Νέα

Κάπνισμα και οίκοι ανοχής. Απαγορεύεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drantonis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
δηλαδή δεν υπάρχει μία αυτοπειθαρχία για 10 λεπτά όταν κάποιος είναι στην αναμονή να μην καπνίζει. Ο άλλος τι φταίει να αναπνέει τον καπνό του? ρε κορίτσια έλεος μην καπνίζετε σε κλειστούς χώρους είναι αντισεξουαλικό. Εσας θα σας άρεσε να βρωμάει κάποιος ποδαρίλα ή μασχαλίλα και να έρχψεται σε επαφή μαζί σας?Όταν κάποιος βρωμάει είναι απαράδεκτο....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δηλαδή δεν υπάρχει μία αυτοπειθαρχία για 10 λεπτά όταν κάποιος είναι στην αναμονή να μην καπνίζει. Ο άλλος τι φταίει να αναπνέει τον καπνό του? ρε κορίτσια έλεος μην καπνίζετε σε κλειστούς χώρους είναι αντισεξουαλικό. Εσας θα σας άρεσε να βρωμάει κάποιος ποδαρίλα ή μασχαλίλα και να έρχψεται σε επαφή μαζί σας?Όταν κάποιος βρωμάει είναι απαράδεκτο....
Εσύ έλα για καμμιά ώρα μόνο...να κάτσεις και να κάνεις...όχι την δουλειά που κάνω εγώ...αλλά να είσαι
"αντιπρόσωπος" όλων αυτών των κοριτσιών που συμβουλεύεις...
Ακάποτα,69,χύσιμο στα βυζιά,κωλο,
..ποδολαγνεία,ουρολαγνεία κοπρολαγνεία,αυταρχικά,ξύλο,ξεφτύλισμα,κωλοδάχτυλο,ζώνη.δονητές,αφέντρα,σκλάβος,ηδονοβλεψίας,ανώμαλος πούστης που νομίζει ότι έχει μουνί,και άλλα πολλά...και να δούμε μετά...αν θα σε πειράξει η τσιγαρίλα...ή η ποδαρίλα....ή η μασχαλίλα!!!!

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ έλα για καμμιά ώρα μόνο...να κάτσεις και να κάνεις...όχι την δουλειά που κάνω εγώ...αλλά να είσαι
..ποδολαγνεία,ουρολαγνεία κοπρολαγνεία,αυταρχικά,ξύλο,ξεφτύλισμα,κωλοδάχτυλο,ζώνη.δονητές,αφέντρα,σκλάβος,ηδονοβλεψίας,ανώμαλος πούστης που νομίζει ότι έχει μουνί,και άλλα πολλά...και να δούμε μετά...αν θα σε πειράξει η τσιγαρίλα...ή η ποδαρίλα....ή η μασχαλίλα!!!!

και τι ήθελε αυτός απο εσένα? πλακωτό? :grin: :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

Εγώ που δεν τα κάνω όλα υατά και απλά θέλω σεξ ερχόμενος πεντακάθαρος γιατί να ανέχομαι τον καπνό σου και την μπόχα σου ( δεν μιλάω για σένα, μιλάω γενικά);
Φαντάζομαι η πλειοψηφία δεν είναι ανώμαλοι και εν πάση περιπτώσει  δεν παίζω κανενός αντιπρόσωπος ( αλήθεια είναι δυνατόν κάποιος να πηγαίνει σε ένα κλειστό χώρο που είναι σαν θάλαμος αερίων επειδή κάποιος δεν είχε την υπομονή να περιμένει 10 λεπτα για να ρουφήξει τον καπνό του;) , απλά ένα περιβάλλον για να είναι ερωτικό πρέπει να είναι καθαρό, η κοπέλα να είναι πεντακάθαρη και τηρεί τους όρους υγεινής και να μην καπνίζει σαν αράπης. τι ίδιο όμως και ο πελάτης, να πηγαίνει πεντακάθαρος, εν ολίγοις να υπάρχει αλληλοσεβασμός.
Οι κοπέλες μπορούν να αποκλείσουν πελάτες που δεν τηρούν κανόνες υγεινής, ή που είναι ανώμαλοι

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
τι τραβατε και εσεις οι χορευτριες.... :S

