Εγώ πάντως αν και μανιώδης μακάκας καπνιστής (25g καπνό ημερησίως) συμφωνώ με την απαγόρευση. Καταρχάς για μένα τον ίδιο γιατί δεν αντέχω την τσιγαρίλα σε κλειστούς χώρους χωρίς ίχνος εξαερισμού κι έπειτα στα σπίτια με το aircondition το τσιγάρο... ανακυκλώνεται οπότε . Κι άλλο ένα ενδιαφέρον ζήτημα είναι το... τσιγάρο και επιδώσεις στο κρεβάτι. Πχ έχω παρατηρίσει ότι αν δεν έχω κάνει τσιγάρο τουλάχιστον 1 ώρα πριν κάνω το άλμα είμαι σε καλύτερη φόρμα. Τώρα αυτό θέλει περεταίρω μελέτη και στατιστική ανάλυση αλλά... πάιζει πιστεύω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάπνισμα και οίκοι ανοχής. Απαγορεύεται;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα drantonis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ώπα ρε μεγάλε εσύ....που έχεις πάρει το ακόνι και πουλοκεντράρεις...ρώτα κανέναν καινούριο από δω που έχει πάρει καμμιά καινούρια από κει...που είναι του κατηχητικού...κι άμα κάνει φέρτη μας...να την "τακτοποιήσουμε"....εμείς είμαστε παλιοί...μη μας την χαλάς μωρέ αδερφάκι μουουουουουου....χαχαχαχαχαχαχ...την εχει παρει την κατερινα ο φαρκελι..μαλιστα
εντυπωσεις?
Καλησπέρα Κατερίνα
Παρότι τα έγραψες ......
αλλά ...
"έχουμε γνωρισθεί πολλά χρόνια πριν" ;) ;) ;)
Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ!
Παλιά ( πόσο παλιά? )ήταν καλλίτερη? >
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Παλιά...πολύ παλιά..να φανταστείς...τώρα..το πουλί του σηκώνεται μόνο με τηλεκοντρόλ....Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ!
....χαχαχαχαχαχ....γκούχου...γκούχου...χαχαχαχαχαχχαχ
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ!
Για εμένα πολλά χρόνια είναι τα 3-4 χρόνια ...
Την γνώρισα λοιπόν ως πελάτης πριν από 3-4 χρόνια
Εγω ηθελα ναξερα, οι αντικαπνιστες, αμα η γκομενα τους καπνιζει στο σπιτι, τι κανουνε? της κοβουνε το σεξ? αχαχαχαχαχαχα
Εγω παντως θαθελα πολυ να εβλεπα τα μουτρα του ρουφιανου που θα καλεσει τους καπνοραμπο σε μπουρδελο για να βαλουνε προστιμα! αχαχαχαχα αυτον θα πρεπει κοπελιες να τον κοψετε δια παντως!Αφισες με τη μουρη του παντου σε ολα τα σπιτια!
Εγω παντως θαθελα πολυ να εβλεπα τα μουτρα του ρουφιανου που θα καλεσει τους καπνοραμπο σε μπουρδελο για να βαλουνε προστιμα! αχαχαχαχα αυτον θα πρεπει κοπελιες να τον κοψετε δια παντως!Αφισες με τη μουρη του παντου σε ολα τα σπιτια!
vasilisgo4
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σιγα μην επιδωσεις και κανενα εξωδικο ...
Τι εισαι δικαστικος επιμελιτις?
κανε μου παρατιρισις διορθονομε διορθωνομαι...
Τι εισαι δικαστικος επιμελιτις?
κανε μου παρατιρισις διορθονομε διορθωνομαι...
Εγώ πάντως αν και μανιώδης μακάκας καπνιστής (25g καπνό ημερησίως) συμφωνώ με την απαγόρευση. Καταρχάς για μένα τον ίδιο γιατί δεν αντέχω την τσιγαρίλα σε κλειστούς χώρους χωρίς ίχνος εξαερισμού κι έπειτα στα σπίτια με το aircondition το τσιγάρο... ανακυκλώνεται οπότε . Κι άλλο ένα ενδιαφέρον ζήτημα είναι το... τσιγάρο και επιδώσεις στο κρεβάτι. Πχ έχω παρατηρίσει ότι αν δεν έχω κάνει τσιγάρο τουλάχιστον 1 ώρα πριν κάνω το άλμα είμαι σε καλύτερη φόρμα. Τώρα αυτό θέλει περεταίρω μελέτη και στατιστική ανάλυση αλλά... πάιζει πιστεύω.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
farkeli..πλάκα κάνω καλέ μου...δεν θέλω να παρεξηγηθώ...
Μη με κοιτάς εμένα..είμαι της πλάκας εγώ..χαχαχαχ...
Μάκιααααααααααααααααα...
Μάκιααααααααααααααααα...
Εγω ηθελα ναξερα, οι αντικαπνιστες, αμα η γκομενα τους καπνιζει στο σπιτι, τι κανουνε? της κοβουνε το σεξ? αχαχαχαχαχαχα
οχι φιλε μου ,οι υγιεις ανθρωποι που απλα δεν καπνιζουν( και οχι οι αντικαπνιστες οπως τους βαφτιζεις εσυ )
δεν κανουν σχεση με καπνιστρια .
Θα το καταλαβαινες αν δεν καπνιζες και τα εφτιαχνες στην αρχη με μια καπνιστρια.
Ειναι σαν να φιλας σταχτοδοχειο.Το δοκιμασα μια φορα και αηδιαζα σε καθε φιλι.
Ειναι αδυνατο να κρατησει.
Επομενως οι υγιεις ανθρωποι που δεν καπνιζουν(αλλα πιθανοτατα να εχουν ενα σπορ για χομπυ)
δεν θα αντιμετωπισουν πιθανοτατα το 'προβλημα' που αναφερεις
γιατι πολυ απλα δεν θα καναν σοβαρη σχεση με καπνιστρια(μακροχρονια δηλαδη)
ενα πηδημα δεν λεω θα της το ριχναν αν ηταν ωραιο μωρο.
δυστηχως βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις της παλιοτερης γενιας γυναικων που αναγκαζονταν και γινονταν παθητικες
καπνιστριες για να ανεχτουν αναγκαστικα σε μια ανδροκρατουμενη κοινωνια το τσιγαρο του αντρα τους.πραγμα
που ειναι τραγικο.
ακομα και η γιαγια μου ομως ,ακομα θυμαμαι οτι κηνυγουσε τον παππου μου εξω απο το σπιτι οταν αυτος ηθελε να καπνισει
γιατι δεν ηθελε να βρομαει τσιγαριλα το σπιτι! στο μπαλκονι την εβγαζε ο παππους!
υγ.ειδικα ο ορος αντικαπνιστες που εγραψες ειναι τραγελαφικος.
μου θυμιζει το αντιστοιχο οπαδικο.
αν δεν εισαι ολυμπιακος συμφωνα με καποιους, δεν εισαι Αεκ ,Παοκ,Αρης,Λαρισα. Εισαι αντιολυμπιακος..!
Τρομερη λογικη.
Ετσι και καποιοι πορωμενοι καπνιστες.Αν δεν καπνιζεις, και θελεις οι αλλοι να σεβονται την υγεια σου, δεν εισαι απλα ενας νορμαλ ανθρωπος που δεν γουσταρει καρκινο,
αλλα εισαι αντικαπνιστης
van_norden
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σιγα ρε φιλε που δε γινεται να κανει σχεση ενας μη καπνιστης με μια καπνιστρια και σιγα που ειναι σα να φιλας σταχτοδοχειο ελεος δλδη!τι αλλο θα ακουσουμε?θα ατιμετωπιζουμε το τσιγαρο και το καπνισμα σε λιγο σαν εγκλημα...σα τα ζωα τους αμερικανους
σιγα ρε φιλε που δε γινεται να κανει σχεση ενας μη καπνιστης με μια καπνιστρια και σιγα που ειναι σα να φιλας σταχτοδοχειο ελεος δλδη!τι αλλο θα ακουσουμε?θα ατιμετωπιζουμε το τσιγαρο και το καπνισμα σε λιγο σαν εγκλημα...σα τα ζωα τους αμερικανους
σαν σταχτοδοχειο ειναι το φιλι με καπνιστρια φιλε
αν δεν καπνιζεις. αν καπνιζεις δεν καταλαβαινεις την διαφορα.
