Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.898
- Πόντοι
- 12.756
τυπε σε τετοιες περιοχες συχναζουν αληταμπουρες :S
Κακοφημες περιοχες
αν δινεις καλη αμοιβη σου εχω ενα σαραβαλο με ασφαλεια ,μια φιλικη δηλωση οτι σε χτυπησα κ ολα καλα...
Οντως κατι τετοιο θα ητανε οτι καλυτερο...
Για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και απο άλλα προβλήματα κάνε μια μήνυση κατ' αγνώστων, ας βίσκεται καταγεγραμμένο το συμβάν.
Για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και απο άλλα προβλήματα κάνε μια μήνυση κατ' αγνώστων, ας βρίσκεται καταγεγραμμένο το συμβάν.
Αν υποβαλει μηνυση στην αστυνομια τοτε ισως να μπορει να βρει καποια στοιχεια.και θα του δωσουν στοιχεια απο το νοσοκομειο? τα λενε αυτα σε οποιον να νε?
κάνε μια μήνυση κατ' αγνώστων
σωσταΈνα κατοστάρικο παράβολο είναι αυτή, εφ' όσον το αδίκημα δεν είναι αυταπάγγελτο.
Και αυτό δεν είναι. Είναι "κατ' έγκλησιν".
καθόλου αίματα η κανένα δάχτυλο βρήκες ?
"Επικουρικό Κεφάλαιο" λέγεται, όχι ταμείο.Σημ.: το επικουρικό ταμείο των ασφαλιστικών εταιρειών χρεώνεται την αποζημίωση για ζημιά από ανασφάλιστο όχημα.
"Επικουρικό Κεφάλαιο" λέγεται, όχι ταμείο.
Πριν κανα εξάμηνο:
Χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι (υπάρχει στον κατάλογο ΟΤΕ στο όνομα μου): -"Ο κ. Μάριος Θεοδοσίου?"
-"Μάλιστα, ο ίδιος".
-"Έχετε μια μοτοσυκλέττα με αριθμό ΑΒΓ123?"
-"Ναι, αλλά γιατί ρωτάτε?"
-"Είμαι δικηγόρος, εκπροσωπώ το επικουρικό κεφάλαιο. Είχατε ένα ατύχημα την 2/8/2009 με τη μοτοσυκλέττα σας?"
-"Όχι". (πράγματι, ποτέ δεν είχα).
-"Και όμως, υπάρχει καταγγελία ότι την 2/8/2009 στη διασταύρωση τάδε είχατε ατύχημα, χτυπήσατε ένα αυτοκίνητο, του προξενήσατε ζημιές, φταίγατε, ήσασταν ανασφάλιστος και το επικουρικό κεφάλαιο καλείται τώρα να πληρώσει τη ζημιά".
Α, για να είμαι ειλικρινής, είχα καταλάβει (από τις συνήθεις κουβέντες με τους ασφαλιστές) ότι το επικουρικό είναι συλλογικό ταμείο όλων των εταιρειών - γι΄αυτό μου είχε κάτσει η λέξη "ταμείο". Δεν ήξερα ότι έχει ανάμιξη το κράτος.
Είναι προβληματικό τώρα πάντως - άστο, ας μην το μελετάμε...
Αλλά η ιστορία με τον Αλβανό είναι για να τα παίρνεις στο κρανίο.
Εφόσον η απόφαση ήταν υπέρ σου - δηλαδή, αποδείχτηκε ότι δεν είχες σχέση - μπορούσες μετά να στραφείς εσύ εναντίον του, αφού σε κατήγγειλε ψευδώς ως υπαίτιο του ατυχήματος; Όχι τίποτε άλλο, για να τους ξεσκεπάσεις.