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Εγώ που δεν τα κάνω όλα υατά και απλά θέλω σεξ ερχόμενος πεντακάθαρος γιατί να ανέχομαι τον καπνό σου και την μπόχα σου ( δεν μιλάω για σένα, μιλάω γενικά);
Φαντάζομαι η πλειοψηφία δεν είναι ανώμαλοι και εν πάση περιπτώσει  δεν παίζω κανενός αντιπρόσωπος ( αλήθεια είναι δυνατόν κάποιος να πηγαίνει σε ένα κλειστό χώρο που είναι σαν θάλαμος αερίων επειδή κάποιος δεν είχε την υπομονή να περιμένει 10 λεπτα για να ρουφήξει τον καπνό του;) , απλά ένα περιβάλλον για να είναι ερωτικό πρέπει να είναι καθαρό, η κοπέλα να είναι πεντακάθαρη και τηρεί τους όρους υγεινής και να μην καπνίζει σαν αράπης. τι ίδιο όμως και ο πελάτης, να πηγαίνει πεντακάθαρος, εν ολίγοις να υπάρχει αλληλοσεβασμός.
Οι κοπέλες μπορούν να αποκλείσουν πελάτες που δεν τηρούν κανόνες υγεινής, ή που είναι ανώμαλοι
ωραια τοποθετηση φιλε. μου αρεσε πολυ γιατι εδω και καιρο εχοω βαρεθει την μαρθα κλαψα κατερινα να δυσανασχετει συνεχεια με τις προYποθεσεις της επαγγελματικης της σταδιοδρομιας. εχει καταντησει κουραστικη...

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
για μενα που δεν ειμαι καπνιστης...ειναι παρα πολυ ενοχλητικη η ατμοσφαιρα οταν μπαινω σε ενα μπουρδελο.
γιατι αν ειναι 4-5 παιδια που φουμαρουν και 0 εξαερισμος οπως συνηθως δεν περνεις ανασα για ανασα.συνηθως την κανω αν η κοπελα αργει...δεν μπορω να αναπνευσω πραγματικα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ωραια τοποθετηση φιλε. μου αρεσε πολυ γιατι εδω και καιρο εχοω βαρεθει την μαρθα κλαψα κατερινα να δυσανασχετει συνεχεια με τις προYποθεσεις της επαγγελματικης της σταδιοδρομιας. εχει καταντησει κουραστικη...
Αφού δεν γαμάς εσύ ρε φιλαράκι...
Γιατί δεν πας για ψάρεμα?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Όταμ λέω για "συνθήκες"που επικρατούν σ'ένα τέτοιο
χώρο εργασίας γίνομαι Μάρθα Κλάψα ε?
Ε βέβαια...μερικοί απο σας ούτε καν τους ενδιαφέρει να μπουν
στη διαδικασία να σκεφτούν και την "άλλη" πλευρά..
Μπορεί κι εγώ αν ήμουνα άντρας να σκεφτόμουν το ίδιο και
περήφανος να βροντοφώναζα.."ζήτω το πουλί μουουουου...οεοεοεο..στην άκρηηη...σας γαμάω όλεεεες"

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Όταμ λέω για "συνθήκες"που επικρατούν σ'ένα τέτοιο
χώρο εργασίας γίνομαι Μάρθα Κλάψα ε?
Ε βέβαια...μερικοί απο σας ούτε καν τους ενδιαφέρει να μπουν
στη διαδικασία να σκεφτούν και την "άλλη" πλευρά..
Μπορεί κι εγώ αν ήμουνα άντρας να σκεφτόμουν το ίδιο και
περήφανος να βροντοφώναζα.."ζήτω το πουλί μουουουου...οεοεοεο..στην άκρηηη...σας γαμάω όλεεεες"
ετσι ειναι. δεν δινεις και τιποτα τσαμπα. πληρωνεσαι κατερινουλα.το ιδιο θα σκεφτοσουν και εσυ. την αντιθετη πλευρα εσυ την ξερεις εσυ διακεξες να την ακολουθησεις. δεν σε εβαλε κανενας με το ζορι