και αυτη που ειχα μπλεξει εκανε ενα πακετο slim την ημερα.
αυτη τη γευση ειχε το φιλι.sorry
van_norden
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν καπνιζω...ειμαι υποχονδριος σε θεματα καθαριοτητας και μυρωδιων...οι περισσοτερες γκομενες που συναναστρεφομαι καπνιζουν...σε 1/10 μπορει να νιωσω τη γευση του τσιγαρου...μια γυναικα που ειναι καθαρη και ομορφη και την ωρα που καπνιζει να τη φιλησεις το στομα της ωραια θα μυριζει...και εσυ εισαι αντικαπνιστης δεν εισαι μη καπνιστηςσαν σταχτοδοχειο ειναι το φιλι με καπνιστρια φιλε
van_norden
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και δεν εισαι παθητικος καπνιστης αλλα αντιπαθητικος αντικαπνιστης
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
farkeli..πλάκα κάνω καλέ μου...δεν θέλω να παρεξηγηθώ...
Μάκιααααααααααααααααα...
Μην μου πάρεις τις μπαταρίες, σε έφαγααααααααα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Ελα ρε, τα slim έχουν και γευσεις γι' αυτό τα προτιμούν οι γκόμενες.σαν σταχτοδοχειο ειναι το φιλι με καπνιστρια φιλε
Άσε που όταν βρωμάει το στόμα τσιγαρίλα, η πίπα παίρνει κυριολεκτική διάσταση!
Η Καννέλη που καπνίζει live στην τηλεόραση όταν οι άλλοι δεν το κάνουν δε σε ενοχλεί;
οχι φιλε μου ,οι υγιεις ανθρωποι που απλα δεν καπνιζουν( και οχι οι αντικαπνιστες οπως τους βαφτιζεις εσυ )
δεν κανουν σχεση με καπνιστρια .
Θα το καταλαβαινες αν δεν καπνιζες και τα εφτιαχνες στην αρχη με μια καπνιστρια.
Ειναι σαν να φιλας σταχτοδοχειο.Το δοκιμασα μια φορα και αηδιαζα σε καθε φιλι.
Ειναι αδυνατο να κρατησει.
Επομενως οι υγιεις ανθρωποι που δεν καπνιζουν(αλλα πιθανοτατα να εχουν ενα σπορ για χομπυ)
δεν θα αντιμετωπισουν πιθανοτατα το 'προβλημα' που αναφερεις
γιατι πολυ απλα δεν θα καναν σοβαρη σχεση με καπνιστρια(μακροχρονια δηλαδη)
ενα πηδημα δεν λεω θα της το ριχναν αν ηταν ωραιο μωρο.
δυστηχως βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις της παλιοτερης γενιας γυναικων που αναγκαζονταν και γινονταν παθητικες
καπνιστριες για να ανεχτουν αναγκαστικα σε μια ανδροκρατουμενη κοινωνια το τσιγαρο του αντρα τους.πραγμα
που ειναι τραγικο.
ακομα και η γιαγια μου ομως ,ακομα θυμαμαι οτι κηνυγουσε τον παππου μου εξω απο το σπιτι οταν αυτος ηθελε να καπνισει
γιατι δεν ηθελε να βρομαει τσιγαριλα το σπιτι! στο μπαλκονι την εβγαζε ο παππους!
υγ.ειδικα ο ορος αντικαπνιστες που εγραψες ειναι τραγελαφικος.
μου θυμιζει το αντιστοιχο οπαδικο.
αν δεν εισαι ολυμπιακος συμφωνα με καποιους, δεν εισαι Αεκ ,Παοκ,Αρης,Λαρισα. Εισαι αντιολυμπιακος..!
Τρομερη λογικη.
Ετσι και καποιοι πορωμενοι καπνιστες.Αν δεν καπνιζεις, και θελεις οι αλλοι να σεβονται την υγεια σου, δεν εισαι απλα ενας νορμαλ ανθρωπος που δεν γουσταρει καρκινο,
αλλα εισαι αντικαπνιστης
τι μας ενδιαφερει ρε μεγαλε για τις γυναικες της περασμενης γενιας που ανεχονταν το τσιγαρο του αντρα τους?
σταρχιδια μας πολυ απλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις