Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οταν σφιγγουν οι κωλοι αρχιζεις τα "ρε παπαρα"

αφου αρχισες τα παπαρα παρε και τα ρεστα τωρα μαλακα..

ποιος μιλαει βρε βλημα για αντικασταση πετρελαιου με αμολυβδη  :uglystupid: :uglystupid:
Υπαρχει περιπτωση ρε ηλιθιε οταν λες το θερμανσης και το κινησης να εχουν 1 ευρω να πουλησεις ποτε κατι που καιει αμολυβδη που θα κανει 1,6 ευρω το λιτρο ?  :uglystupid: :uglystupid:
Δεν θα ξαναπουλησεις ποτε αμολυβδη που θα εχεις το μεγαλυτερο ποσο κερδους σαν κρατος απο τους φορους  :uglystupid:
Μηπως θα ξανα απαγορέψεις να υπαρχουν ΙΧ επιβατικα που θα καινε πετρελαιο ? θα εισαι η πρωτη χωρα στο κοσμο που δεν θα υπαρχει αμολυβδη?
μηπως θα πρεπει να την πας και αυτη στο 1 ευρω αρχιμαλακα ?? μηπως θα παρεις τα αρχιδια μου απο φορους ?

Τοτε λεγε οτι θες μονο να ζεστανεις τον κοσμο και κανε μοκο για την λαθρεμπορια καυσιμων και τα διαφυγόντα κερδη απο φορους, και κοψε τις μαλακιες απαντησεις τυπου "και τα δυο "

βρε φρούτο πόσα θες να μας τρελλανεις ??

και παλιοτερα το πετρελαιο κίνησης είχε 0.90 κα η αμολβδη 1.30 ..σταματήσαν να πουλιουνται βενζινοκίνητα αυτοκίνητα ???

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
παιδακια ομορφα τι θα κανω με το τζακι θα μου βρειτε λυση η θα μαλακιζομαστε με τον καθε λακη εδω μεσα......

Καψε οτι παλιατζουρα βρεις στα σκουπιδια τυπε οπως κανουν και οι υπολοιποι και αστους να γαμηθουν με τον καρκινο που βγαζεις

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

και παλιοτερα το πετρελαιο κίνησης είχε 0.90 κα η αμολβδη 1.30 ..σταματήσαν να πουλιουνται βενζινοκίνητα αυτοκίνητα ???

Ελα εισαι γνωστος μαλακας και τις προηγουμενες ημερες εγραφες οτι οι πινακιδες του Λιαπη δεν ηταν πλαστες γιατι δεν ειχανε το εθνοσημο
Καλα κανουν και στα χωνουν γιατι εκτος του οτι γραφεις μαλακιες και προσπαθουνε να σου μαθουνε μερικα πραγματα, τους βριζεις και απο πανω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756

με το παλιοτερα θα παμε ή με το τωρα ? γιατι παλιοτερα ψηφιζαν και Πασοκ και ηταν ολοι στ αρχιδια τους , και παλαιοτερα ειχε την μιση τιμη το βαρελι πετρελαιο ..

Αποφασισε τι θες , και εφάρμοσε το στο τωρα , οχι στο παλια , παλια στ αρχιδια μας , παλια δεν επιτρεποταν και η πετρελαιοκινηση στα ΙΧ , μηπως θες να παμε απο την εποχη με τα καρα ? να μιλησουμε ποσο εκαναν τα αλογα ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τοτε λεγε οτι θες μονο να ζεστανεις τον κοσμο και κανε μοκο για την λαθρεμπορια καυσιμων και τα διαφυγόντα κερδη απο φορους, και κοψε τις μαλακιες απαντησεις τυπου "και τα δυο "
βρε νόυμερο ...

λαθρεμποριο καπουτ με την εξισωση θέρμανσης - κίνησης

διαφυγόντες δασμοί από το κίνησης 

- αυξηση τελων κυκλοφορίας πετρελαιοκινήτων κατα 10-15%
- αυξηση τέλους ταξινόμησης πετρελαιοκινητων κατα 15%
- καταργηση επιδοτησης πετρελαίου στους αγρότες
- φόρος πολυτελειας στα πετρελαιοκινητα ΙΧ από 1600 κε και πάνω... και τα καλυψες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756
Καψε οτι παλιατζουρα βρεις στα σκουπιδια τυπε οπως κανουν και οι υπολοιποι και αστους να γαμηθουν με τον καρκινο που βγαζεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μολις τελειωσουν τα σκουπιδια να ανεβασει πανω τον καδο και να τον ριξει και αυτον στο τζακι και στ αρχιδια του που θα βαζουν οι αλλοι τα σκουπιδια , ας τα βαζουν στο κωλο τους

εισαι ωραιος πιπη  :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μολις τελειωσουν τα σκουπιδια να ανεβασει πανω τον καδο και να τον ριξει και αυτον στο τζακι και στ αρχιδια του που θα βαζουν οι αλλοι τα σκουπιδια , ας τα βαζουν στο κωλο τους

εισαι ωραιος πιπη  :rockon:

Ετσι... και ασε τους μαλακες που δεν εχουν να φανε να σου λενε οτι με την εξισωση θερμανσης - κινησης, λαθρεμποριο καπουτ.
Και αν εχουν αρχιδια ας πανε να τα πουνε σε κανεναν εξω απο το φορουμ να δεις σφαλιαρα που θα μαζεψουν !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με το παλιοτερα θα παμε ή με το τωρα ? γιατι παλιοτερα ψηφιζαν και Πασοκ και ηταν ολοι στ αρχιδια τους , και παλαιοτερα ειχε την μιση τιμη το βαρελι πετρελαιο ..

Αποφασισε τι θες , και εφάρμοσε το στο τωρα , οχι στο παλια , παλια στ αρχιδια μας , παλια δεν επιτρεποταν και η πετρελαιοκινηση στα ΙΧ , μηπως θες να παμε απο την εποχη με τα καρα ? να μιλησουμε ποσο εκαναν τα αλογα ?

εγω δεν αποφασίζω... εγω προτείνω.. από κει και πέρα άλλοι έχουν ψηφιστεί για να παιρνουν αποφάσεις και θα κριθούν γιαυτές..

προσωπικά εγω δεν γουσταρω να αναλάβω την ευθυνη να παίρνω αποφάσεις και να ψηφιζω με τα λεφτά που παίρνουν οι βουλευτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω δεν αποφασίζω... εγω προτείνω.. από κει και πέρα άλλοι έχουν ψηφιστεί για να παιρνουν αποφάσεις και θα κριθούν γιαυτές..

προσωπικά εγω δεν γουσταρω να αναλάβω την ευθυνη να παίρνω αποφάσεις και να ψηφιζω με τα λεφτά που παίρνουν οι βουλευτες.
Tι εννοεις με αυτο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756
βρε νόυμερο ...

λαθρεμποριο καπουτ με την εξισωση θέρμανσης - κίνησης

διαφυγόντες δασμοί από το κίνησης 

- αυξηση τελων κυκλοφορίας πετρελαιοκινήτων κατα 10-15%
- αυξηση τέλους ταξινόμησης πετρελαιοκινητων κατα 15%
- καταργηση επιδοτησης πετρελαίου στους αγρότες
- φόρος πολυτελειας στα πετρελαιοκινητα ΙΧ από 1600 κε και πάνω... και τα καλυψες

να σου κανω μια χαζη ερωτηση , τωρα εχουμε εξισωση τιμης για το κινησης και το θερμανσης ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετσι... και ασε τους μαλακες που δεν εχουν να φανε να σου λενε οτι με την εξισωση θερμανσης - κινησης, λαθρεμποριο καπουτ.
Και αν εχουν αρχιδια ας πανε να τα πουνε σε κανεναν εξω απο το φορουμ να δεις σφαλιαρα που θα μαζεψουν !!!!
εχεις βαρέσει πολλες σφαλιαρες πιπούλη ??

για ελα να δώσεις και σε μενα καμμια να σε κάνω να βλαστημήσεις το γαλα που επινες

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εγω στο τζακι καιω μονο μπρικετα γιατι με τα ξυλα με την υγρασια που εχουν μου μαυριζει το τζαμι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756

δηλαδη ??????????????

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756
εγω στο τζακι καιω μονο μπρικετα γιατι με τα ξυλα με την υγρασια που εχουν μου μαυριζει το τζαμι.

στ αρχιδια σου , παρε ενα αζαξ για τα τζαμια και εισαι κομπλε  ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εχεις βαρέσει πολλες σφαλιαρες πιπούλη ??

για ελα να δώσεις και σε μενα καμμια να σε κάνω να βλαστημήσεις το γαλα που επινες

Εσυ κεφτε οταν ερθεις Ελλαδα πολυ ευχαριστως να βρεθουμε. Στειλε μου μηνυμα και θα ειμαι παρων !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου κανω μια χαζη ερωτηση , τωρα εχουμε εξισωση τιμης για το κινησης και το θερμανσης ?

εχουμε.. και εκλεισε μια μεγάλη τρυπα λαθρεμπορίου ...

γεωργικα μηχανηματα,αγροτικα, φουρνοι,ταξιτζήδες, μικρά φορτηγα και γενικά οτι επρεπε να βαζει πετρέλαιο κινησης έβαζε θερμανσης ειδικά στην επαρχία..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tι εννοεις με αυτο?

πολυ απλά... δεν γουστάρω να αναλάβω πολιτικο θώκο αιρετο ή μη αιρετό (αυτοι παίρνουν αποφασεις) γιατί θεωρω οτι το χρήμα που παίρνουν σαν μισθο/αποζημιωση (οπως θες πες το) είναι λίγο για το μεγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756
εχουμε.. και εκλεισε μια μεγάλη τρυπα λαθρεμπορίου ...

γεωργικα μηχανηματα,αγροτικα, φουρνοι,ταξιτζήδες, μικρά φορτηγα και γενικά οτι επρεπε να βαζει πετρέλαιο κινησης έβαζε θερμανσης ειδικά στην επαρχία..

οκ , εχεις καποια πηγη που καπως να το αποδεικνυει αυτο ? αλλα επειδη δεν ειμαι μαλακας καποια πηγη που να λεει και ποσοτητες καυσιμων , οχι να εχουμε ριξει την ποσοτητα και να μου λενε οτι "να μαλακα πολιτη τωρα τους γαμησαμε και αυτους" ..
γιατι αν μιλαμε ετσι , βαση ενστίκτου ή λογικης ( γεωργικα μηχανηματα , φουρνοι , ταξι ) εγω μπορω να σου πω οτι τα βυτια με τα λαθραια εχουν σχεδον διπλασιαστει 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom