ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Δεν κατάλαβες.
1) Η μηχανή είναι δική μου (ακόμα είναι)
2) Την αγόρασα το 2007 (καινούρια). SUZUKI για να ξέρουμε για τι μιλάμε.
3) Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει κάνει 8.000 km.
4) Έχω άλλες δυο μηχανές. Η μία αγορασμένη το 2003 και η άλλη το 2010. Αυτές τις κυκλοφορώ περισσότερο.
5) Οι δυο άλλες μηχανές είναι ασφαλισμένες κανονικά.
6) Από το 2007 μέχρι πριν 3 μήνες η Suzuki μηχανή ήταν ανασφάλιστη. Με το σκεπτικό ότι:
α) Δεν την κυκλοφορώ πολύ.
β) Αν τύχει κάτι (χτυπήσω κάποιον) θα κάνω δήλωση ότι έγινε με μια από τις άλλες δυο.
7) Πριν 3 μήνες ασφάλισα και τη Suzuki γιατί (όπως ίσως ξέρετε) άλλαξαν το νόμο και το πρόστιμο έρχεται από την εφορία (για ανασφάλιστο όχημα) και όχι από την τροχαία επειδή σε έπιασε.
8) Από το 2007 (που την αγόρασα) μέχρι σήμερα, δηλαδή για όλα αυτά τα 8.000km η μηχανή αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ. Ούτε καν έχει πέσει κάτω.
9) Το 2009 (που ο τύπος είπε ότι δήθεν τον τράκαρε η μηχανή μου) ήταν όντως ανασφάλιστη. Άρα στράφηκε κατά του επικουρικού, όχι κατά εμού. Το αν στη συνέχεια (και σε περίπτωση καταδίκης του επικουρικού να πληρώσει τη ζημιά) αυτό στρεφόταν κατά εμού, είναι άλλη υπόθεση. Που ούτε είχε ξεκινήσει, ούτε δικαζόταν σε αυτή τη δίκη.
Άρα:
Η "βιομηχανία" που έγραψα νωρίτερα, ΗΞΕΡΕ ότι η ΑΒΓ123 μοτοσυκλέττα είναι ανασφάλιστη. Και γι' αυτό κυνήγησε αυτή την πινακίδα, και όχι κάποια άλλη.
Το ερώτημα είναι:
[size=12pt]Πως το ήξερε[/size] (ότι αυτή η μηχανή είναι ανασφάλιστη)????
Η "βιομηχανία" είχαν πρόσβαση σε αρχείο και ήξεραν πως η μηχανή σου είναι ανασφάλιστη. Δεν εξηγείται αλλιώς.