Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
με τον καινουριο χρονο θα παρω τον τζακα να τον γαμωσταυρισω πραγματικα.εχει παρει τα λεφταδουκια του και στα παπαρια του.Αμα του γαμησω το κωλαρακι τι θα λεει μετα οτι ειμαι κακος? Που τον παιρνω να ερθει να δει τι παιζει και με παει απο βδομαδα σε βδομαδα.πουλαω ξυλα μου λεει δεν προλαβαινω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλλον θες εσυ υπνο μου φαινεται ... αυτο γινοταν πριν , με την διαφορα τιμης , τωρα παιρνουν λαθραιο στην παλια τιμη  , 0.93 , και καποιες φορες και πιο κατω ... για βαλτα κατω μαθηματικε και πες μας συμφερει να γλυτωσω κανα 0,40 στο λιτρο , τωρα που εχει πεσει και πεινα ??
που το βρίσκουν ρε παλληκάρι το πετρέλαιο με την παλια τιμη ????

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.322
Πόντοι
12.756
Μήπως οντως ρεταρησες και ειναι ωρα για υπνο?
Πότε ειπα εγω οτι αυτο ειναι σωστο?
Για αποδοχες βουλευτων μιλουσαμε και ειπα οτι ειναι καλυτερα να αμοιβονται περισσοτερο τα κυβερνητικα μελη και οι ομαδες τους, παρα οι βουλευτες, επειδη οι πρωτοι ειναι αυτοι που σχεδιαζουν τους νομους και παιρνουν τις σχετικες πρωτοβουλιες, παρα ο καθε Ταμηλος και η καθε Τζακρη που φυσικα ειναι αδυνατο να γνωριζουν επι παντος επιστητου.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Απο υπνο ειμαι χορτατος τυπε , ολη μερα ξυνω τ αρχιδια μου , ελευθερο προγραμμα εχω .
Τοτε να γραφεις καλυτερα αυτο που θες να πεις κυριε συνηγορε ...αυτος που το σκεφτηκε εχει την ιδια ευθυνη με αυτον που το ψηφισε , ειναι απλα τα πραγματα.μην με τρελαίνεις τωρα και εσυ  , και αφησω τον αλλο τρελογκα και πιασω εσενα με τον Χατζηδακη και τους αλλους μπαγλαμαδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Διαβασε την ανακοινωση της ΔΗΜΑΡ που ζητα να καταργηθει η εξισωση του πετρελαιου θερμανσης - κινησης και ενας απο τους λογους ειναι οτι πανω από 200 εκατ. ευρω εισπραχθηκαν λιγοτερα από ΦΠΑ λογω μειωμενης καταναλωσης
Σε ρωτω απο που προκυπτουν τα 200 εκατομμυρια λιγοτερο και μου απαντας οτι ετσι ειπε η ΔΗΜΑΡ?
Μα δεν ειμαστε καλα.
Ωραια. Κι εγω σου λεω οτι η ΝΔ λεει οτι δεν υπαρχει τετοια μείωση.
Ετσι θα το παμε? Και γιατι ειναι πιο αξιοπιστη η ΔΗΜΑΡ απο ο,τι η ΝΔ, που στο κατω κατω ειναι και στην κυβερνηση και εχει προσβαση σε ολα τα στοιχεια?
Οσο για το "σκασε να διαβασω τι γραφει ο αλλος μαλακας", πραγματικά θεϊκό.
Πρόσεξε μην γραψεις καμια χοντραδα και σε μπαναρουν, γιατι πιο διασκεδαστικο τύπο δυσκολα θα βρουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
με τον καινουριο χρονο θα παρω τον τζακα να τον γαμωσταυρισω πραγματικα.εχει παρει τα λεφταδουκια του και στα παπαρια του.Αμα του γαμησω το κωλαρακι τι θα λεει μετα οτι ειμαι κακος? Που τον παιρνω να ερθει να δει τι παιζει και με παει απο βδομαδα σε βδομαδα.πουλαω ξυλα μου λεει δεν προλαβαινω...
Από πού κι ως πού ο τζακας πουλαει ξυλα?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απο υπνο ειμαι χορτατος τυπε , ολη μερα ξυνω τ αρχιδια μου , ελευθερο προγραμμα εχω .
Τοτε να γραφεις καλυτερα αυτο που θες να πεις κυριε συνηγορε ...αυτος που το σκεφτηκε εχει την ιδια ευθυνη με αυτον που το ψηφισε , ειναι απλα τα πραγματα.μην με τρελαίνεις τωρα και εσυ  , και αφησω τον αλλο τρελογκα και πιασω εσενα με τον Χατζηδακη και τους αλλους μπαγλαμαδες
Αμα δεν σου αρεσει ο Χατζηδακης να ψηφισεις συριζα να εχεις τον Σταθακη ή τον Τσακαλωτο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εσεις πλακα πλακα πως ζεσταινεστε??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσεις πλακα πλακα πως ζεσταινεστε??

φυσικό αεριο...  ;)
δυστυχως κεντρικη θερμανση χωρίς αυτονομία αλλα από του χρόνου θα βαλω δικια μου παροχή αερίου και θα αυτονομηθω... θα μου φυγει κανενα εξαρι χιλιαδες αλλα αξίζει τον κόπο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και εγω με ηλεκτρικο ρευμα παιδες.εχω βαλει σε ολο το σπιτι θερμοπομπους nobo νορβηγικους και μου κανουνε το σπιτι πιτα με κοντομανηκο ειμαι.Το τζακι το εχω για ματι αλλα θα το καταργησω γιατι ειναι μανουρα κ δεν δουλευει κ σωστα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Νιπλε δεν σου ειπα εγω φτωχομπινεδες ειναι ?

Τι σου γραφουν ? η εξισωση του πετρελαιου θερμανσης - κινησης βοηθησε στην καταπολεμηση του λαθρεμποριου? (οι γνωστες παπαριες του Στουρναρα)

Ψοφατε τοτε απο το κρυο και απο τον Καρκινο.. μαλακες ελληνες !!!

Οσο για τον αλλον που μου εγραψε οτι η ΔΗΜΑΡ δεν ειναι αξιοπιστο κομμα,,, να παει να το πει σε αυτους που ψηφιζει και τους εκανε εταιρους για να κυβερνησει και να σωσει την χωρα!!!  :jerking:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καλα κανουνε και στο Λονδινο το εχουνε για διακοσμητικο τι ειναι μαλακες σαν κ εμας.Κ ασε που εκει εχει και γαματα κρυο ολο το χρονο σχεδον...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Νιπλε δεν σου ειπα εγω φτωχομπινεδες ειναι ?

Τι σου γραφουν ? η εξισωση του πετρελαιου θερμανσης - κινησης βοηθησε στην καταπολεμηση του λαθρεμποριου? (οι γνωστες παπαριες του Στουρναρα)

Ψοφατε τοτε απο το κρυο και απο τον Καρκινο.. μαλακες ελληνες !!!

Οσο για τον αλλον που μου εγραψε οτι η ΔΗΜΑΡ δεν ειναι αξιοπιστο κομμα,,, να παει να το πει σε αυτους που ψηφιζει και τους εκανε εταιρους για να κυβερνησει και να σωσει την χωρα!!!  :jerking:

με τι ζεσταινεσαι αγορινα?? Αθηνα μενεις??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.322
Πόντοι
12.756
ρε παλληκάρι τα καράβια δεν βαζουν ντίζελ αλλα μαζούτ...και μαζούτ μονο καποιες λίγες βιομηχανιες παίρνουν για καύσιμο και αυτες ετσι και αλλιως αφορολόγητο το παιρνουν...

το περίφημο ναυτιλιακό ντιζελ αφορα ψαροβαρκες, τράτες και μερικά μικρά επαγγελματικα τουριστικά σκαφη..

και ο τζίρος του είναι πολυ μικρος .. παρόλα αυτα βάζουν πλέον ιχνηθετες οι οποίοι δεν χανονται με τον αποχρωματισμό και μόλις πέφτουν στις δεξαμενες των πρατηρίων που έχουν σύστημα παρακολουθησης βαράει συναγερμός...

θες να μου πεις οτι τα καραβια δεν εχουν ντιζελ μηχανες για κινησεις ειδικα μεσα στα λιμανια ?
θες να πεις οτι η κοινωτικη οδηγια να χρησιμοποιουν ντιζελ και να εχουν ξεχωριστες δεξαμενες ειναι αχρηστη γιατι δεν εχουν ντιζελ μηχανες τα βαπορια
Εχεις ιδεα οτι με την οδηγια για το ντιζελ κατω στο λιμανια βαραγανε μαλακια επι 2 εβδομαδες απο την χαρα τους ?
Εχεις ιδεα ποσο ειναι ο τζιρος του ντιζελ κατω στο λιμανι ? γιατι κανεις δεν εχει ? ουτε οι εταιριες δινουν ακριβη νουμερα , μαντεψε τον λογο.
τους εχεις τοσο μαλακες να βαζουν το λαθραιο σε δεξαμενες με συστημα παρακολουθησης ?
λες να βγαζουν τοσα εκαταμμυρια και να ειναι χαζοι ?

τελικα στο λιμανι εχεις παει ποτε ? οχι για να πας διακοπες σε νησι , να δεις ανεφοδιασμο ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα 200 εκατομμυρια μειον θα μου πεις πού το βρηκες?
ή το παιρνεις πισω?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αμα δεν σου αρεσει ο Χατζηδακης να ψηφισεις συριζα να εχεις τον Σταθακη ή τον Τσακαλωτο.

Ρε ηλιθιε ανδρα δεν εχεις καταλαβει ακομα, οτι δεν θα υπαρξει καμια αλλαγη σε περιπτωση διακυβερνησης της χωρας από μια καινουργια δυναμη
Οποιο κομμα και να κυβερνησει θα ακολουθησει την στρατηγική υποταγης στην τροικα

Ουτε τον μισθο τους δικαιολογουν, ουτε την θεση τους οσοι κυβερνουν, ολοι τους ειναι υπαλληλοι και νομοθετουν με πληρη υποταγη στις απαιτησεις της τροικας και των δανειστων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σου εγραψα ποιο πανω πηγαινε βρες το και μην μου πρηζεις τα αρχιδια !!!!
Εσυ ισχυριστηκες κατι, εσυ οφειλεις να το αποδειξεις.
Απο μενα δεν θα γλυτωσεις τοσο ευκολα.
Το "το ειπε η ΔΗΜΑΡ" δεν ειναι απαντηση.
Να μου πεις απο πού προκυπτει.
Και αν βαριεσαι να απαντας, μπορεις να πεις απλως "συγνωμη ειπα μαλακια".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom