tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
...............
εσυ κατι εχεις να μας πεις η θα συνεχισεις να βγάζες κραυγούλες ??
...............
καμμια πρόταση για το πως θα μειωθει το λαθρεμπόριο έχουμε ??
(εγω έχω και θα την αναπτυξω)..
Δεν θέλουν να πατάξουν το λαθρεμπόριο.το πως θα παταχθει το λαθρεμποριο δεν ειναι κατι που μπορει ν'αναπτυξει ουτε ο πιθηκισιος, ουτε ο τραμουντανα διοτι δεν ειναι αυτη η δουλεια τους. ακομη και ν'αναπτυξεις τις προτασεις σου, μπορει να υπαρχουν υφαλοι τους οποιους δεν μπορεις να τους εχεις δει.
εδω ομως δεν μπορει να συνεχισει ενα αποτυχημενο μετρο επειδη ο πιθηκισιος δεν εχει ετοιμη αλλη λυση.
μην λεμε κι οτι θελουμε.
το πως θα παταχθει το λαθρεμποριο δεν ειναι κατι που μπορει ν'αναπτυξει ουτε ο πιθηκισιος, ουτε ο τραμουντανα διοτι δεν ειναι αυτη η δουλεια τους. ακομη και ν'αναπτυξεις τις προτασεις σου, μπορει να υπαρχουν υφαλοι τους οποιους δεν μπορεις να τους εχεις δει.
εδω ομως δεν μπορει να συνεχισει ενα αποτυχημενο μετρο επειδη ο πιθηκισιος δεν εχει ετοιμη αλλη λυση.
μην λεμε κι οτι θελουμε.
ρε συ τραμ, σε φτιάχνει η αντίδραση... τι άσχετο είναι αυτό που λες;
δηλαδή αυτοι που θα δώσουν την λύση τους θεωρείς καλύτερους και εξυπνότερους από σενα ?
αν ναι τότε γιατί σκουζεις που "καλοπληρώνονται"?
από που και ως που είναι ασχετο ρε φίλε...??
από την μία παραδεχεσαι ότι είσαι ανίκανος να δώσεις λύση σε ένα πρόβλημα και από την άλλη διαμαρτύρεσαι διότι ο άνθρωπος τον οποίον καλεις να δώσει λύση παίρνει περισσότερα λεφτά από σενα...
λογικη του παραλόγου..
δηλαδή αυτοι που θα δώσουν την λύση τους θεωρείς καλύτερους και εξυπνότερους από σενα ?
αν ναι τότε γιατί σκουζεις που "καλοπληρώνονται"?
........... Mισο λεπτακι να κατσω να γραψω 2-3 προχειρα μετρακια .........εσυ κατι εχεις να μας πεις η θα συνεχισεις να βγάζες κραυγούλες ??
http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_196350.jpg[/img[/URL]]
:headbang3:
[/quote]ΩΡΕ μανα μου κηδειες!!!!!
κοιταμε στο μελλον τυπεΩΡΕ μανα μου κηδειες!!!!!
Έχεις κάτι προβληματα κι εσύ!εγω στο τζακι καιω μονο μπρικετα γιατι με τα ξυλα με την υγρασια που εχουν μου μαυριζει το τζαμι.
http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_196350.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σαξες αντονι στορυ :headbang3:
απτα λιγα σωστα που εχει κανει τυπεσαξες αντονι στορυ
ώπα, δεν είναι έτσι...
δεν είναι δουλειά του φόρουμ να δώσει λύσεις σε τέτοια θέματα, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σε θέσεις που χρειάζεται
ΑΛΛΑ αυτό δεν τους κάνει απαραίτητα ικανούς να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα...
ας το λύσουν ή έστω ας το περιορίσουν και τότε θα δούμε το θέμα της ικανότητας τους και το θέμα της αμιβής τους...
Και πόσο σου έρχεται η ΔΕΗ τύπε;και εγω με ηλεκτρικο ρευμα παιδες.εχω βαλει σε ολο το σπιτι θερμοπομπους nobo νορβηγικους και μου κανουνε το σπιτι πιτα με κοντομανηκο ειμαι.Το τζακι το εχω για ματι αλλα θα το καταργησω γιατι ειναι μανουρα κ δεν δουλευει κ σωστα.
μπορείς επιτελους να προσδιορισεις ποιούς εννοείς κεφάλαιο..?/........... Mισο λεπτακι να κατσω να γραψω 2-3 προχειρα μετρακια .........
α.κεφαλικος φορος
β.κεφαλικος φορος
γ.κεφαλικος φορος
.......αφηνουμε το "κεφαλαιο" στο απυροβλητο γιατι ως γνωστο αυτο φερνει την αναπτυξη
δ.κεφαλικος φορος
και τελος βαζουμε και εναν κεφαλικο φορο ,γιατι πολυ χαλαρους σας κοβω ολους(δεν αντιδρα κανεις-αρα νο προμπλεμ)....
ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ- ΘΑ ΑΝΑΒΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ -ταμα στον κλοτσοσκουφη,τον παπακωλοστηνου,τον μπενυ,τον νταγιαν ,τον πουρναρα,τον κλασοτακη και οοοολλληηηηηη την τρελοπαρεα ΠΟΥ ΓΑΜΕΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ-ΑΒΑΔΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΝΟΑ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΡΟΔΑΛΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ(βαζω και την αφεντια μου μεσα)....
ΥΓ αντε παιχταραδες και αποψε εχει και "ΓΟΥΑΙΤ ΝΑΙΤ"-ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!!!!!!
........... Mισο λεπτακι να κατσω να γραψω 2-3 προχειρα μετρακια .........
α.κεφαλικος φορος
β.κεφαλικος φορος
γ.κεφαλικος φορος
.......αφηνουμε το "κεφαλαιο" στο απυροβλητο γιατι ως γνωστο αυτο φερνει την αναπτυξη
δ.κεφαλικος φορος
και τελος βαζουμε και εναν κεφαλικο φορο ,γιατι πολυ χαλαρους σας κοβω ολους(δεν αντιδρα κανεις-αρα νο προμπλεμ)....
ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ- ΘΑ ΑΝΑΒΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ -ταμα στον κλοτσοσκουφη,τον παπακωλοστηνου,τον μπενυ,τον νταγιαν ,τον πουρναρα,τον κλασοτακη και οοοολλληηηηηη την τρελοπαρεα ΠΟΥ ΓΑΜΕΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ-ΑΒΑΔΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΝΟΑ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΡΟΔΑΛΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ(βαζω και την αφεντια μου μεσα)....
ΥΓ αντε παιχταραδες και αποψε εχει και "ΓΟΥΑΙΤ ΝΑΙΤ"-ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!!!!!!