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Και δεν καταλαβαίνω τώρα Κατερίνα.Τι σχέση έχει αυτό που τραβάς εσύ με το κάπνισμα. Επειδή εσύ δεν πολυγουστάρεις τη δουλειά που κάνεις , πρέπει να κάνεις τσιγάρο για να εκτονωθείς;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι η δουλειά της πόρνης είναι πολύ δύσκολη,αλλά και το αντίτιμο αποζημιώνει.Μπορείς να καπνίσεις στο χώρο σου,όχι στο σαλόνι,αλλά μόλις είναι να πας στο δωμάτιο μια τσίκλα θα βοηθούσε πολύ.Και ένα πλύσιμο στο ενδιάμεσο των επισκέψεων δεν είναι δα και τραγικό.Ας αργήσεις 3 λεπτά να πας στο δωμάτιο,την καθαριότητα ο πελάτης θα την εκτιμήσει.Και όταν η κοπέλα είναι κρυωμένη ή έχει ίωση γιατί θα πρέπει να εργαστεί με την μύτη να "τρέχει" και να βήχει στη μάπα του πελάτη;Δεν μπορεί να χάσει ένα μεροκάματο;Οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δυστυχώς ο επαγγελματισμός εκλείπει από τις εν Ελλάδι ιερόδουλες.
Γιατί όπως σε ένα εστιατόριο πρέπει να τηρείται καθαρό, ο μάγειρας να μην καπνίζει, να είναι ξυρισμένος, έτσι και στα ντέλα οι ιερόδουλες. Είναι το λογικό και το αυτονόητο.
οι δικαιολογίες του τύπου "αχ τι τραβάω εδώ, γι'αυτό και καπνίζω, ας το ανεχτούν οι πελάτες" είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ :s&m_3:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
  "Άλλα λέει η θειά μου...άλλα ακούν τ'αυτιά μου"

Με όλα αυτά που είπα..ήθελα να καταλήξω στο γεγονός..ότι καί εσείς..
καί εμείς...έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε απ'οτι είναι
το κάπνισμα..
Πόσα χιλιόμετρα λέξεις πρέπει να γράψω για να το κατανοήσετε?
Αλλά πάντα υπάρχει ο εύκολος τρόπος του να μη στενοχωρούμε το κοιμισμένο μας
μυαλουδάκι με το "κάτι παραπέρα από μια απλή σκέψη"παρά να γίνεται επίθεση..
..και επίθεση..εντελώς μαλακισμένη..
Στον χορό είμαι κι εγώ...όπως είσαστε κι εσείς..
Δεν είμαι καλύτερη από σας...ούτε εσείς από μένα..
Αικιού...τζατζικιού...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Από σήμερα μάγκες ξεχάστε το τσιγάρο στα μπουρδέλα.
Μόνο οι πίπες θα επιτρέπονται... :grin: ;) ;)

Μην είσαι ποτέ σίγουρος.
Ολα γίνονται μες το δωμάτιο  :grin:
URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μην είσαι ποτέ σίγουρος.
Ολα γίνονται μες το δωμάτιο  :grin:

...και στο σαλόνι  ;)

Είμαστε 5-6 άτομα στο σαλόνι της Ρεμούδου 21 όροφος.

Ένας συνάδελφος, θέλει να ανάψει στριφτό και ρωτάει αν επιτρέπεται επειδή βλέπει σταχτοδοχεία  :cheesy:

Στη συζήτηση του λέω :

Επειδή θα δούμε σε λίγα λεπτά μια πουτάνα

πάει να πει (προκαταβολικά) ότι θα πηδήξουμε ???

κάπνισε αδελφέ

και ζήτω η Ελλαδάρα  :rockon: :rockon: :rockon:

"υστεροβολικά"
Μόλις βγήκε η Νικολέτ(τ)α από το δωμάτιο που παρλάριζε με τον (ερωτευμένο πλέον) πελάτη δεν μπήκε κανένας ως

επόμενος πελάτης ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
  "Άλλα λέει η θειά μου...άλλα ακούν τ'αυτιά μου"

Με όλα αυτά που είπα..ήθελα να καταλήξω στο γεγονός..ότι καί εσείς..
καί εμείς...έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε απ'οτι είναι
το κάπνισμα..
Πόσα χιλιόμετρα λέξεις πρέπει να γράψω για να το κατανοήσετε?
Αλλά πάντα υπάρχει ο εύκολος τρόπος του να μη στενοχωρούμε το κοιμισμένο μας
μυαλουδάκι με το "κάτι παραπέρα από μια απλή σκέψη"παρά να γίνεται επίθεση..
..και επίθεση..εντελώς μαλακισμένη..
Στον χορό είμαι κι εγώ...όπως είσαστε κι εσείς..
Δεν είμαι καλύτερη από σας...ούτε εσείς από μένα..
Αικιού...τζατζικιού...

Καλησπέρα Κατερίνα

Παρότι τα έγραψες ...λίγο βιαστικά  ;)

οφείλω να συμφωνήσω  ;)

Δεν πρόκειται να γνωριστούμε από το σάϊτ ...  :)

αλλά ...

"έχουμε γνωρισθεί πολλά χρόνια πριν"  ;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ορισμένες φορές...

...αν όχι τις περισσότερες

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ... ΑΛΗΘΕΙΑ  :sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι