οτι οι κοπελες δεν πλενοντουσαν μετα απο καθε πελατη,απλα σκουπιζοντουσαν με οινοπνευμα κ χαρτι!!!!
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
και να ηταν μονο αυτο. τιs διαφορεs ουσιεs που παιρνουν καποιεs? ασε γιατι μπορει και να μαs διαβαζουν και περιεργοι. καλυτερα να μιλαμε μεχρι σε ενα σημειο.
?????τι εννοει ο ποιητησ?????
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
?????τι εννοει ο ποιητησ?????
εννοεί ότι 'φτιάχνονται'. καλοπιστικά πάντα... ;)
μου εχουν πει για καποια συγκεκριμενη απο εκει μεσα. εξ αλλου η πρωτη ειναι η η τελευταια??????τι εννοει ο ποιητησ?????
Η επισκεψη στο εν λογω οίκημα που δεν μου αφησε και ασχημες εντυπωσεις, καλος χωρος με ντουζ στο δωματιομε, 5 κοπελες που το πανε το γραμμα η μια ελληνις. Η σεριφισα μπηκε κατευθειαν στο θεμα χωρις τζιριζτζατζουλες 80Ε φουλ προγραμμα χωρις βιασυνες το αντιθετο θα ελεγα, το ονομα της Χριστινα απο μασαζ καλουτσικα, αναλογα τι ψαχνεις οπως μου ειπε και η σεριφισα!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.