Νέα

Κάποιος έπεσε σε σταθμευμένο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsioubiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες.

1) Η μηχανή είναι δική μου (ακόμα είναι)
2) Την αγόρασα το 2007 (καινούρια). SUZUKI για να ξέρουμε για τι μιλάμε.
3) Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει κάνει 8.000 km.
4) Έχω άλλες δυο μηχανές. Η μία αγορασμένη το 2003 και η άλλη το 2010. Αυτές τις κυκλοφορώ περισσότερο.
5) Οι δυο άλλες μηχανές είναι ασφαλισμένες κανονικά.
6) Από το 2007 μέχρι πριν 3 μήνες η Suzuki μηχανή ήταν ανασφάλιστη. Με το σκεπτικό ότι:
α) Δεν την κυκλοφορώ πολύ.
β) Αν τύχει κάτι (χτυπήσω κάποιον) θα κάνω δήλωση ότι έγινε με μια από τις άλλες δυο.
7) Πριν 3 μήνες ασφάλισα και τη Suzuki γιατί (όπως ίσως ξέρετε) άλλαξαν το νόμο και το πρόστιμο έρχεται από την εφορία (για ανασφάλιστο όχημα) και όχι από την τροχαία επειδή σε έπιασε.
8) Από το 2007 (που την αγόρασα) μέχρι σήμερα, δηλαδή για όλα αυτά τα 8.000km η μηχανή αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ. Ούτε καν έχει πέσει κάτω.

9) Το 2009 (που ο τύπος είπε ότι δήθεν τον τράκαρε η μηχανή μου) ήταν όντως ανασφάλιστη. Άρα στράφηκε κατά του επικουρικού, όχι κατά εμού. Το αν στη συνέχεια (και σε περίπτωση καταδίκης του επικουρικού να πληρώσει τη ζημιά) αυτό στρεφόταν κατά εμού, είναι άλλη υπόθεση. Που ούτε είχε ξεκινήσει, ούτε δικαζόταν σε αυτή τη δίκη.

Άρα:
Η "βιομηχανία" που έγραψα νωρίτερα, ΗΞΕΡΕ ότι η ΑΒΓ123 μοτοσυκλέττα είναι ανασφάλιστη. Και γι' αυτό κυνήγησε αυτή την πινακίδα, και όχι κάποια άλλη.

Το ερώτημα είναι:
[size=12pt]Πως το ήξερε[/size] (ότι αυτή η μηχανή είναι ανασφάλιστη)????
  :think:   :think:

Η "βιομηχανία" είχαν πρόσβαση σε αρχείο και ήξεραν πως η μηχανή σου είναι ανασφάλιστη. Δεν εξηγείται αλλιώς.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η "βιομηχανία" είχαν πρόσβαση σε αρχείο και ήξεραν πως η μηχανή σου είναι ανασφάλιστη. Δεν εξηγείται αλλιώς. 

Πρόσεξε:

Το να μάθει κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή είναι ασφαλισμένη στην Εθνική, είναι εύκολο, αν έχει έναν γνωστό στην Εθνική.
Το να μάθει κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή είναι ασφαλισμένη στην Αγροτική, είναι εύκολο, αν έχει έναν γνωστό στην Αγροτική.
Το να μάθει κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή είναι ασφαλισμένη στην Interamerican, είναι εύκολο, αν έχει έναν γνωστό στην Interamerican.

Το να μάθει όμως κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή ΔΕΝ είναι ασφαλισμένη σε κάποια από τις 30-35 ασφαλιστικές εταιρείες που υπάρχουν ΔΕΝ είναι εύκολο, γιατί θα έπρεπε να έχει πρόσβαση ΣΕ ΟΛΕΣ.
Πράμα που θεωρώ ότι αποκλείεται.

Άρα ποιό αρχείο εννοείς όταν το λες αυτό?

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Πρόσεξε:

Το να μάθει κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή είναι ασφαλισμένη στην Εθνική, είναι εύκολο, αν έχει έναν γνωστό στην Εθνική.
Το να μάθει κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή είναι ασφαλισμένη στην Αγροτική, είναι εύκολο, αν έχει έναν γνωστό στην Αγροτική.
Το να μάθει κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή είναι ασφαλισμένη στην Interamerican, είναι εύκολο, αν έχει έναν γνωστό στην Interamerican.

Το να μάθει όμως κάποιος αν η ΑΒΓ123 μηχανή ΔΕΝ είναι ασφαλισμένη σε κάποια από τις 30-35 ασφαλιστικές εταιρείες που υπάρχουν ΔΕΝ είναι εύκολο, γιατί θα έπρεπε να έχει πρόσβαση ΣΕ ΟΛΕΣ.
Πράμα που θεωρώ ότι αποκλείεται.

Άρα ποιό αρχείο εννοείς όταν το λες αυτό?

Λαθος εισαι φιλε μου! το συστημα των ασφαλιστικων ειναι κοινο! Φανταζομαι γνωριζεις οτι δινοντας την πινακιδα καποιου αυτοκινητου (πχ οταν θελουμε να αγορασουμε ενα μεταχειρισμενο) φαινονται ποσα τρακαρισματα εχει κανει, ποσες δηλωσεις, ποσες εφταιγε, ποσο ηταν το κοστος της ζημιας κλπ κλπ!! Με τον ιδιο ακριβως τροπο φαινεται αμα το αμαξι ειναι ασφαλισμενο η οχι.... Ρωτα καποιον ασφαλιστη να στο επιβεβαιωσει!

Πιο παλια ειχε παραβιασει ενας γυφτος ενα στοπ και ειχε χτυπισει το αυτοκινητο μιας κοπελας, αλλα μιλαμε του εκανε τεραστια ζημια... Της ειπε οτι παει μεχρι το περιπτερο να παρει ενα νερο, και αυτος την εκανε και παρατησε το αυτοκινητο του εκει! το κοιταξαμε μεσα, και ηταν ολο ξηλωμενο, ουτε καθισματα δεν ειχε, καθοταν πανω σε τελαρο.

και λεμε, μαλλον ειναι κλεμενο

οποτε πηρε τηλεφωνο σε γνωστο της ασφαλιστη και την καθησυχασε εντος 2λεπτου λεγοντας της οτι το αυτοκινητο ηταν ασφαλισμενο κανονικοτατα και οτι δεν ειχε γινει και δηλωση κλοπης (οποτε μαλλον ο γυφτος την εκανε γιατι δε θα ειχε διπλωμα, θα ηταν μεθυσμενος, η δεν ξερω κ εγω τι)

Αρα κ απο ζωντανο παραδειγμα, σου λεω οτι μπορει καποιος να το δει

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
9) Το 2009 (που ο τύπος είπε ότι δήθεν τον τράκαρε η μηχανή μου) ήταν όντως ανασφάλιστη. Άρα στράφηκε κατά του επικουρικού, όχι κατά εμού. Το αν στη συνέχεια (και σε περίπτωση καταδίκης του επικουρικού να πληρώσει τη ζημιά) αυτό στρεφόταν κατά εμού, είναι άλλη υπόθεση. Που ούτε είχε ξεκινήσει, ούτε δικαζόταν σε αυτή τη δίκη.

Θα σου κλασουν τα @@ ... Για να αποζημιωσει το επικουρικο θα πρεπει να εχει ΑΒΣ (Χαρτι αστυνομιας) με υπογραφη και απο τους 2 οδηγους που να αναφερει το συμβαν
Ή
Υπευθυνη δηλωση δικη σου που να αναφερεις το συμβαν και οτι εγινε με δικη σου ευθυνη καθως και οτι εισουν ανασφαλιστος.

Σε αλλη περιπτωση ΔΕΝ πληρωνει το επικουρικο ή ακομα και απο λαθος να πληρωσει (πχ ειχε ΑΒΣ αλλα με μια μονο υπογραφη και δεν το ειδαν) θα σου κλασουν τα @@

Aλλιως δεν στεκουν, θα παει οποιοςδηποτε να τρακαρει οπου γουσταρει και μετα θα πηγαινει επικουρικο θα δινει τον αρ.κυκλοφοριας απο καποιον που δεν χονευει και θα λεει αυτος με τρακαρε..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Λαθος εισαι φιλε μου! το συστημα των ασφαλιστικων ειναι κοινο! Φανταζομαι γνωριζεις οτι δινοντας την πινακιδα καποιου αυτοκινητου (πχ οταν θελουμε να αγορασουμε ενα μεταχειρισμενο) φαινονται ποσα τρακαρισματα εχει κανει, ποσες δηλωσεις, ποσες εφταιγε, ποσο ηταν το κοστος της ζημιας κλπ κλπ!! Με τον ιδιο ακριβως τροπο φαινεται αμα το αμαξι ειναι ασφαλισμενο η οχι.
Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει αυτό.
Παρ' όλα αυτά, καταλήγουμε στο ότι οι τύποι που στήνουν αυτή τη μηχανή αγωγών κατά του επικουρικού, αυτοί δηλαδή που επιστρατεύουν Αλβανό ψευδομάρτυρα, βγάζουν τιμολόγια επισκευής κλπ., έχουν πρόσβαση σε αυτό το αρχείο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Aλλιως δεν στεκουν, θα παει οποιοςδηποτε να τρακαρει οπου γουσταρει και μετα θα πηγαινει επικουρικο θα δινει τον αρ.κυκλοφοριας απο καποιον που δεν χονευει και θα λεει αυτος με τρακαρε.
Κοίτα, το ότι έγινε αγωγή κατά του επικουρικού για την περίπτωση που είπα μην το αμφισβητείς, γιατί πήγα στη δίκη. Μίλησα και με τη δικηγόρο που την πληρώνει το επικουρικό.
Το ότι το "συμβάν" είναι ψεύτικο, επίσης μην το αμφισβητείς, γιατί στο λέω εγώ.
Το ότι ήταν ανασφάλιστη η μηχανή μου την περίοδο εκείνη, επίσης δεν αμφισβητείται. Ήταν.
Άρα υπάρχει μηχανισμός που δουλεύει με βάση αυτά τα ανωτέρω, και για να υπάρχει θα πει ότι κάτι τσιμπολογάει από αυτές τις ιστορίες, βάσει των δικαστικών αποφάσεων που βγαίνουν.
Η δικηγόρος μου είπε ότι αν δεν με εύρισκε (ή αν δεν πήγαινα στη δίκη), το επικουρικό θα καταδικαζόταν.

Αυτό που λες (ο καθένας θα πηγαινει επικουρικο θα δινει τον αρ.κυκλοφοριας απο καποιον που δεν χονευει) δεν στέκει, γιατί το επικουρικό ασχολείται μόνο με τα ανασφάλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom